Yoga Lab E-zine met nieuwe workshops, tips en inspiratie!
View this email in your browser
Dag Patric,

'Wat inspireert jou? Wie inspireer jij?'
Voor Yoga Lab betekent dit: aanbieden van prachtige lessen, workshops, reizen en trainingen. Het vrijer maken van onszelf en dit doorgeven aan jou. Ga mee verstillen in de Sahara, kom naar Yoga, TRE, Kindercircus, Chi Kung of neem Privélessen. Kijk naar onze Wake up...! - Producten en lees wat ons verder inspireert.

Veel leesplezier met de nieuwsbrief of een van zijn rubrieken!

Heb een fijne zomer en aller hartelijks!
Patric & Daan

REIZEN
Sahara verdiepingsreis, ga je mee?
22 - 29 nov 2016, Yoga - Meditatie - TRE
Yoga Lab organiseert wederom een meditatiereis in de Sahara van het prachtige Marokko. Om de inspiratie van zuivere stilte te ervaren, je te verdiepen in oneindige ruimte, dicht bij de natuur te leven, wandelen in het tempo van de dromedarissen, slapen onder de sterren, koken op hout, kort na zonsondergang naar bed en met zonsopgang weer op.
Meer info... 
STUDIO
Het Zomerrooster: bekijk ons lesaanbod tijdens de zomermaanden!
Van 18 juli t/m 28 augustus
Tijdens de zomervakantie wordt er wel les gegeven echter met een aangepast lesrooster. Kijk even of jouw les in de zomer doorgaat!
Meer info...
Voor nieuwkomers: de introductiekaart!
10 lessen voor maar €75!
Je Yoga Lab ervaring starten met een supervoordelige introductiekaart! Zo krijg je als nieuwkomer rustig de tijd om Yoga Lab te verkennen.
Meer info...
Nieuwe les: Meditatie in Beweging
Wo. 18:00 - 19:30 door Marciel Witteman
Op veler verzoek komt er na de zomer deze zachte les met meditatief karakter bij in het lesaanbod.

Meer info...
TRE-verdiepingscursusses (NIEUW)
Twee losse series van 6 lessen ter verdieping van je TRE-ervaring (Tension Releasing Exercises):

Ervaring met TRE is niet vereist. Heb je al TRE ervaring? Dan zijn deze cursussen ideaal als doorstart en verdieping van je ontladingsproces.

Meer info en inschrijving...
Chi Kung en Tai Chi bij Yoga Lab
Elke maandagmiddag en vrijdagavond
Docente Chiara Cavallo is gekwalificeerd instructeur in Zhan Zhuang Chi Kung. ‘Chi’ betekent energie, ‘Kung’ betekent cultiveren, verzorgen. Zhan Zhuang Chi Kung betekent letterlijk ‘staan als een boom’. Beweging in de stilte vinden, en stilte in de beweging is het doel.
Meer info en inschrijving...
Opnieuw: Circusles voor kinderen!
10 lessen op woensdagen 14:00 - 15:30 uur
Start: 14 september!
Wat een feest, circusles in Yoga Lab! Kinderen laten groeien in beweging en zelfvertrouwen tijdens spel, begeleid door niemand minder dan Lucy Brouwer (circus Elleboog). Vertel het voort!
Meer info en inschrijving... 
INSPIRATIE
Mini Movement Message: 

Gezonde voeten guerilla!
Waar let je op als je goede schoenen wilt kopen voor je kinderen en natuurlijk ook voor jezelf?:

  1. Is je zool 100% plat, geen hakken zelfs niet een kleintje? Je wilt toch niet de hele tijd bergafwaarts lopen?
  2. Is je zool flexibel? ...
Lees verder...
Probiotica Shot
Gun jezelf eens stil te staan bij deze vraag... 

Een voorstel...

EatRunLove over Yoga Lab's Core workshop
"Wat is Core?” “Hoe doe je Core?”

Manon volgde de 3 daagse Core Workshop bij Yoga Lab antwoord te vinden op deze vragen en schreef daar vervolgens een blog over:

'We beginnen. Span je Core aan… Zo hard als ik kan span ik al mijn spieren rondom mijn middel aan; buikspieren, billen, onderrug en alles wat daartussen zit. Ik kijk even rond. Ik geloof dat iedereen hetzelfde doet...'
Lees de blog...

OM YOGA wordt Yoga International
Het vernieuwde magazine van Yoga Lab’s docente Marciel Witteman!
Marciel gaat verder met haar onuitputtelijke inspiratie! In een nieuw jasje en een groter team belooft het wederom wat moois op te leveren. Een magazine over yoga voor yogi's van alle niveaus. 
Vanaf eind augustus in de schappen.
Meer info...
Yoga Lab op Yoga Festival Terschelling
Wat een feest!
De duinen van prachtig Terschelling waren afgelopen juni het decor van dit inspirerende en gemoedelijke festival. Naast een groot aanbod yogastijlen ook veel fantastische muzikanten. De tenten waren bomvol voor de Voetenworkshop en de introductie TRE verzorgd door Yoga Lab. Volgend jaar zijn we zeker weer van de partij! (23 - 25 juni 2017)

Meer info...
Gun je computer (en jezelf) wat meer slaap!
Is ’s avonds werken eerder regelmaat dan uitzondering. Het grootste voordeel: minder afleiding van telefoon en e-mail dus meer concentratie. Een nadeel heeft het ook: het felle licht van het beeldscherm verstoort de aanmaak van melatonine ernstig. Je wordt daardoor minder snel moe en gaat als gevolg later naar bed dan je van plan was. Dat wreekt zich –avondmens of niet – uiteindelijk een keer.
Lees deze interessante blog... 
WORKSHOPS
TRE-introductieworkshop
Wat een mooie start van jouw TRE ervaring!
Tension Releasing Exercises: Ervaar het natuurlijke proces van ontladen van chronische spanning. Een maandelijkse workshop, altijd volgeboekt, dus wees er vroeg bij. Eerstvolgend op 17 september, van 12:00 - 17:00 uur! Kijk ook naar de overige data in 2016!
Meer info en inschrijving...
TRE Module 1 en 2 Training
Ervaar en geef het door!
Yoga Lab is inmiddels ontwikkeld tot TRE-opleidingsinstituut. Behoefte je te verdiepen in TRE of wil je dit graag zelf doorgeven? De trainingen worden nu in het Nederlands gegeven. 
Module 1: 9 - 11 september
Module 2: 18 - 20 november
Module 1: 2 -4 december (NIEUW)

Meer info en inschrijving...
Psoas-workshop (3dg)
(Vr - zon): 30 sept - 2 okt /  28 - 30 okt
Relax * Refresh * Renew
De psoas is de grootste spier die reageert (aanspant) als er spanning of stress opbouwt in het lichaam. Disbalans in de psoas kan gevolgen hebben voor je algehele houding als ook voor je ademhaling, spijsvertering en gevoel van gemak. 
Beleef en ontspan je psoas in deze verdiepende workshop. Uniek in Nederland!
Meer info en inschrijving...
Core-workshop (3dg)
(Vr - zon): 16 – 18 dec 2016
Een nieuwe, natuurlijke beleving van Core
Heb je je wel eens afgevraagd waarom je wiebelt in een balanshouding, waarom het zweet je uitbreekt tijdens bepaalde krachtoefeningen? Ipv doelgericht bewegen vanuit wilskracht maak je kennis met een veel natuurlijkere manier van bewegen, waarin speelsheid, openheid en een vrije ademhaling, ondersteund vanuit je Core, op de voorgrond komen.
Meer info en inschrijving...
Voeten-workshop
Zo 4 september
Voor degene die graag eens de diepte in willen. Je leert áááálles over voeten en wat dit betekent voor de gezondheid van je lichaam. Twee workshops op een dag. Je kunt ze samen of apart volgen en zelfs met je eigen 'Barefootschoenen' naar buiten wandelen.
Meer info en inschrijving...
Nek-, schouder-, bovenrug- en... handenworkshop
Zon 18 september
Deze workshop is gericht op het openen en uitlijnen van het bovenlichaam. Hoe kun je bewegen zoals je gemaakt bent om te bewegen? Klachten zoals  RSI, frozen shoulder, nekklachten, carpaal tunnelsyndroom, bovenrugklachten, tandenknarsen, etc. komen aan bod in deze workshop.
Meer info en inschrijving...
Yoga en meditatieworkshop
Zon 9 okt / 11 dec
In deze workshop neemt Nell Berger je mee in yoga oefeningen die ingaan op het ritme van de natuur en dat we daar onlosmakelijk mee verbonden zijn. Dag, nacht, geboren worden en sterven, de seizoenen die op ons inwerken en ons laten ervaren dat we onderdeel uitmaken van het grotere geheel.

Meer info en inschrijving...

Docentenopleiding: Yoga voor peuters en kleuters
Zondag 6, 13 en 27 nov 2016, 10.00 – 16.30
Marjolein Tiemstra-Smit, schrijfster van meerdere boeken over kinderyoga, komt deze opleiding geven bij Yoga Lab. Voor iedereen die affiniteit heeft om met de doelgroep peuters en kleuters te werken in de vorm van kinderyoga. Dit kan zowel privé als professioneel zijn.

Meer info en inschrijving... 

WAKE UP...! - SHOP
Gun jezelf: Yoga Lab's Alignment Sokken

Maak je voeten wakker! Met gezonde voeten zit je lekkerder in je vel!
Inmiddels draagt half Nederland al Yoga Lab's Alignment Sokken en dat is niet voor niets! Draag de sokken overdag of ‘s nachts als je slaapt. Dat zal je tenen ondersteunen naar een meer uitgelijnde, natuurlijke stand en het corrigeert de eventuele scheefstand in de grote teen.
Meer info en aanschaf...

Gun jezelf: Yoga Lab's Dome

Wij kunnen niet meer zonder!
Voor het rekken van de achterbeenspieren, met name de kuitspier. Geeft een geweldige steun bij het mobiliseren van de bovenrug en openen van de borstkas. Om op te zitten, wat je bewust maakt van de mobiliteit in je heupen.
Meer info en aanschaf...

Gun jezelf: Yoga Lab's Barefoot Schoenen

Wij kunnen niet meer zonder!
Een stap naar gezondheid begint vanaf de bodem. Gezonde, wakkere voeten zijn de basis voor een gezond lijf. Als je staat en loopt, is het je voetzool die de rest van je lichaam draagt. Reden genoeg om te zorgen dat deze in TOP-conditie is. Daarom heeft Yoga Lab zelf haar Alignment Tribe schoenen ontwikkeld die kunnen bijdragen in de draagkracht en mobiliteit van je voeten.
Meer info en aanschaf...

Yoga Lab
Yoga Lab
Website
Website
Contact
Contact
Lesrooster
Lesrooster
Proefles
Proefles
Aligned with Life
Aligned with Life
Copyright © 2016 Yoga Lab, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by MailChimp