Copy
NYHEDSBREV JUNI 2018
SÆSONENS SIDSTE TEATEROPLEVELSER INDEN VI
HOPPER PÅ JERNHESTEN OG CYKLER MOD VAND OG VAFFELIS
CPH STAGE ER LANDET, OG DET ER BANNERNE FOR NÆSTE SÆSON OGSÅ.

Hvis I cykler forbi teatret, så pas på trafikken! Vi har fået nye bannere på facaden, og vi vil så nødigt ha; at I kører galt! Kom hellere ind og se hvad der spiller på CPH STAGE Teaterfestival. Køb et årskort til næste sæson eller snup en øl i sommervarmen og del de sidste teateraftener med os her i sæson 2017/2018. Sommeren nærmer sig, og det har været en helt fantastisk sæson, men vi har stadig drøn-travlt lidt endnu. Det vrimler med gæstespil i huset, og vi spiller hele 18 gange med fire forskellige forestillinger, inden vi så småt kan begynde at lukke ned for sommeren. 

KLIK HER FOR AT SE DET NYE BANNER OG LIDT BILLEDER FRA ÅBNINGEN AF STAGE 

Hvis ikke I når at svinge forbi Hesten i sommervarmen, ønskes i hermed en rigtig GOD SOMMER. Vi ses til august med en knitrende ny sæson fyldt med digteriske og musikalske og gale og udenlandske og politiske og franske og aldrende og unge og debuterende og gamle og dramatiske og afdøde og vanvittige og engelske og undrende kunstnere. Vi glæder os til at dele det med jer.
 
         
DEN 1. - 3. JUNI 2018
 
Skuespillerne fletter frit naturalisme og poetisk, fortællende og absurd sprog til en sammenhængende forestilling.
FELT-forestillingerne er en hyldest til det vilkår, at alt i livet er forbundet på både umulige og mulige måder.
FELT spiller fuldt improviserede teaterforestillinger med et sammenhængende dramaturgisk forløb. Der er intet tekstforelæg, ingen givne karakterer, ingen kostumer eller rekvisitter. Ingen aftalte temaer eller locations og ingen input fra publikum. Skuespillerne har kun de energier og de følelser, der er tilstede her og nu, samt to stole på scenen. En FELT-forestilling varer 75-90 minutter og er i sin natur altid en uropførelse. 
 
KØB BILLETTER TIL FORESTILLINGEN HER
 
         
DEN 4. - 9. JUNI 2018
 
I 2017 spillede Kussesumpen for fulde sale, og roserne haglede ned over dem; Politiken skrev bl.a. ”De er smasksmækre og i stødet til at bryde kvindetabuer”. Med udgangspunkt i den succesfulde blog af samme navn byder Kussesumpen endnu en gang velkommen indenfor i et univers af enorm kærlighed til både kvinder og mænd, bramfri selvironi og undren over det herskende og altoverskyggende kvindeideal. Forestillingen tager sit udspring i kvinden, som hun er, når hun er smukkest, men så sandelig også når hun er grimmest og sværest at forstå. Kussesumpen søger på humoristisk og hjertelig facon tilbage til en kønsdebat, hvor der er plads til ironi, tabubelagte seksuelle drifter og ikke mindst til mænd.  
 
KØB BILLETTER TIL FORESTILLINGEN HER
 
         
 
        DEN 6. - 9. JUNI 2018 -  SPILLES PÅ ENGELSK 

MR. TESLA PLAYED er en universal fortælling om en mands fascinerende drivkraft, opfindsomhed og trang til at skabe. Det er en historie om viljestyrke, opofrelse, hårdt arbejde og principfasthed. Samtidig er det fortællingen om den ensomhed og isolation, et opfindsomt sind kan blive mødt af, når der drømmes på en skala, som er al for stor og ustruktureret til sin tid.

Nikola Tesla, som skabte noget af det mest elementære i den moderne verden, men aldrig blev kendt for det, taler ind i vor moderne verdens krav til idémagere, der vil blive til noget.

KØB BILLETTER TIL FORESTILLINGEN HER
Vi har nu i to skønne sæsoner haft glæde af alle de genkendelige ansigter, der kommer på Hesten med deres TAROK-KORT. Det er skønt, at I har lyst til at tage chancer, se absurde klassikere og dele nye initiativer med os. Og vi håber mange flere har lyst til at hoppe med på TAROK-KORTET i den nye sæson. Vi fortsætter successen, og I kan nu købe kortet til sæson 2018/2019, som i denne omgang giver adgang til hele 10 forestillinger. Derudover har vi arrangementer i filmselskabet, litteraturselskabet og sikkert også en hel masse andet, vi ikke har planlagt endnu.
 
Pris: 500 kr.
Ung og pensionist: 400 kr.

 

TAROK-KORT bestilles på billet@sortehest.com, på tlf. 33 31 06 06 hverdag ml. 12-16 

For yderligere information - www.sortehest.com

Billetbestilling på mail - billet@sortehest.com 
eller på tlf. 33 31 06 06 på hverdage mellem 12-16
www.teaterbilletter.dk


 
Share
Tweet
Forward to Friend


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Teatret ved Sorte Hest · Vesterbrogade 150, København, Danmark · København 1620 · Denmark