Copy
Departament de Joventut. Ajuntament de Castellbisbal
View this email in your browser
Butlletí electrònic d'informació juvenil del Departament de Joventut, Ajuntament de Castellbisbal
 
Març 2015/ Número 43
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

NOTICIES 

TALLER CURRÍCULUM EN ANGLÈS

Vols anar a treballar a l’estranger? A fer-hi un voluntariat? O simplement vols traduir el teu CV a l’anglès per treballar aquí? En aquest taller pràctic coneixereu exemples i eines per tal de crear el vostre currículum, l’Europass o un videocurriculum. Ja pots fer la inscripció al Punt d'informació Juvenil. El taller es farà el 12 i 13 de març a l'Espai Jove i és gratuït per als usuaris del carnet CBJOVE.

JOVES AMB EMPENTA
El proper 26 de març a les 18.00 hores a l'Espai Jove d'Els Costals tindrà lloc la nova edició de Joves amb Empenta. Aquest any tractarà sobre les professions relacionades amb l'esport. Comptarem amb l'experiència de tres joves que es dediquen actualment a l'àmbit de l'esport, i amb la conferència inaugural d'Eduardo Amblar, membre del Departament de Psicologia del CAR de Sant Cugat.
VII CONCURS DE DJ!
Ets jove i t'agrada punxar música? Fes la inscripció al Concurs de DJ, tens fins aquest divendres! Només has de presentar la teva gravació amb tres temes i omplir la butlleta d'inscripció que et facilitaran al Punt amb les teves dades! Els finalistes punxaran en directe el proper 21 de març al Casal Cultural i Recreatiu a partir de les 23.00 hores. 
CONCURS DE FOTOGRAFIA JOVE VIA INSTAGRAM
Encara no has participat en el concurs amb motiu del Dia Internacional de la Dona? Per participar-hi has de tenir entre 14 i 29 anys i has de penjar com a màxim dues fotografies que reflecteixin la temàtica triada aquesta edició: "La coresponsabilitat, dones i homes a la llar, són iguals?". Amb l'etiqueta #cbjovedona15 i fent menció al compte @CBJOVE. La entrega de premis es farà el dia 10 de març a les 18.30 hores, a l'inici de la xerrada de Merche Delgado. 

EDUCACIÓ
TORNA EL SALÓ DE L'ENSENYAMENT!
Del 18 al 22 de març torna el Saló de l'ensenyament al recinte de Montjuïc. Si vols conèixer totes les propostes d'estudis de batxillerat, carreres universitàries, estudis superiors, complementaris, de formació professional, art i idiomes, no et perdis el saló, on podràs tenir tota la informació a l'abast de la mà. Si vols consultar horaris o obtenir entrades, consulta aquest enllaç
 
www.gencat.cat 19/02/2015
PROVA D'ACCÉS AL GRAU MITJÀ I SUPERIOR DE FORMACIÓ PROFESSIONAL, D'ARTS PLÀSTIQUES I DISSENY, I D'ENSENYAMENTS ESPORTIUS
  • El termini d'inscripció a les proves d'accés és de l'11 al 23 de març. Si vols inscriure't en alguna d'aquestes proves consulta abans els requisits, el calendari específic, la documentació que necessites i els centres. Pots trobar tota aquesta informació fent clic aquí. 
www.gencat.cat 18/02/2015

VACANCES I ESTADES
MINES PREHISTÒRIQUES DE GAVÀ
Al terme municipal de Gavà, dins del nucli urbà de la població, podem viatjar 6.000 anys enrere de la mà d’experts coneixedors de la matèria que ens acompanyen en la nostra visita. Una proposta innovadora que ocupa 4.000 m2, on conviu la prehistòria amb les noves tecnologies i la ciència. És realment sorprenent com aquells homes varen excavar pous, cambres i galeries amb eines de pedra i  d’os per extreure'n la variscita, pedra de color verd que feien servir amb finalitats decoratives i com a element simbòlic de la seva cultura.
 

CALAIX DE SASTRE
LA CULTURA AMB DESCOMPTE! 
Què pots fer per anar al cinema, als teatres i als museus sense haver de pagar tants diners? En el portal que et deixarem podràs trobar diferents recursos amb què podràs gaudir de la cultura amb grans descomptes. Pots escollir els que més et convinguin! Fes clic aquí i comença a conèixer-los.

www.jove.cat  20/02/2015
Ajuntament de Castellbisbal
Jove.cat
Xanascat
Carnet Jove
Departament de Joventut C/ Major, 103. Tel. (93) 772 00 55. 08755 Castellbisbal
PIJ Castellbisbal Els Costals. Av. Pau Casals, 16. Tel. (93) 772 11 17. 08755 Castellbisbal
Si no vols tornar a rebre aquest butlletí només cal que ens ho facis saber. Fes un clic aquí
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, quedeu informats que les vostres dades de caràcter personal formaran part del fitxer automatitzat Usuaris Serveis Municipals del que és responsable l’Ajuntament de Castellbisbal. Així mateix, al facilitar les dades sol·licitades, doneu el vostre consentiment per a poder portar a terme el tractament de les dades personals per a les següents finalitats: Enviament d’informacions de caràcter juvenil generades per l’Ajuntament de Castellbisbal. De la mateixa manera, us informem que podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-vos per correu electrònic lopd@castellbisbal.cat o bé a l’Oficina Atenció al Ciutadà de l’AJUNTAMENT DE CASTELLBISBAL, a l’Av. Pau Casals, 9, 08755 – BARCELONA.
No imprimiu si no és necessari. Protegim el Medi Ambient.