25 augustus 2022 - Antwerpen

PERSBERICHT VOOR ONMIDDELLIJKE VERSPREIDING
Backstage Producties kondigt twee nieuwe voorstellingen aan: Calendar Girls en Assisen V

Ontmoet de cast op 27 augustus tijdens het cultuurweekend in Antwerpen en geniet van een vroegboekkorting op twee topproducties tot 2 september
Beste journalist
Beste redactie

 
Op zaterdag 27 augustus start het nieuwe theaterseizoen. Backstage Producties neemt deel aan het Cultuurweekend en staat op het Operaplein (stand 4). Het publiek is welkom tussen 11 uur en 18 uur. Bovendien zijn er heel wat acteurs aanwezig die graag signeren, op de foto gaan of een praatje maken met onze theaterbezoekers. Om seizoen 2022-2023 in schoonheid te eindigen, presenteert Backstage Producties nog twee topproducties: het ontroerende en waargebeurde verhaal van Calendar Girls en een heuse jubileumeditie van Assisen V. Goed om te weten: de snelle ticketkopers krijgen 15% korting.
PRAKTISCHE INFO CULTUURWEEKEND EN 15% VROEGBOEKKORTING
 
Backstage Producties op het Operaplein (stand 4). Bezoek ons tussen 11u00 en 18u00 en ga op de foto met jouw favoriete acteur! Ontdek hier hoe je ons kan bereiken.
  • 11u30: Silke Mastbooms, Juan Gerlo, Kobe van Herwegen (Pocahontas)

  • 12u30: Luc Caals, Dirk Van Vooren (Het Spook van de Operette)

  • 13u30: Helle Vanderheyden, Laurenz Hoorelbeke (Winterrevue 7de editie)

  • 14u30: Frans Maas (Assisen V)

  • 15u30: Anne Mie Gils, Karin Jacobs (Vapeurs 4 - Op Safari)


Geniet nu van 15% vroegboekkorting op Calendar Girls en Assisen V.
Schrijf je hier in op de nieuwsbrief van Backstage Producties en boek je tickets met 15% vroegboekkorting
Dit aanbod geldt één week, tot en met vrijdag 2 september om 23u00.
Calendar GirlsEen hartverwarmend verhaal met lach en een traan - Komedie

Na het grote succes van de film in 2003, is dit bijzondere verhaal nu eindelijk te zien in Theater Elckerlyc. Een verhaal gebaseerd op ware feiten, over het overwinnen van angsten, echte vriendschap en vrouwelijke kracht. ‘Calendar Girls’ vertelt het waargebeurde verhaal van twaalf dames uit Yorkshire. Wanneer één van de echtgenoten van de vrouwen wordt opgenomen in het ziekenhuis met leukemie, besluiten de vrouwen geld in te zamelen met de verkoop van een quasi-naaktkalender. Dit verhaal is gebaseerd op ware feiten en gaat over het overwinnen van angsten, echte vriendschap en vrouwelijke kracht.

Producent: Backstage Producties
Vanaf 21 april tot en met 14 mei in Theater Elckerlyc
Ticketprijzen: VIP: €56,50 / CAT 1: €36,50 / CAT 2: €32,50 / CAT 3: €28,50

Assisen VSchuldig of onschuldig? U beslist. - Theater

Na vier theatervoorstellingen en drie online edities, kon een vijfde jubileumeditie niet uitblijven. Beslis vanaf 19 mei 2023 weer over het lot van de beklaagde. Het thema en de cast zijn nog een geheim, maar dat het opnieuw een topeditie wordt, dat is zeker!

“Regisseur Jaak Lema staat garant voor een bijzonder en interactief concept waarbij een spraakmakend moordproces, inclusief flashbacks, op de scène wordt gebracht” -
MusicalVibes

Regie: Jaak Lema
Tekst: Peter Romer & Frank Van Laecke
Producent: Backstage Producties
Vanaf vrijdag 19 mei tot en met 11 juni in Theater Elckerlyc
Ticketprijzen: VIP: €56,50 / CAT 1: €36,50 / CAT 2: €32,50 / CAT 3: €28,50
ONTDEK HIER ALLE ANDERE TITELS VOOR HET KOMENDE SEIZOEN BIJ BACKSTAGE PRODUCTIES
 
Het Spook van de Operette

Een hilarische klucht met het succesduo Caals & Van Vooren
Vanaf 7 oktober t.e.m. 30 oktober 2022 in Theater Elckerlyc
Ticketprijzen vanaf € 28,50


Wanneer twee neven (Luc Caals en Dirk Van Vooren) door de notaris (Dirk Lavrysen) worden samengebracht in het oude operettetheater van hun gestorven  groottante,krijgen ze verbazend nieuws te horen… Ze worden plots de nieuwe eigenaars van dit leegstaand theater! Eén probleem: dat willen ze niet. De ene wil het meteen verkopen, de andere wil er een garage van maken. Maar ze kunnen geen stap verder zonder de goedkeuring van hun derde neef (Hugo Sigal) die mede-erfgenaam is,  en waarvan niemand weet waar deze vreemde vogel woont en leeft. Gooi daarbij een lastige tante (Martine De Jager), een simpele schatter (Celien Hermans), een vreemde toneelmeester (Bert Cosemans) en een ruwe aannemer (Maarten Bosmans), en we zijn vertrokken voor een klucht vol chaos, persoonsverwisselingen, romantiek en geestige hilariteit!

Cast: Luc Caals, Dirk Van Vooren, Hugo Sigal, Celien Hermans, Dirk Lavrysen, Martine De Jager, Maarten Bosmans, Bert Cosemans
Regie: Manu Jacobs
Tekst: Dirk Van Vooren en Manu Jacobs
Producent: Backstage Producties
 
Moord op de Orient Express

Dé Agatha Christie klassieker
Vanaf 18 november t.e.m. 11 december 2022 in Theater Elckerlyc
Ticketprijzen vanaf € 28,50


Detective Hercule Poirot stapt aan boord van de luxueuze trein ‘The Orient Express’. Wat onmiddellijk opvalt is dat de trein overboekt blijkt te zijn. Gelukkig kan Poirot rekenen op de hulp van zijn oude vriend en verantwoordelijke over de trein, Monsieur Bouc, om hem aan de laatste luxe-cabine te helpen. Aan boord ontmoet Poirot verschillende intrigerende personages. Wanneer een sneeuwstorm ervoor zorgt dat de trein tijdelijk moet halt houden blijkt de dag nadien iemand vermoord te zijn. Uiteraard zijn alle ogen gericht op de legendarische detective Hercule Poirot om het mysterie op te lossen. Spoor na spoor wordt onderzocht, elk bewijsmateriaal grondig bestudeerd, maar slaagt Poirot erin om op 48 uur de zaak op te lossen?

Regie: Jaak Lema
Producent: Backstage Producties
 
WINTERREVUE 7 - Met Margriet Hermans als ‘special guest’

Vanaf 16 december 2022 t.e.m. 22 januari 2023 in Theater Elckerlyc
Ticketprijzen vanaf € 29,00


Vanaf 16 december 2022 is het volop feest met de zevende editie van de WINTERREVUE. Verwacht u aan een zevende editie in stijl met “special guest” Margriet Hermans. Margriet krijgt het gezelschap van Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Ann Van den Broeck, Laurenz Hoorelbeke en Helle Vanderheyden die jong en oud weer overdonderden met hun fenomenaal zang-, dans- en humoristisch talent. Mis deze topeditie niet!

Cast: Margriet Hermans, Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Ann Van den Broeck, Helle Vanderheyden, Laurenz Hoorelbeke
Regie en tekst: Stany Crets
Choreografie: Laurent Flament
Orkest o.l.v. Thomas Vanhauwaert
Producent: Backstage Producties
 
Vapeurs 4 - Op Safari

Vier dames, samen op avontuur
Vanaf 26 januari 2023 t.e.m. zondag 19 februari 2023 in Theater Elckerlyc
Ticketprijzen vanaf € 28,50
Een nieuw avontuur voor de vriendinnenclub
Eerst hebben ze Bali verkend, daarna stonden ze op de skilatten in Oostenrijk en ze beleefden ook al dolle nachten op een cruise. Deze keer trekken de dames van Vapeurs naar Zuid-Afrika. Een avontuur over zichzelf verliezen in safari’s, wijn proeven en bloedhete overnachtingen in een tent. Vapeurs 4 - Op safari is het vierde deel in een reeks van succesvolle vriendinnenkomedies. Stap opnieuw mee in deze hilarische voorstelling rond alle overgangsproblemen waarmee de vrouwen te kampen hebben. En geen nood, je hoeft de vorige belevenissen niet gezien te hebben om hiervan ten volle te kunnen genieten! Niets zo fijn als een heerlijk avondje uit met enkele vriendinnen waarbij je ook nog eens verwend wordt, want dat verdient toch elke vrouw...
 
Producent: Backstage Producties
Regie: Martin Michel
 

Pocahontas

Een prachtige familiemusical
Vanaf 8 t.e.m. 16 april 2023 in Theater Elckerlyc
Ticketprijzen vanaf € 28,50


Backstage Producties pakt uit met een splinternieuwe familiemusical met de gekende ingrediënten: een meeslepend verhaal, magische muziek, indrukwekkende decors, veel humor en af en toe een traan. Pocahontas vertelt het waargebeurde verhaal van de gelijknamige Indiaanse prinses en de ontdekkingsreiziger John Smith. Als deze laatste voet aan wal zet in de ‘nieuwe wereld’ raakt hij onmiddellijk in conflict met de lokale indianenstam. Tijdens één van zijn verkenningstochten leert hij Pocahontas kennen. Zij laat hem inzien dat indianen niet zomaar ‘wilden’ zijn en dat de aarde meer is dan iets dat je alleen kan bezitten. Een oorlog tussen de kolonisten en de indianen is echter onafwendbaar en als John Smith gevangen genomen wordt, zal de liefde meer dan ooit als wapen in de strijd geworpen worden…
 
Cast: Met Silke Mastbooms, Juan Gerlo, Kobe Van Herwegen e.a.
Producent: Backstage Producties
Regie: Jaak Lema
Muziek: Sam Verhoeven
Tekst: Tijl Dauwe

Met dank voor de verspreiding van deze informatie.
 
BACKSTAGE PRODUCTIES - Katrien Adriaens –
katrien@frenesia.be – 0478 517801 - persverantwoordelijke
NIET VOOR PUBLICATIE - PERSCONTACT 
Wilt u iets brengen rond Backstage Producties? Neem dan contact op met Katrien Adriaens op 0478 517801 of katrien@frenesia.be. Beeldmateriaal, extra info, een interview, reportage of recensie kunt u bij haar regelen. Er is beeldmateriaal ter beschikking door te klikken op één van de afbeeldingen in dit persbericht. Uw vragen zijn welkom.
 
Facebook
Website
Instagram
Copyright © 2022 Frenesia, All rights reserved.


Wil je iets wijzigen aan de ontvangst van deze persberichten?
Je kan hier je contactgegevens aanpassen   of uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp