Copy
Save the date - vrijdag 12 januari 2018
Bekijk deze mail in je browser
nadinegregoire.nl

Kijk, hoor,
voel, ervaar…

NG Maastricht (huidverjongings- en verbeteringsbehandelingen), Instituut voor Huidverbetering Nadine Gregoire (fillerspecialiste) en Saskia Wijenbergh (esthetisch arts/Botoxspecialiste) organiseren op vrijdag 12 januari 2018 van 16.00 tot 20.30 uur een Experience Evening.

Gedurende deze gezellige middag en avond kunt u met deze specialisten van gedachten wisselen en live demonstraties bijwonen, waardoor u met eigen ogen de directe resultaten kunt zien van onze custom made behandelingen. U bent in de unieke gelegenheid om al uw vragen op deze gebieden te stellen en beantwoord te krijgen, bijvoorbeeld wat er voor u persoonlijk allemaal mogelijk is om er zo stralend mogelijk uit te zien.

Er zullen deze dag de volgende demonstraties gegeven worden:

NG Maastricht
-Wilt u graag de perfecte wenkbrauw, maar leiden deze een eigen leven of hebben ze er juist geen? Laat u dan verrassen door de mogelijkheden van de microbladingtechniek.

Met deze techniek kunnen de mooiste wenkbrauwen worden gecreëerd door het gebruik van zeer fijne naalden, waardoor de haartjes bijna niet van echt te onderscheiden zijn.

-Een zogenaamde Meet & Treat behandeling waarbij u zelf kennis kunt maken met het anti- agingsconcept voor huidverbetering van !QMS Medicosmetics. Voel meteen wat dit doet voor uw huid.

-Heeft u moeite met wakker worden of misschien meer om er gedurende de dag zo uit te blijven zien? U kunt nu het directe effect ervaren van een uitgeslapen oogopslag en een frisse huid binnen twintig minuten met de Lift up Eye Sheets en de Lift Up Serumspray van ANG Cosmetics.

Instituut voor huidverbetering Nadine Gregoire
-Een live demonstratie van een Liquid Facelift met hyaluronzuur. 
Hierbij wordt er op deze avond speciale aandacht besteed aan de resultaten die bereikt kunnen worden met de toepassing van hyaluronzuurfillers op rimpels, littekens, volumeverlies en huidverslapping. Belangstellenden kunnen ter plekke een intake boeken. Daarbij wordt een duidelijk beeld geschetst van de mogelijkheden die behandelingen met hyaluronzuur voor u kunnen betekenen.

Esthetisch arts Saskia Wijenbergh
-Dr. Wijenbergh staat klaar om al uw vragen en eventuele twijfels op het gebied van Botox te beantwoorden en weg te nemen. Door toepassing van de allernieuwste technieken behoort het zogenaamde frozen face tot het verleden. De resultaten zijn een natuurlijke expressie die uw persoonlijkheid niet wegneemt, maar juist verzacht en ondersteunt

De Experience Evening wordt door ons georganiseerd om u op een interactieve manier te laten kennismaken met tal van huidverjongings- en verbeterbehandelingen die u nog nooit bij ons ervaren heeft.
Om u daar eens van te laten proeven biedt NG Maastricht bezoekers een korting van 15 % op de behandelingen van NG Maastricht die zij nog nooit ondergaan hebben in dit instituut.

Bedoeling is wel dat u deze avond aanwezig bent én u een behandeling boekt die voor u nieuw is in NG Maastricht. U kunt in onze agenda inboeken tot 1 maart 2018.

Voor iedere bezoeker geldt een korting van 15 % op alle verkoopproducten inclusief onze nieuwe spectaculaire lijn !QMS.

Besluit u deze keer te gaan voor een Liquid Facelift bij Instituut Nadine Gregoire? Dan wordt vooraf bekeken wat de mogelijkheden en de kosten van behandeling zijn. De praktijk is, dat tijdens de behandeling (bijna) altijd meer hyaluronzuur wordt gebruikt dan tijdens de intake is afgesproken. Soms moet er meer gebruikt worden om gelaatsdelen mooier te laten overlopen of moet er een andere soort hyaluronzuur gebruikt worden om een mooier eindresultaat te bereiken. Dichter bij de ogen wordt bijvoorbeeld ander hyaluronzuur gebruikt dan in de wangen. Een rimpel of litteken kan ondersteund worden door dikker hyaluronzuur, waardoor die beter kan worden aangepakt. De extra kosten die dit met zich meebrengt, zullen niet in rekening worden gebracht. Dit mag gezien worden als een zeer aantrekkelijke korting!

Plus, bovenop dit alles, om het feest compleet te maken: Er is op deze dag ook een tombola in de salon aanwezig. Met uw bezoek maakt u ter plekke kans op een hyaluronzuurbehandeling t.w.v. 395,- óf een microbladingbehandeling van de wenkbrauwen t.w.v. 250,- óf een Meet & Treat behandeling van !QMS t.w.v. 55,- óf een Botoxbehandeling t.w.v. 190,-.

Wij hopen u vrijdag 12 januari te mogen verwelkomen!
Copyright © 2017 Nadine Gregoire-Perfect Skin, All rights reserved.