Copy
GOC nieuwsbrief juni 2018
Bekijk dit bericht in uw browser

Creëer meerwaarde


Creativiteit draagt bij aan de meerwaarde van een product en daarmee het succes van jouw organisatie. Investeren in opleiden levert creativiteit op. Ook wij gebruiken onze creativiteit om ons cursusaanbod zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de wensen vanuit de branche.  

Lees in deze nieuwsbrief meer over onze nieuwe 'opfris cursussen' met zomerkorting. Of de start van een nieuw regionaal scholingsproject in het noorden van Nederland. Ook het lezen van ervaringsverhalen inspireert.

Wij zetten onze creativiteit ook in om BBL-leerlingen te werven voor de mbo opleiding Grafisch Operator. In september starten we met de BBL-opleiding in Den Bosch. Inschrijven is nog mogelijk. 

Te starten cursussen:

GO! magazine editie 5


Onze nieuwe uitgave van GO! magazine staat in het teken van meerwaarde creëren. Ondernemers, hr-professionals en cursisten uit de sector delen hun ervaringen met jou. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen. Met een aanbod dat varieert van een introductiecursus of een korte workshop tot een serie incompany trainingen of een BBL-opleiding. 

Download of bestel de vijfde editie van GO! magazine en laat je inspireren.

Wind in de zeilen met de cursus Procesoperator


Op 2 oktober start in Heerenveen het zesdaagse, regionale scholingsproject 'Wind in de zeilen met de cursus Procesoperator'.

Deze cursus is eerder uitgevoerd met vijf deelnemende bedrijven, allen gevestigd in het noorden van Nederland. Zij hebben toen hun medewerkers uit de drukkerij en nabewerking gezamenlijk opgeleid tot procesoperator. Het project werd een succes en leverde optimaal rendement op. Uniek was de roulerende cursuslocatie. Elk deelnemend bedrijf heeft een cursusdag verzorgd. 
 

'Fijn dat er praktijkgericht wordt lesgegeven'


De grafische wereld verandert hard. Nieuwe ontwikkelingen zorgen regelmatig voor veranderingen op de werkvloer. Zo ook bij Nedag Uitgevers, het mediabedrijf verantwoordelijk voor het Nederlands Dagblad (ND). Opmaakredacteur Egbert Bonte
volgde daarom het afgelopen jaar drie cursussen Adobe Photoshop, Illustrator en InDesign bij GOC.
 
Bronvermelding fotografie: Passievoortekstenfoto.nl

Update je kennis deze zomer


Start de zomer met één van onze eendaagse trainingen. Je kennis opfrissen op diverse onderwerpen kan in de maanden juli en augustus voor slechts...

€ 295,- per dag

Zie hieronder de thema's:
  • DTP
  • PitStop Pro 2018
  • PDF/X-4 4 ALL
  • Webdesign
  • Grafimedia ontwerp
  • Interactive media developer
Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent een verandering in de regelgeving wat betreft het verwerken van persoonsgegevens. 

Omdat er overeenkomstig de nieuwe wetgeving geen onduidelijkheid mag ontstaan over het gebruik van jouw gegevens hebben wij ons privacybeleid aangepast. In onze privacyverklaring lees je welke gegevens we verzamelen, waarom we dat doen en hoe je je gegevens kunt wijzigen. De vernieuwde privacyverklaring is hier te lezen.

Afmelden voor onze nieuwsbrieven is altijd mogelijk via de link onderaan deze nieuwsbrief.
De Schutterij 10 | Postbus 347 | 3900 AH Veenendaal | (0318) 53 91 29
Copyright © 2018 GOC, All rights reserved.