Copy
Departament de Joventut. Ajuntament de Castellbisbal
View this email in your browser
Butlletí electrònic d'informació juvenil del Departament de Joventut, Ajuntament de Castellbisbal
 
Octubre 2016/ Número 58
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

NOTICIES
CURS BÀSIC LLENGUATGE DE SIGNES
Coneixes la llengua de signes? Hi tens curiositat i t'agradaria aprendre-la?
Tens fins al 21 d'octubre per fer-hi la inscripció al Punt d'informació Juvenil (Els Costals). Recorda que les places són limitades!
El curs es farà del 3 al 29 de novembre, els dimarts i els dijous, de 16.00 a 18.30 hores a l'Espai Jove. És gratuït amb el teu carnet CBJOVE!
TALLER DE TEATRE JOVE
Vols fer teatre? Vols divertir-te creant personatges i viure’ls com mai? Aquest és el teu taller! 
Pots fer-hi la inscripció al Punt d'informació Juvenil (Els Costals) fins l'11 d'octubre. 
El curs es farà del 17 d'octubre al 19 de desembre, els dilluns, de 17.30 a 19.30 hores. És gratuït amb el carnet CBJOVE!

EDUCACIÓ
PLA D'ITINERARIS FORMATIUS ESPECÍFICS (IFE)
Aquest pla pilot s'adreça a alumnes amb necessitats educatives especials associades a discapacitat intel·lectual lleu o moderada (inclosos els alumnes amb trastorn de l'espectre autista).
Per poder-se inscriure's a un itinerari, l'alumne ha de tenir entre 16 i 20 anys d'edat (o, com a màxim, complir els 21 anys durant el 2016). 
Fes clic aquí per consultar-ne tota la informació.  
 
www.gencat.cat 4/10/2016
CONVOCATÒRIA D'INGRÉS I ACCÉS A COSSOS DOCENTS 
El Departament d'Ensenyament ha publicat una convocatòria de concurs oposició per a l'ingrés i accés a la funció pública docent de 300 places de funcionaris docents dels cossos de professors d’ensenyament secundari i de professors tècnics de formació professional.
El termini de presentació de sol·licituds: del 5 al 24 d'octubre de 2016. Fes clic aquí per consultar les bases de la convocatòria. 
 
www.gencat.cat 3/10/2016

VACANCES I ESTADES
DEL FIGARÓ A SANT CRISTÒFOL DE MONTEUGUES
Excursió per Vallcàrquera, que ens porta a conèixer les antigues parròquies de sant Pere de Vallcàrquera i Sant Cristòfol de Monteugues; les panoràmiques sobre el Congost destaquen el bon estat de conservació dels boscos de ribera.
El recorregut presenta dos sectors ben diferenciats. El primer, que transcorre pel fons de la vall de Vallcàrquera, és planer, segueix la riera del mateix nom, i coincideix amb la ruta dels arbres de Vallcàrquera, que està senyalitzada. El segon sector, més dur, és pròpiament muntanyenc, amb la pujada fins a Sant Cristòfol i la baixada cap al Figaró.
La excursió comença al punt d’informació de la estació de Renfe a Figaró-Montmany, té una durada aproximada de tres hores amb una distancia de nou kilòmetres.
Mes informació a www.elfigaro.net   i   www.diba.cat/parcsn

CALAIX DE SASTRE
ARRIBA DE NOU ESCENA 25!
Arriba la quarta edició de la campanya Escena25. Si tens entre 18 i 25 anys, podràs assistir a espectacles d’arts escèniques o música en viu durant els mesos d’octubre i novembre, amb uns preus especials, entre 3 i 10 euros.
Per poder gaudir de la campanya t'has d'inscriure al web o mitjançant l'APP Escena25, seleccionar i reservar els espectacles als quals vulguis assistir. Et deixem tota la informació fent clic aquí
 
www.jove.cat 27/09/2016
APPS PER BUSCAR FEINA
Una nova opció per ajudar-nos en la recerca de feina són les aplicacions mòbils. La cerca de feina ja la podem fer des del nostre telèfon mòbil o tauleta, des de qualsevol lloc i en qualsevol moment. Les coneixes totes? Clicant aquí podràs conèixer algunes de les principals aplicacions en la recerca de feina com Cornerjob, Job Today, Guudjob, ZeebJobs o Jobbie. Podràs informar-t'hi del funcionament i de l'ús. 
 
www.jove.cat 19/09/2016
Ajuntament de Castellbisbal
Jove.cat
Xanascat
Carnet Jove
Departament de Joventut C/ Major, 103. Tel. (93) 772 00 55. 08755 Castellbisbal
PIJ Castellbisbal Els Costals. Av. Pau Casals, 16. Tel. (93) 772 11 17. 08755 Castellbisbal
Si no vols tornar a rebre aquest butlletí només cal que ens ho facis saber. Fes un clic aquí
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, quedeu informats que les vostres dades de caràcter personal formaran part del fitxer automatitzat Usuaris Serveis Municipals del que és responsable l’Ajuntament de Castellbisbal. Així mateix, al facilitar les dades sol·licitades, doneu el vostre consentiment per a poder portar a terme el tractament de les dades personals per a les següents finalitats: Enviament d’informacions de caràcter juvenil generades per l’Ajuntament de Castellbisbal. De la mateixa manera, us informem que podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-vos per correu electrònic lopd@castellbisbal.cat o bé a l’Oficina Atenció al Ciutadà de l’AJUNTAMENT DE CASTELLBISBAL, a l’Av. Pau Casals, 9, 08755 – BARCELONA.
No imprimiu si no és necessari. Protegim el Medi Ambient.


This email was sent to comunicacio@castellbisbal.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Departament de Joventut · Carrer Major, 103, Castellbisbal, España · Castellbisbal 08755

Email Marketing Powered by Mailchimp