Copy

IMPRESSIE VAN DE ...

Klik hier voor de webversie
... BELASTINGAVOND 2019
Goedendag,

Een geslaagde kennissessie! Grote opkomst en geweldige inhoud, wat wil een BSPD-er dan nog meer?
 
De inhoud uiteraard. Niet alleen de inhoud voor de fysieke mens door het nuttigen van heerlijke broodjes. Ook de kennis inhoud en die was er zeker. Iedereen was nieuwsgierig welke interessante uitdagende belastingkwesties je nu en volgend jaar je bezig gaan houden.
 
In deze inmiddels ‘vaste’ BSPD Belastingavond, nam ook onze 'vaste' kennisexpert Bert Driessen van Full Finance iedereen mee door de veranderingen en gevolgen door het Belastingplan 2020. 
De kracht van deze avond was dat Bert toelichtte hoe en waarom regelgeving ingevoerd werd. Wat het politieke spel daarachter was. Maar vooral wat je wel en niet moet doen in bepaalde situaties.
 
Van de reguliere droge en taaie belastingstof werd het stof er afgeblazen. Met name door de casuïstiek waar Bert aan de aanwezigen om hun rekenkundig antwoord of hun fiscale mening vroeg.
Een samenvattend verslag is bijna niet te maken, voor diegenen die daar behoefte aan hebben is er maar één antwoord: zorg dat je de volgende keer erbij bent. Aanwezigen krijgen de slides nagestuurd.

Een algemene les die getrokken kan worden: inventariseer goed wat jou situatie of die van je klant is. Neem daarin mee de toekomst wensen en bepaal goed hoeveel geld er nu of binnenkort beschikbaar is
Want het blijkt dat andere constructies realiseren in de meeste gevallen slechts mogelijk is als die wel eerst gefinancierd kunnen worden, daarna volgt pas het fiscaal terugverdienen.
Rendement impressie van deze workshop:
  • Parate LB IB VPB kennis om je klant of (een) bedrijf te adviseren.
  • Wakker geschud door de vragen van de spreker 😉
  • Geleerd van de vragen gesteld door anderen.
Wij kijken nu al uit naar eind 2020 voor de vaste jaarlijkse BSPD belastingavond!

Zorg dat je tijdig op de hoogte blijft. Volg ook onze website en vooral onze LinkedIn pagina én onze LinkedIn groep.
LinkedIn LinkedIn
Website Website
LinkedIn groep LinkedIn groep
Copyright © 2019 Belangenvereniging SPD, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp

Bij aanmelding voor een bijeenkomst ga je automatisch akkoord met het publiceren van foto’s op www.bspd.nl en social media.