Copy
Toekomstbestendig zijn, vergt aanpassingsvermogen van elke organisatie. Lef en creativiteit zijn nodig om tot succesvolle verandering te komen. En een praktische aanpak zoals een routekaart, designproces of stappenplan waarmee je complexe verandertrajecten wél kan realiseren. Bijvoorbeeld verandering in het reisgedrag van automobilisten of samen anders werken vanuit de Omgevingswet.
In deze nieuwsbrief delen we onze kennis van enkele praktische aanpakken om organisaties succesvol te laten werken aan een duurzame toekomst. We wensen je een mooie herfst.
MET DESIGN THINKING NAAR EEN NIEUW TOEKOMSTBEELD VOOR MOBILITEIT
Nadieh Roodbeen is strategisch ontwerper nieuwe mobiliteit bij P2. Een belangrijk aandachtsgebied, want mobiliteit is één van de grootste maatschappelijke uitdagingen in Nederland. Wij spraken haar over haar onderzoek bij autoconcern Daimler en over hoe design thinking kan helpen om vraagstukken binnen organisaties op te lossen.
 
Lees meer
Omgevingswet
VERANDEREN VOOR DE OMGEVINGSWET
Met de komst van de Omgevingswet is er beweging nodig naar een andere manier van werken. Sanne van Deursen schreef samen met Annemie van Loon een praktische routekaart om deze verandering te realiseren. Een veranderproces voor overheidsorganisaties: hoe pak je dat aan?
Lees meer

‘Door mensen te faciliteren met behapbare interventies, kunnen zij zelf invulling geven aan de verandering.’

Succesvol veranderen
VERANDEREN MET IMPACT: WAT BRENG JE ZELF MEE?
Als manager die verandertrajecten begeleidt, sta je niet naast deze verandering, maar speel je er zelf een grote rol in. Annemie van Loon deelt vijf tips uit haar boek ‘Veranderen voor de Omgevingswet’. Hoe je zelfkennis inzet om jouw effectiviteit en succes als veranderaar te vergroten.
Lees meer
Website p2
P2_IdeeenWerken
p2 strategie realisatie ontwikkeling
Copyright © 2019 P2, All rights reserved.


Wil je wijzigingen aanbrengen? Wijzig je voorkeuren of schrijf je uit.