Copy
GLOBALNA MIROVNA INICIJATIVA - OMOT SA UVODNIM PISMIMA
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uvodno pismo  Pismo 1  Pismo 2  Pismo 3   Pismo 4  Pismo 5   Pismo 6  Pismo 7G L O B A L N A   M I R O V N A   I N I C I J A T I V A
__________________________________________

9 000 stručnjaka za stvaranje mira
će boraviti u ovoj svetskoj prestonici

________________________________________________________
 

Dragi podržavaoci mira,

Kao što smo videli u prethodnim pismima (pisma 4 i 5), grupa Maharišijevih Vedskih Pandita je već napravila velike promene u nedavnoj prošlosti. Samo podrška za grupu Maharišijevih Vedskih Pandita u Indiji to omogućava.


Ovaj veliki talas mira sada raste pošto se mladi Panditi obučavaju u skladu sa nastavnim planom koji je napravio Mahariši i pridružuju svojim kolegama Panditima u središtu Indije. (Ovde možete pročitati pismo 5.)
 
730 hektara za stvaranje mira
   
Naselje u središnjoj tački ili Brahmasthanu Indije je ustanovio Mahariši Maheš Jogi kao trajno boravište za njegove vrhunski obučene Vedske Pandite.

Zahvaljujući velikodušnoj podršci brojnih donatora tokom godina, danas se ovo područje sastoji od preko 200 zgrada, među kojima je i Velika Sala za skupove, zgrade za smeštaj i ishranu Pandita, i prelepo naselje za međunarodne goste. Trenutno je tu oko 2000 Pandita.

Naselje se širi da primi još mirotvoraca - Vedskih Pandita, a i još posetilaca koji žele da prisustvuju predivnim dešavanjima na ovom divnom mestu.
 

Naselje u Brahmasthanu je smešteno u geografskom središtu Indije
 
Ovo je zaista mesto divote i mira. Mnogi su opisali ‘mekoću i tišinu’ koje nisu našli nigde drugde.
 
Još uvek ima dosta toga da se uradi na izgradnji i razvoju naselja ali sa dovoljno sredstava, Brahmasthan će narasti dovoljno da smesti 9 000 Vedskih Pandita. Na taj način ćemo ostvariti mir i bezbednost za ceo svet – sa jednog, blagoslovenog mesta.
 
Doživite Brahmasthan lično
 
Thiljade gostiju iz celog sveta su iskoristili prednosti ove jedinstvene prilike da posete Brahmasthan. Za to vreme mogu da učestvuju u događanjima, pohađaju tečajeve i slušaju uživo recitovanje Pandita.
 
Kad dođete u Brahmasthan i vi ćete uživati u tom retkom iskustvu svakodnevnog slušanja recitovanja velike grupe Pandita uživo a imaćete i priliku da slušate dragocene snimke Maharišijevih predavanja, u velikoj udobnosti i jedinstvenom okruženju ispunjenom tišinom, savršenom za dublje meditacije. 

Gosti mogu da dođu u Brahmasthan da budu na tečajevima, da imaju divna iskustva i dubok odmor
 
Čak i ako niste u mogućnosti da lično putujete, možete podržati procvat ovog programa na daljinu. To će obezbediti da Brahmasthan nastavi da raste i razvija se kao svetska prestonica mira.
 
Veoma smo zahvalni za svaku podršku koju možete da pružite za ovo izvanredno mesto. Ako želite da saznate više o ovom projektu, pozivamo vas da posetite našu internet stranicu www.vedicpandits.org

Sve najbolje,
 
JAI GURU DEV

Vaši ambasadori BSF za Srbiju:
Voja Trajković, Predrag Kovačević, Marija Petrović,
 
kontakt: maharishiyagyasrbija@gmail.com
Globalna mirovna inicijativa za svaku zemlju sveta

Uvodno pismo   Pismo 1   Pismo 2   Pismo 3   Pismo 4   Pismo 5   Pismo 6  Pismo 7  
 
Copyright © 2020 BST, All rights reserved.