VERZAMELING BRIEVEN VOOR HET WERELDWIJD VREDESINITIATIEF
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Inleidende brief   brief 1   brief 2   brief 3   brief 4   brief 5   brief 6   brief 7  W E R E L D W I J D   V R E D E S I N I T I A T I E F 
__________________________________________

Hoog opgeleide experten maken gebruik
van de oude wetenschap en technologie
van bewustzijn om vrede te creëren

______________________________________________
 
 
Beste supporter van vrede,

In onze voorgaande brief (brief 2), hadden we het over het
Maharishi effect en hoe een groep van 9000 personen voldoende groot is om negatieve tendensen zoals misdaadcijfers en oorlogsslachtoffers te laten afnemen, en positieve tendensen zoals gezondheid en vrede over de hele wereld te laten toenemen. (Ga naar hier om brief 2 te lezen.)

Er zijn nu al opgeleide vrede handhavers om dit zeer belangrijk werk te doen. 

 
Een beroep dat vrede creëert

Gedurende duizenden jaren hebben traditionele families in India deze waardevolle technologie van vrede bewaard. Van vader op zoon geven Vedische families het achtenswaardig beroep van pandit door. In Sanskriet betekent Veda 'kennis' en Pandit betekent 'expert'.


Het voorkomen van conflicten door stilte en klank

Elke dag beoefenen de speciaal opgeleide Maharishi Vedische Pandits ‘yoga’ (meditatie / transcenderen) en ‘yagya’  (wetenschappelijke toepassing van klank om positieve effecten van vrede en harmonie te produceren voor de wereld). Door het reciteren van deze specifieke klanken kunnen de Maharishi Vedische Pandits welbepaalde aspecten van de natuurwet verlevendigen om obstakels uit de weg te ruimen voor persoon of problemen te voorkomen voor een natie.
  
Door hun beoefening in grote groep van het
TM en TM-Sidhiprogramma ervaren de Maharishi Vedische Pandits de diepgaande gevestigde toestand van bewustzijn. Het resultaat is hun sterke  verbinding met dat verenigde, oneindige veld, de basis van alle natuurwetten, en de natuurlijke verlevendiging van dat krachtige veld voor het welzijn van de samenleving. Verankerd in dat gevestigd bewustzijn gebruiken ze de wetenschap van klank, yagya, om deze gunstige resultaten te versterken. 


Het is hoogst fortuinlijk deze handhavers van vrede te hebben in de wereld. We nodigen je uit meer te weten te komen over de manier waarop deze Maharishi Vedische Pandits wereldwijd vrede en harmonie brengen voor alle naties door een bezoekje te brengen aan onze website of door een gesprek met je TM-leraar.

Met onze beste groeten,

 
JAI GURU DEV 

Het Wereldwijd Vredesinitiatief voor iedere natie ter wereld
 
Inleidende brief   brief 1   brief 2   brief 3   brief 4   brief 5   brief 6   brief 7 

 
Copyright © 2021 BST, All rights reserved.