Copy
Nieuwsbrief juni 2019
Bekijk dit bericht in uw browser

Hoe creëer jij vooruitgang in jouw bedrijf?


In deze snelle tijden is het cruciaal om gelijke tred te houden met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe manieren om toegevoegde waarde te leveren. Medewerkers die zich blijven ontwikkelen en de aanwezigheid van jonge mensen of zij-instromers in het bedrijf leveren de dynamiek die vaak tot nieuwe ideeën leiden.

Wat zijn jouw plannen voor de rest van het jaar en in de verdere toekomst? De nieuwe ESF subsidie voor toekomstgerichte scholing en duurzame inzetbaarheid op maat kan je daarbij helpen.

Ook onze opleidingen en workshops helpen die draai te maken naar verrassende producten en/of diensten. Ons nieuwe opleidingsmodel ondersteunt de doorgroei van jouw medewerkers.
Maar ook met cursussen als bijvoorbeeld (intro) Leidinggevende, Crossmedia adviseur, Praktijkopleider, Ordermanager. Voor een opfriscursus DTP of Adobe InDesign kun je ook bij ons terecht. . 

Laat deze nieuwsbrief je inspireren voor een zonnige toekomst.

Noteer alvast in je agenda:
Open dag GOC: donderdag 3 oktober - 16.00 uur 

Binnenkort diverse kansen voor doorgroei:


Praktijkopleider, 3 september en 1 oktober
Mbo opleiding Grafisch operator (BBL), Veenendaal en Amsterdam 30 september
Adobe InDesign, 6 september
DeskTopPublishing, 6 september
Flexo rotatie, 17 september
Leidinggevende introductie, 19 september
Van speelbal naar speler, 26 september
Intro crossmedia adviseur, 26 september
Procesoperator offsetdrukken vellen, 30 september
Ordermanager, 1 oktober

Maatwerktrainingen binnen jouw organisatie kunnen we op ieder gewenst moment starten. Neem daarvoor contact op met onze binnendienst: 0318 - 53 91 29 of binnendienst@goc.nl.

Opfristraining DTP


Naast onze volledige en gekwalificeerde DTP opleiding, waarin we deelnemers opleiden tot zelfstandig DTP’er, bieden we nu voor ervaren professionals een update training aan. 

Deze 'opfristraining' is opgesplitst in twee dagen die ook afzonderlijk zijn te volgen.
Dag 1: Adobe CC en Adobe InDesign
Dag 2: Adobe Photoshop en Adobe Illustrator

Voor meer informatie of inschrijven neem contact op met Henri van de Craats via 0318 - 53 91 19 of binnendienst@goc.nl
 

Nieuwe GO! magazine is uit


Creëer vooruitgang. Hoe creëer jij die in jouw bedrijf? Drie grafimediabedrijven doen dat door met creatief en strategisch advies meer te betekenen voor hun klanten. Inzichten die de crossmediacursus ze heeft opgeleverd.

Lees meer ervaringen en mogelijkheden voor vooruitgang in het GO! magazine of bestel een gedrukte uitgave door te mailen naar communicatie@goc.nl.

Doelgerichter medewerkers scholen met het GOC opleidingshuis


GOC introduceert een nieuw opleidingsmodel die het voor grafimediabedrijven aantrekkelijk maakt om personeel te scholen. Door productieprocesgerichte opleidingen in korte trajecten op te delen, verdiepen of verbreden medewerkers hun kennis snel en stapsgewijs.
 

Miljoen voor versterking grafimedia sector


Investeren in toekomstgerichte scholing en duurzame inzetbaarheid? Dat hoef je niet alleen te doen. Grafimediabedrijven kunnen de komende twee jaar Europese subsidies krijgen om hun bedrijf toekomstbestendiger te maken. In totaal is een bedrag van ruim 1 miljoen euro beschikbaar om te investeren de vitaliteit van bedrijven en medewerkers. Onder de naam 'Create your future' worden diverse activiteiten ontwikkeld.

Blijf geïnformeerd door je aan te melden voor de nieuwsbrief van het A&O Fonds Grafimediabranche.
 

Voorzichtig herstel grafimediabranche in 2018


Drukkerijen, verpakkingsfabrikanten en andere bedrijven in de grafimediabranche zagen vorig jaar hun omzet teruglopen, maar wisten hun prijzen te verhogen met gemiddeld 2,36% en de winst op peil te houden. Ook de vraag naar personeel groeit. Een deel van de bedrijven wist in 2018 verdere efficiencywinst te boeken in de productie. Dat blijkt uit de nieuwe editie van Grafimedia in cijfers, een publicatie van GOC in opdracht van het A&O Fonds Grafimediabranche.
 
Lunet 10 | Postbus 347 | 3900 AH Veenendaal | (0318) 53 91 11
Copyright © 2019 GOC, All rights reserved.


verwijder mij van deze lijst.