Copy
Lentenieuws uit de Berghut!

"Denken in hokjes, beperkt je zicht..."

"En, zijn jullie er al uit?"
Dat is afgelopen winter - en nog steeds - een veelgestelde vraag! 
De winter heeft ons mooie inzichten gebracht. En we komen nu nog steeds wekelijks tot nieuwe inzichten over hoe we verder willen met de Berghut.
Mooi hoe zo'n proces gaat.

Het voelde niet als een makkelijke keuze om een tijdelijke 'boekingsbreak' in te lassen, om even rustig te kunnen voelen en nadenken.
Maar wat was het een goeie keuze.

Bijzonder vinden we ook om even te vertellen dat student en filmmaker Rick Mellink eind maart langs is geweest om een film te maken over de verandering waar we in zitten. Avontuurlijk en bijzonder was het.
En we zijn ontzettend nieuwsgierig naar het resultaat!

In het weekend van 9-10 mei delen we onze plannen via ons blog en een nieuwsbrief en kan er geboekt worden voor de winter van 2016. Nog even geduld dus...
En ondertussen praten we jullie graag even bij over andere leuke projecten, met een paar hele leuke tips van gasten onderaan de nieuwsbrief.

Geniet van de lente!

Warme groet, 
Hans & Nel

 
Recept: onze venkel-linzensalade
Twee Berghutzomers lang was deze salade dé maaltijdtopper in de Berghut! We delen graag het recept van de heerlijke linzen-venkelsalade met rucolasla en veldsla met jou!
Gebruik ons waardevolle netwerk!
Zoek je een goeie fotograaf, een fijne coach of wil je een weekendje weg? Denk naast het vragen van tips aan je vrienden of buren ook eens aan het Berghutnetwerk!
 
We zoeken een zonnig zomerteam
Ook voor komende zomer zoeken we weer een powerteam voor de Berghut! We zoeken een ontbijtkok, een allround schoonmaker en een kinderoppas. Bekijk hier de vacatures.
Nieuwe huttentochtwebsite
Onze 1e huttentocht met kinderen was een try-out. En de proef is geslaagd: huttentochten zijn intrek! Dat hebben we gevierd met een nieuwe website: huttentochtmetkinderen.com
Krachtweekend: 29 mei-3 juni [nog naar 1 plek vrij!]
Levensgenietersweek: 6-13 juni #kidsfree [nog 2 kamers]
Jonge Gezinnenweken: 20 juni-4 juli [nog 1 kamer beschikbaar]
Familieweken: 4 juli-22 augustus [vol...] 
Ondernemers
in the picture

 
Tussen alle Berghutgasten zijn er veel inspirerende ondernemers die mooie dingen doen. Drie bijzondere 'events' toegelicht!
 
 

1. Coach Vreneli Stadelmaier heeft het boek F*ck die onzekerheid geschreven. Ze heeft ook live-voorstelling bij het boek. Je bent welkom op maandagavond 18 mei in Weesp! #ladiesnight

2. Zelfstandig ondernemers opgelet! Online marketeer Martijn Hendrikx geeft, speciaal voor alle ondernemers die de Berghut een warm hart toedragenop 1 of 18 juni een hele praktische online marketing-workshop. Meer weten? Stuur Martijn even een mail.

3. Soulcoach Annemiek van Helsdingen geeft meditatiecursussen, online. Ook voor mensen die nog nooit gemediteerd hebben! De volgende cursus start 26 april. Vragen?

 

ontmoeten * inspiratie * bergbeleving
 
volg ons op Twitter * meegenieten op Facebook? * lees ook ons boek!
 
We maken je zo'n 4-6x per jaar blij met 'BerghutBelevenissen'. Heb je vragen of suggesties? We horen het graag: deberghut@gmail.com

Hans & Nel
de Berghut
Auweg 12
Rauris - Oostenrijk
0043 6 54 42 03 78
0043 66 41 42 76 50 [mobiel]
deBerghut.com