Copy
GOC nieuwsbrief januari 2020
Bekijk dit bericht in uw browser

Creëer ontwikkeling


Wat zijn jouw groeiplannen voor 2020? We hebben weer een flink aantal suggesties voor je klaar staan. 

Opleidingen op het gebied van druk-, nabewerkings- en printtechnieken, management & leidinggeven, sales & marketing en publishing. Of samen aan de slag gaan met duurzame inzetbaarheid en toekomstgericht scholen uit het Create your future project. 

Hieronder alvast een aantal opleidingen die binnenkort van start gaan. Maar bel of mail ons vooral. We denken graag mee en helpen je groeiplannen vorm te geven.
Intro grafimedia technieken, 26 februari
DeskTopPublishing, 2 maart
Adobe InDesign, 2 maart
Praktijkopleider, 3 maart
Leidinggevende introductie, 6 maart
Colormanagement (ISO 12647), 10 maart
Flexo rotatie, 17 maart
Intro papier en karton, 18 maart
Drukwerkinkoop, 18 maart
Procesoperator offsetdrukken vellen, 19 maart
Front-end webdeveloper, 3 april
Diepdruk rotatie, 7 april
Operationeel leidinggevende, 14 april
Procesoperator vouwplakken, 15 april
Procesoeperator vlakstansen, 15 april

Opleiding Flexo rotatie drukker geeft meerwaarde


Flexo rotatiedrukkers zijn vakmensen die onder tijdsdruk hoogwaardige grafimedia producten vervaardigen. Beschikt jouw organisatie over deze talenten met up-to-date vakkennis?
 
In de opleiding Flexo rotatie leren (assistent) drukkers met een professioneler en kritischer blik te kijken naar het gehele productieproces.

Problemen worden zelfstandig opgelost, verspilling van materiaal en tijd nemen fors af en de arbeidsproductiviteit stijgt. Medewerkers met dit branche-erkende diploma op zak creëren meerwaarde voor je organisatie. 
Start: dinsdag 17 maart
Voor informatie over de opleiding en subsidie bel of mail naar: 0318 - 53 91 19 of binnendienst@goc.nl.
 

Stand E23 is dé plek voor groei van medewerkers en bedrijf


Ben je 5 februari in Nieuwegein? Bezoek dan vooral stand E23 van GOC, C3 werkt! en het A&O Fonds Grafimediabranche.
Blijven ontwikkelen voor een succesvolle toekomst doe je met scholing volgens ons nieuwe opleidingsmodel. Stapsgewijs opleiden, steeds passend bij de werkzaamheden en mogelijkheden van de medewerker. Naast de verticale doorgroeimogelijkheden zijn er ook volop mogelijkheden voor verbreding van vakkennis.

Ga het gesprek met ons aan en informeer ook naar de subsidiemogelijkheden. Want 2020 is hét jaar van meer subsidies om te investeren in de ontwikkeling van medewerkers en bedrijf. 

Informatie over subsidieproject tijdens Vakdag Print & Sign


Haal het maximale uit je Vakdag bezoek en schrijf je in voor de sessie van 11.00 van Ronald Snep. Je krijgt alle details te horen over het subsidieproject Create your future voor duurzame inzetbaarheid en toekomstgerichte scholing.
Voor informatie, aanmelden en een speeddate kun je ook terecht bij stand E23. Hier ligt ook de nieuwe subsidiegids voor je klaar. 

Het is nu het moment om aan de slag te gaan met scholing van bestaande medewerkers en duurzame inzetbaarheid en  instroom van jongeren.

Vijf geslaagden voor Operationeel leidinggevende

 
Op 22 januari is aan een enthousiaste groep cursisten het branche-erkende certificaat Operationeel leidinggeven uitgereikt. In een 'open en veilige sfeer' hebben ze met samenwerking, samen oefenen en leren van elkaar dit einddoel bereikt. De bedrijfsbezoeken zijn als zeer positief ervaren en de docenten zijn 'geweldig en benaderbaar voor vragen'. In hun eindpresentaties kwam de groei die ze zelf hebben ervaren sterk naar voren. Zij 'durven die stap te zetten'. Jij ook?

Nieuw: subsidie voor Praktijkopleiders


Vanaf dit jaar is er subsidie beschikbaar voor inwerk- en begeleidingsactiviteiten van nieuwe medewerkers door gecertificeerde praktijkopleiders.
Deze regeling heeft het A&O Fonds Grafimediabranche in het leven geroepen omdat de vraag naar financiële ondersteuning voor begeleidingstaken groeit. De inzet van praktijkopleiders voor werkplekleren en begeleiden van BBL leerlingen neemt duidelijk weer toe. Voor de gecertificeerde GOC opleiding Praktijkleren is ook subsidie beschikbaar. 
Lunet 10 | Postbus 347 | 3900 AH Veenendaal | (0318) 53 91 11
Copyright © 2020 GOC, All rights reserved.