Copy
Bekijk deze mail in je browser
4 SPECIALISTEN ONDER 1 DAK
Per 1 december a.s. start op Jekerweg 46 te Maastricht een nieuwe samenwerking van vier huidspecialisten onder één dak. Samen bieden zij een compleet pakket van high-end cosmetische, huidtherapeutische en dermatologische behandelingen.
 
 • Hyaluronzuurbehandelingen om rimpels, volumeverlies, verslapping en littekens aan te pakken
 • Botoxbehandelingen
 • PlexR soft surgery behandelingen
 • Huidverbeterende behandelingen en peelings met de producten van !QMS Medicosmetics  en Obagi Medical
 • Laserbehandelingen van overbeharing, pigmentvlekken, acne, rosacea, blauwe vaatjes, couperose en huidveroudering, rode vlekken, eczemateuze huiden
 • Laserverwijdering van tatoeages, ouderdoms- en/of steelwratjes, leeftijdsvlekken en zwangerschapsmasker/ melasma
 • Specialistische behandelingen voor het verhelderen en verjongen van de (verouderde) huid
 • Permanente make-up van wenkbrauwen, lippen en ogen
 • Huidverbeterende schoonheidsbehandelingen
 
Het nieuwe team:
 • Nadine Gregoire, specialist in hyaluronzuurbehandelingen.
 • Saskia Wijenbergh, esthetisch arts, gespecialiseerd  in botox- en PlexR soft surgery behandelingen én medische ondersteuning van het team.
 • Nadine Kerckhoffs, deskundige in permanente make-up van de wenkbrauwen, lippen en ogen, verhuist met haar salon naar de Jekerweg.
 • Bij Skinlab Maastricht/Keshia Houben, huidtherapeute en Physician Assistant Dermatologie,  kun je terecht voor laser- en gezichtsbehandelingen van de gezonde, zieke of beschadigde huid.  Een ander nieuw gezicht is huidtherapeute/schoonheidsspecialiste Claudia Vergoossen die binnen SkinLab Maastricht huidverbeterende en huidtherapeutische schoonheidsbehandelingen gaat verzorgen.

 
Only the best
Onze hoogwaardige behandelingen zijn het neusje van de zalm in huidverbetering. Ze garanderen je prachtig resultaat op een veilige en hoogst effectieve manier. Het combineren van behandelmogelijkheden zorgt voor synergie. Twee nieuwe, innovatieve laserapparaten maken specialistische huidbehandelingen op maat mogelijk.
 
Afhankelijk van je zorgverzekering worden bepaalde behandelingen vergoed door je zorgverzekeraar.  Bijvoorbeeld acnebehandelingen, ongewenste haargroei in het gelaat en camouflagetherapie.
 
Neem contact met ons op als je meer wilt weten.
 
 

In verband met de wijzigingen kun je in november alleen bij ons terecht voor hyaluronzuur- en botoxbehandelingen. Het aanbod gezichts- en laserbehandelingen start per 1 december a.s. De permanente make-up behandelingen starten vanaf 1 januari 2020.       
 
 

-10%
Ter introductie ontvang je de hele maand december 10% korting op alle huidtherapeutische behandelingen bij SkinLab Maastricht.

Alvast een afspraak maken? Dat kan.


Save the date
Noteer alvast in je agenda: op vrijdag 29 november 2019 Skin Experience Evening vanaf 16.00 uur in ons instituut met live demo’s, informatie over behandelingen en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering en leuke acties. Volg Facebook voor meer informatie.     


Heb je vragen?
https://www.nadinegregoire.nl/contact. of bel ons op 043-3260469. Wij staan je graag te woord.
 
  
P.S. In november zijn wij geopend op maandag, dinsdag en woensdag van 14.00-20.30 uur en ook telefonisch bereikbaar op deze tijden. Op donderdag en vrijdag zijn wij telefonisch bereikbaar van 14.00-17.30 uur.  Vanaf 1 december zijn we weer elke dag geopend en elke werkdag telefonisch bereikbaar. 
 
  Save the date
vrijdag  29 november 2019 
van 16.00 to 21.30 uur
Skin Experience Evening


 
Copyright © 2019 Nadine Gregoire-Perfect Skin, All rights reserved.