Obriu el navegador per veure aquest correu 

 

#LaCulturaaCasa a les xarxes de la Fundació Josep Pla.

 
La Fundació Josep Pla segueix treballant des de casa per oferir-vos #laCulturaaCasa, en aquest cas el món que Josep Pla va retratar en la seva literatura: els homenots que va reivindicar, els paisatges de lluny i de prop, de l’Empordà i dels llocs on va viatjar i la memòria de les coses vistes, llegides i viscudes.
 
A les nostres xarxes socials, a Twitter, a Facebook i a Instagram hi trobareu propostes per incorporar la literatura de l’escriptor empordanès a la vostra rutina diària.
 
Us presentem el Josep Pla viatger que a través de citacions escollides us explicarà llocs del món, ciutats, sobretot les  europees, i alguns dels intel·lectuals més important que hi va conèixer.
 
Hi trobareu el Josep Pla amfitrió que farà que no oblideu mai més, ni locals ni foranis, l’essència i la bellesa dels paisatges de la Costa Brava, de l’Empordà i la seva gent.
 
I amb les referències al Mapa Literari Català d’Espais Escrits descobrireu un munt de citacions dels autors patrimonials de la literatura catalana acompanyades d’imatges, àudios, vídeos, textos explicatius i rutes literàries.
 
A més a més, els que vulgueu aprofundir en el coneixement sobre la vida i l’obra de Josep Pla, trobareu recomanacions periòdiques de presentacions, xerrades i espectacles que s’han fet a la Fundació i que estan enregistrats al nostre canal de  Youtube o bé documentals de producció aliena que estan en obert a internet.
 
No dubteu a entrar a les xarxes de la Fundació i dir-hi la vostra!

 
Copyright © 2020 Fundació Josep Pla, All rights reserved.Doneu-vos de baixa    Actualitzeu les vostres dades 

Email Marketing Powered by Mailchimp