Copy
GOC nieuwsbrief november 2017
Bekijk dit bericht in uw browser

Creëer ...


...meer omzet. Haal meer uit de aantrekkende economie en je investeringen. Door aandacht te besteden aan de competenties van je medewerkers is er veel te winnen. Dit is het thema van het nieuwe GO! magazine dat nu in productie gaat. Eind november wordt GO! bezorgd.

De volgende cursussen starten binnenkort:

Van drukker naar meewerkend voorman


Krehalon produceert met een moderne extrusielijn kunststofverpakkingen voor de levensmiddelen-industrie. Aanvullend worden veel films, zakken en andere verpakkingen bedrukt. Dat gebeurt met een 10-kleuren flexodrukpers.
 

GOC talent event


Hoe ontwikkel en begeleid je talent? 
Dit was het thema tijdens het GOC talent event dat donderdag 5 oktober jl. in Veenendaal heeft plaatsgevonden. In workshops en inspiratiesessies zijn handvatten aangereikt voor het ontdekken en
begeleiden van talent. Uit alle windstreken van Nederland hebben we gasten mogen begroeten. Na afloop heeft iedereen volop gebruik gemaakt van het netwerkmoment.
 
Wilco BV - Danielle Lagerweij
Mooi gevarieerd programma met als rode draad duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Inhoudelijk goede sessie. Fijn dat er tussendoor steeds een korte pauze was om over hetgeen we gehoord hadden te sparren en na te denken. Zeer enthousiast en geïnspireerd teruggekomen van dit Talent event!

BBL-opleiding tot grafisch operator


GOC heeft op 29 september jl. de eerste groep leerlingen welkom geheten. Deze nieuwe (regionale) mbo-opleiding tot grafisch operator op niveau 2 is gestart in Zwolle. Om de instroom van nieuw grafisch personeel te stimuleren heeft GOC in samenspraak met het A&O Fonds Grafimediabranche deze nieuwe BBL-opleiding ontwikkeld.
 

Trainer vouwplakken


Het team van GOC trainers bestaat uit specialisten met enorm veel praktijkervaring. Met interactie, enthousiasme en kennis weten ze iedere deelnemer te boeien. Zij zorgen er voor dat de vakmensen mee blijven bewegen met de ontwikkelingen van het bedrijf.

Deze maand is het team uitgebreid met de vouwplak specialist Rob Massar. Rob neemt 33 jaar praktijkervaring mee. Zijn kennisoverdracht bestaat niet alleen uit vaktechnische kennis. Hij heeft ook aandacht voor efficiency, de sociale vaardigheden binnen een team, een bredere kijk op het gehele productieproces en is in staat te adviseren als het om de workflow gaat. 

Zijn visie sluit volledig aan bij onze trainers van de andere grafische vakspecialisaties.
 
De Schutterij 10 | Postbus 347 | 3900 AH Veenendaal | (0318) 53 91 29
Copyright © 2017 GOC, All rights reserved.