Copy
Bekijk deze mail in je browser
nadinegregoire.nl

Bevindingen van Jill na de hyaluronzuurbehandeling

Voor Jill was het niet de eerste keer dat ze hyaluronzuur gebruikte. Sterker nog, ze had er een nare ervaring mee gehad bij een ander instituut. Dat kon maar ternauwernood hersteld worden.Ze hoorde goede dingen over de specialisatie van Nadine Gregoire en had inmiddels ook betere ervaringen met andere behandelingen in het instituut. Daarom was ze niet bang of zenuwachtig om haar hele gelaat in de handen van Nadine Gregoire te leggen.

Dat vertrouwen was terecht, want ze vertelt meteen hoe blij ze is met het eindresultaat.
“Door het herstellen van de symmetrie van mijn wangen en het meer in vorm brengen van het evenwicht tussen wangen en kin ontstond er een betere harmonie in mijn gelaat.”

Op de Experience Evening werd dat uitgevoerd. Hoe beviel dat?
“Goed! Ik had nergens last van, en vond het ook niet erg dat er mensen toekeken. Want daardoor krijg je een bevestiging van wat er gebeurt, en bovendien ben ik wel iemand die andere mensen graag over de streep helpt. Ik kan me best voorstellen dat je wat kunt aarzelen voor je zo’n stap zet, maar als je voor je neus kunt zien hoe alles in zijn werk gaat met meteen het resultaat, is dat toch minder.

Ik kijk met plezier in de spiegel. Het viel verder niemand op, alleen een vriendin en een collega. Die reageerden erg positief.  Ze vonden het mooi, net zoals k zelf! Die kin stoorde me eigenlijk niet, maar nu ben ik wel blij dat het gebeurd is, omdat ik nu het verschil ook pas goed zie. Ik ga het ook zeker bijhouden.”

 
Liquid facelift
Om volume te creëren maakt Instituut voor Huidverbetering Nadine Gregoire gebruik van de nieuwste generatie van hyaluronzuur.
Al na een uur wordt zichtbaar hoe de jeugdige frisheid in het gelaat is teruggekeerd. Belangrijk is dat de hyaluronzuur op de juiste plekken is aangebracht. Dankzij het gebruik van stompe injectienaalden is de behandeling nagenoeg pijnloos. De kans op blauwe plekken of kwetsuren is dan ook uiterst klein. De injecties worden uitgevoerd binnen de richtlijnen van de KNMG.
Voor meer informatie zie website www.nadinegregoire.nl

Bel tijdig voor het maken van een afspraak voor de hyaluronzuurbehandeling. Deze behandeling is op het moment heel erg gewild. Hierdoor kan het voorkomen dat u niet meteen terecht kunt. Op het moment maken we nieuwe afspraken voor over ongeveer 3 maanden.
Copyright © 2018 Nadine Gregoire-Perfect Skin, All rights reserved.