Tag til Himmelske Dage med Tigerens Rede
Nyhedsbrev fra Tigerens Rede
April 2016
Læs i din browser

Mens vi glæder os og forventningsfuldt ser frem til den store begivenhed i juni, hvor Bhutans næstøverste religiøse overhoved H.E. Dorje Lopen besøger Tigerens Rede, er der andre spændende ting at deltage i.
I dette nyhedsbrev kan du blandt andet læse om Himmelske Dage i København og om en World Compassion Event.
Så er der kun to uger til Festivalen Himmelske Dage bryder løs i København. Fra d. 5. til d. 8. maj er der spot på åben samtale om kirke, tro og eksistens med et stort antal arrangementer i den indre by. Programmet byder blandt andet på to spændende indslag, hvor Anne Sophie deltager:
 
Cafédialog om Kirken og Tigerens Rede

Anne Sophie og biskop Peter Fischer Møller fra Roskilde Stift mødes til en samtale med titlen ”Kirken og Tigerens Rede”. Samtalen vil blandt andet dreje sig om spørgsmålene: ”Hvad kan man finde uden for kirken?” og ”Hvorfor kan kirken ikke selv tilbyde det, mange søger udenfor?” 
 
Arrangementet finder sted fredag d. 6. maj kl. 15 på Danmissions café i teltet på Nytorv.


Himmelske Dage på facebook:
Kirken og Tigerens Rede
Kærlighed og bevidsthed
Himmelske Dage
Kærlighed og bevidsthed med Concerto Copenhagen

Dagen efter medvirker Anne Sophie ved koncerten med det anerkendte danske barokensemble Concerto Copenhagen. 

Koncerten bliver en mangefacetteret oplevelse, hvor Anne Sophies oplæsning af egne tekster om kærlighed og bevidsthed flettes ind mellem Bach kantater og akkompagneres af live-tegning på storskærm. Sopran Sophie Junker synger og illustrator Tea Bendix tegner. 
 
Koncerten “Kærlighed og Bevidsthed” finder sted lørdag d. 7. maj kl. 16 i Garnisons Kirke. Der er fri entré. 
Kærlighed er bevidsthed (wisdom is compassion)
Se stemningsbilleder fra Tigerens Rede til lyden af Kærlighed er Bevidsthed. Mantraet er sunget af Anne Sophie og de af hendes elever, som sidste sommer rejste til Bhutan. 

Klik på billedet (link til YouTube)

Besøg fra Bhutan

Forberedelserne til besøget fra Bhutan er i fuld gang. Når H.E. Dorje Lopen lander i Danmark onsdag d. 8. juni, venter der ham og hans følge en intens uge med møder og arrangementer på både Tigerens Rede og i København.

World Compassion Event
I forbindelse med besøget afholdes en World Compassion Event i København med fokus på medfølelse og næstekærlighed og deres betydning for verdens fremtid.

Her får du mulighed for at opleve H.E. Dorje Lopen sammen med Anne Sophie og Jakar Neten Lama Tshewang Rinzin, der for tredje gang besøger Danmark. Også Biskop Peter Fischer Møller fra Roskilde Stift deltager i arrangementet, der på denne måde bliver et møde mellem kristendom, buddhisme og Tigerens Rede.

World Compassion Event er en fælles bøn for verdens fremtid og har fokus på, hvordan vi ved at samarbejde på tværs af kultur og tradition kan fremme fællesmenneskelige kvaliteter som medfølelse og næstekærlighed.
 
World Compassion Event afholdes mandag d. 13. juni kl. 19.00 - 21.30 i Kulturhuset på Islands Brygge. Pris for deltagelse: 150 kr 
Billetter kan (meget snart) købes på Billetto.dk. Du kan abonnere på vores begivenheder på facebook og få besked her, så snart salget starter. 

Hjertets frihed

Hjerte og frihed - det er da ikke noget, som hører sammen, vil mange mene. Men hjertet har brug for frihed for at udfolde sig og for at kunne lade kærligheden strømme. I pinsen har du mulighed for at høre om, hvordan kærligheden kan vokse i dit liv, når du giver den mere frihed. 

Undervisningen er åben for alle. 

Læs mere om Hjertets Frihed 14.-16. maj
Arbejdsweekend
Årets næste arbejdsweekend på Tigerens Rede falder d. 28.-29. maj. Her kan du i gode rammer, godt selskab og forhåbentlig lunt og dejligt vejr deltage i fælles aktiviteter omkring vedligehold af Tigerens Rede. Der er mulighed for overnatning og forplejning.

Kontakt arbejdsdagsudvalget for flere informationer på: arbejdsdage@tigerensrede.dk
At bade i lystens flod -
tantra på video

Fik du set de nye videoer med Anne Sophie fra december sidste år?

I fem korte interviews fortæller Anne Sophie om forskellige temaer fra den nyeste tantrabog. Hør mere om blandt andet lystens flod, kraftfuldt ligeværd og den tantriske checkliste.

Se dem her
Email
Email
Website
Website
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Copyright © 2016 Tigerens Rede.
Du modtager denne email, fordi du tilmeldte dig vores nyhedsbrev på vores hjemmeside.

Afmeld dig denne liste    Opdater dine oplysninger

Email Marketing Powered by Mailchimp