Copy
Departament de Joventut. Ajuntament de Castellbisbal
View this email in your browser
Butlletí electrònic d'informació juvenil del Departament de Joventut, de l'Ajuntament de Castellbisbal
 
Juny 2014 / Número 37
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

NOTICIES
PRESENTACIÓ CARNET JOVE DE CASTELLBISBAL
En breu l'Àrea de Joventut posarà en marxa el Carnet Jove de Castellbisbal, una iniciativa a la qual podreu accedir els i les joves que tingueu entre 12 i 29 anys. Els qui disposin del carnet gaudiran de descomptes i avantatges en diferents serveis municipals.
Si en voleu saber-ne més veniu a la presentació del carnet que es farà avui, 4 de juny a les 18.00 hores, l'Espai Jove de Els Costals
 
BEQUES ALS MILLORS TREBALLS DE RECERCA
Avui, 4 de juny a les 18.00 hores, al nou Espai Jove de Els Costals, es farà entrega de les beques als "millors treballs de recerca de batxillerat". Tres han estat els treballs guanyadors.
 
BEQUES ALS MILLORS EXPEDIENTS DE BATXILLERAT
El proper 1 de juliol s'obre el període de presentació de sol·licituds a les "beques als millors expedients de batxillerat" que per primer cop convoca l'àrea de Joventut.
Aquestes beques neixen amb la voluntat de donar reconeixement oficial als mèrits d’aquells joves que demostren una bona preparació en els estudis de batxillerat, promovent la continuació dels seus estudis, ja siguin universitaris o de cicle formatiu de grau superior.
Podreu consultar les bases ala següent enllaç, Bases beques millors expedients de batxillerat
 

 
ESTIU JOVE
L'estiu està a tocar i amb ell "L'Estiu Viu", tot un ventall d'activitats per gaudir del temps de vacances. Tallers de Dj's, de teatre, de cinema, d'alemany, d'anglès, de zumba, de dansa del ventre, etc. També podreu gaudir un any més de la Lan Party, la nit remullada, el cinema a la fresca, i com a novetat una nit d'skate plena de so i llum. I moltes d'altres activitats per omplir l'estiu.
En breu rebreu el programa a casa.
 

 
AULES D'ESTUDI
Últims dies de l'aula d'estudi, els propers dies 5 i 6 de juny al Punt d'Informació Juvenil. El dia 5 l'horari és de 20.30 a 23.00 hores i el dia 6 de 20.30 a 0.00 hores.
L'inici de l'aula d'estudi coincideix amb el tancament de la biblioteca per tal de facilitar-ne la continuïtat d'aquells que feu servir la biblioteca per anar a estudiar. 
EXPOSICIÓ ÈTICA ETÍLICA
Del 16 al 30 de juny, ambdós inclosos, podràs veure l'exposició 'Ètica Etílica que s'instal·larà a al nou Espai Jove d'Els Costals. 
Es tracta d'una exposició sobre l'ús de l'alcohol, fent referència a conductes de consum arriscat o aquelles que generi perjudici vers els altres, adaptada en estil i llenguatge a la població juvenil. 
Amb aquesta exposició es pretén sensibilitzar als joves sobre els aspectes de risc relacionats amb el consum d'alcohol i fomentar un consum responsable. 

EDUCACIÓ

CURSOS D'ESTIU SOBRE TECNOLOGIES MÒBILS AL CIBERNÀRIUM 

El Cibernàrium de Barcelona Activa inclou 5 cursos relacionats amb les tecnologies mòbils en la seva oferta formativa per al proper estiu. El programa EstiuTIC ofereix un total de 12 cursos, amb una durada de 16 hores cadascun d'ells (4 sessions de 4 hores), sobre temàtiques tan diferents com: construcció de webs, creació d'animacions, visualització d'informació, màrqueting a Internet, robòtica educativa, fabricació digital i estratègia digital.

L'oferta incorpora també 5 cursos relacionats amb el programa mTalent, de formació tecnològica en el sector de les tecnologies mòbils, promogut per la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona, el GSMA i la Fundació Mobile World Capital Barcelona. Són aquests:

- Creació d’apps amb AppInventor

- Crea una aplicació amb JQueryMobile

- Introducció a la creació de videojocs amb GameSalad

- Programació de Sistemes d’Informació Geogràfica amb Qgis

- Experiències educatives amb smartphones i tauletes

Per a més informació, consulteu el web del Cibernàrium


TREBALL

PROGRAMA BARCELONA EN MOBIMENT. CONEIX LES OPORTUNITATS PROFESSIONALS I DE NEGOCI DEL SECTOR MOBILE
Barcelona Activa posa en marxa un programa que inclou sessions ocupacionals i formació especialitzada en l'àmbit de les tecnologies mòbils, perquè tothom tingui l'oportunitat d'introduir-se i formar-se en el sector Mobile.
Més info aquí

www.punttic.cat  29/05/2014


VACANCES I ESTADES

CAMÍ DE LES FEIXADES

Bonic camí que ens porta des de Collbató fins al Monestir de Montserrat. Es tracta d'un itinerari força fàcil, que té 5,5 quilòmetres i que es fa en aproximadament en unes dues hores. Teniu tota la informació en l'enllaç següent:

Camí de les Feixades


 

 


CALAIX DE SASTRE

QUÈ FORT AIXÒ DELS FEBLES

Que siguin febles no vol dir que no els hagis de fer servir. Sí, són febles, però hi són i tenen molta importància. De fet, si no els utilitzes o els fas servir malament, les altres persones poden entendre coses que tu no pretenies dir. Tatxan, tatxan: són els pronoms febles! Posa’t a prova i demostra el teu domini dels febles en el concurs que et proposa el Departament de Cultura, en col·laboració amb Ràdio Flaixbac. Segur que acabes dient ‘que fort això dels febles!’
 www.jove.cat  29/05/2014
Ajuntament de Castellbisbal
Jove.cat
Xanascat
Carnet Jove
Departament de Joventut C/ Major, 103. Tel. (93) 772 00 55. 08755 Castellbisbal
PIJ Castellbisbal Els Costals. Av. Pau Casals, 16. Tel. (93) 772 11 17. 08755 Castellbisbal
Si no vols tornar a rebre aquest butlletí només cal que ens ho facis saber. Fes un clic aquí
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, quedeu informats que les vostres dades de caràcter personal formaran part del fitxer automatitzat Usuaris Serveis Municipals del que és responsable l’Ajuntament de Castellbisbal. Així mateix, al facilitar les dades sol·licitades, doneu el vostre consentiment per a poder portar a terme el tractament de les dades personals per a les següents finalitats: Enviament d’informacions de caràcter juvenil generades per l’Ajuntament de Castellbisbal. De la mateixa manera, us informem que podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-vos per correu electrònic lopd@castellbisbal.cat o bé a l’Oficina Atenció al Ciutadà de l’AJUNTAMENT DE CASTELLBISBAL, a l’Av. Pau Casals, 9, 08755 – BARCELONA.
No imprimiu si no és necessari. Protegim el Medi Ambient.