Copy
Bekijk deze mail in je browser
nadinegregoire.nl

Bevindingen van Marlet één jaar na de hyaluronzuurbehandeling.


 Marlet is een vlotte vrouw van 46, met een behoorlijke portie Brabantse sjeu , ondanks de diepe dalen waar ze door heen heeft moeten gaan.
 
“Ik heb twee operaties gehad  die nogal wat impact gehad hebben. Kort gezegd ging er alles mis wat er maar mis kon gaan, met alle nare gevolgen, en bij-  en nawerkingen van dien.
Een daarvan was dat ik verschrikkelijk veel gewicht verloor. En dat uitte zich weer in mijn gezicht. Mijn huid was, ik kan het niet anders zeggen, slap. Ik voelde me ook nog schuldig dat ik me daar druk om maakte. Maar dat gezicht herinnerde me aan mijn operaties en dat wilde ik niet meer.”
 
Marlet vertelt dat ze via een vriendin, die al jaren een goede klant is bij Nadine,  hier terecht was gekomen. Op haar verjaardag nota bene (“het mooiste cadeau wat ik ooit gekregen heb”)  deed ze de behandeling. Hoe heeft ze alles ervaren?
 
“Ik vond het al fijn dat ik in mijn gevoel erkend werd, dat het geen onzin was. Nadine gaf toe dat mijn huid inderdaad niet meer elastisch was.  Ik voelde me zo welkom, en begrepen. Ze is zo lief! Door de verdovende crème deed het niet zo’n pijn, behalve op sommige plekken die wat gevoeliger zijn. In mijn voorhoofd zat bijvoorbeeld een deukje. Tijdens het opvullen daarvan heb ik maar een beetje liggen zingen. Maar al met al viel het me honderd procent mee. Ook omdat de sfeer in de salon echt huiselijk en fijn is.”
 
Het resultaat vond ze zo mooi dat ze moest huilen.  “Ik zag mezelf weer terug! Ik was zo blij.”
Ook haar man vond het prachtig en was blij voor haar. Dat vermoeide gezicht paste niet bij me, vond hij ook. Op weg terug naar huis wilde ze steeds naar zichzelf in de spiegel kijken. “Maar”, zegt ze lachend, “we waren uitgerekend nu met de bedrijfswagen, en daar zit geen binnenspiegel in. Dus  mijn man heeft moeten stoppen bij een benzinepomp zodat ik  nog even kon kijken, haha. Eenmaal thuis kon ik bijna niet slapen van de opwinding, zó blij was ik.”
 
En, heeft ze er nog reacties op gehad van vrienden of familie?
“Ja! Ik had het tegen niemand gezegd. Mijn moeder vond het al super, maar op een verjaardag wisten mensen niet wat ze zagen! Iedereen vroeg of ik nieuwe make up had, en ik kreeg te horen dat ik er zo goed uitgerust uitzag. Een andere vriendin gaat nu ook binnenkort.”
 
Binnenkort gaat ze nog even terug om wat bij te werken. “Ook zo fijn, ze staan altijd klaar als ik bel!”, besluit ze met een glimlach.
 
Update Marlet
 
Het is inmiddels ruim een  jaar geleden dat we spraken met vrolijke  Marlet, en we zijn benieuwd hoe ze nu in de spiegel kijkt.  Hoe heeft de behandeling van Nadine gehouden, is ze nog steeds tevreden?
Met het haar kenmerkende Brabantse accent zegt ze: “O ja”,  ik ben inmiddels helemaal gewend geraakt aan mijn nieuwe ‘uitgeruste’ gezicht, en kijk nog steeds met plezier in de spiegel. En ja, dan denk ik nog steeds; goh, je ziet er goed uit!”
 
Dat is geruststellend om te horen. Is ze nog terug geweest in de salon voor een tussentijdse opfrissing?
Marlet bevestigt  dat ze binnenkort  een touch-up laat doen. Er verschijnen  weer wat rimpeltjes vooral bij de mondhoeken en hier en daar begint het volume wat terug te zakken.
 
Voelde haar huid, die voorheen toch wel verslapt was en ook zo uitzag, nog stevig aan?
“Dat zat nog allemaal ferm op zijn plaats, ook het deukje in mijn voorhoofd was en is nog steeds weg, en de huid voelde nog steeds aanmerkelijk dikker en elastischer aan dan voor de behandeling.
 
Ik ben zo blij dat deze behandelmethode bestaat. Je ziet erna een stuk frisser en jeugdiger uit en het resultaat is ook nog eens direct zichtbaar.   Mijn gezicht is me heel dierbaar.”
 
En, wat altijd weer echt goed doet om te horen, is dat Marlet uitstekend te spreken is over de nazorg en service van het instituut.
 
Bel tijdig voor het maken van een afspraak voor de hyaluronzuurbehandeling. Deze behandeling is op het moment heel erg gewild. Hierdoor kan het voorkomen dat u niet meteen terecht kunt. Op het moment maken we nieuwe afspraken voor over ongeveer 2 maanden.
Wilt u heel graag eerder terecht voor de hyaluronzuurbehandeling, dan plaatsen we u op een wachtlijst.
Valt er dan een afspraak uit, dan bellen we de eerste klant op deze wachtlijst om te kijken of het vrijgekomen tijdstip past.
Copyright © 2017 Nadine Gregoire-Perfect Skin, All rights reserved.