Copy
stapsgewijs doorgroeien in grafische technieken
Bekijk dit bericht in uw browser

.......met ons nieuwe opleidingsmodel


De volgende stap in offset-, flexo- of diepdruk? Die zetten jouw medewerkers nu nog makkelijker. Dit voorjaar kunnen ze namelijk aanhaken bij één van de modules van ons opleidingsmodel. Via verschillende modules groeien ze door tot zelfstandig drukker aan de offset-, flexo- of diepdrukpers. Zo bieden we iedereen uitdaging en verdieping op zijn of haar niveau.

Ligt de focus meer op nabewerking? Ook daarin hebben we een breed pakket aan mogelijkheden op het gebied van vouwen, snijden, brocheren, stansen en vouwplakken. 

Kennis verbreden is natuurlijk ook mogelijk. Bijvoorbeeld met de trainingen Colormanagement of Fotospectraalmeting. Zo weet je zeker dat die paaskleuren voortaan van het drukwerk spatten.

Fijne paasdagen.

Een deel van onze opleidingen die dit voorjaar starten:


Basis operator offset (offset vellen): 4 mei 
Basis operator flexo (flexo rotatie): 4 mei 
Wordpress voor vormgevers: 7 mei 
Machine operator vouwplakken: 20 mei 
Adobe update cc, versie 2018 t/m 2021: 20 mei 
Machine operator vlakstansen: 21 mei
Praktijkopleider: 2 juni
Colormanagement: 10 juni
Intro grafimedia technieken: 16 juni
Intro leidinggevende: 17 juni
Intro papier en karton: 7 juli

Met welk doel leid je jouw medewerkers op? Wanneer een opleiding helpt om de duurzame inzetbaarheid van de medewerker te vergroten, dan valt de opleiding onder toekomstgericht scholen. De subsidie kan oplopen tot 75%. Bel of mail ons om te bespreken welke subsidiemogelijkheden voor jouw bedrijf van toepassing zijn: 0318 - 53 91 19 of binnendienst@goc.nl.

BBL nu ook op mbo 3 niveau 

Al een aantal jaren verzorgt GOC de BBL opleiding Grafisch Operator op mbo niveau 2. Vanuit de branche is de vraag gekomen ook een BBL opleiding op mbo niveau 3 te ontwikkelen. De eerste groepen zijn in december 2020 gestart. Een groep in Veenendaal en een groep als onderdeel van een incompany traject.

De opleiding kent specialisaties in drukvoorbereiding, offset-, flexo- en zeefdruk, digitaal printen, snijden, vouwen, geniet brocheren, stansen en vouwplakken.
Schrijf nu die gemotiveerde medewerker zonder grafische achtergrond in. In september starten we weer met een nieuwe opleiding. Subsidie van het A&O Fonds Grafimediabranche helpt je het te kort aan vakmensen in de organisatie op te vangen. We informeren je er graag over: 0318 - 53 91 19.

Economische rapportage Grafimediabranche

De nieuwe economische rapportage 2019-2020 over de ontwikkelingen binnen de grafimediabranche geeft voor het eerst een compleet beeld van de gevolgen van de coronacrisis voor grafische bedrijven. De maandelijkse omzetcijfers, het aantal faillissementen en de werkloosheid van januari t/m december 2020 zijn in kaart gebracht.

De toekomstige beschikbaarheid van grafisch opgeleid personeel blijft een groeiende zorg. Voor het snel inzetbaar maken van nieuwe mensen heeft het A&O Fonds daarom de BBL-opleiding Grafisch operator op niveau 2 en 3 door GOC laten ontwikkelen.

Klik hier >>

Geef zij-instromers een kans


Een bijzonder verhaal over Amir, een Syrische statushouder van 32 jaar uit Oosterbeek. Dankzij niet aflatende inspanningen van zijn trajectbegeleider Mark Hagemans van Ovidiuswerk (www.ovidiuswerk.nl) en GOC is Amir erin geslaagd een leuke baan te vinden bij een mooie verpakkingsdrukkerij in Arnhem.

Amir heeft rechten gestudeerd, maar wilde heel graag aan de slag in een grafisch bedrijf. Die kans heeft hij gekregen bij Drukkerij Leeflang. Op proef heeft hij als DTP'er laten zien wat hij in zijn mars heeft. Het heeft geresulteerd in een arbeidscontract.

Gratis coachingsknaller


Komt de productie stil te liggen door hoog ziekteverzuim? Hebben medewerkers een steuntje in de rug nodig om gezond en vitaal te blijven bij ploegendiensten? Is de veranderbereidheid laag of vraag je je als leidinggevende af hoe je medewerkers betrokken en gemotiveerd houdt?

Schrijf je dan in voor een van de gratis online coaching sessies uit het subsidieproject Create your future voor de grafimediabranche. Bel voor meer informatie 0318-53 91 19 of klik verder voor het overzicht met de mogelijkheden.
Wacht niet te lang. Na 21 april stopt dit aanbod.
Lunet 10 | Postbus 347 | 3900 AH Veenendaal | (0318) 53 91 11
Copyright © 2021 GOC, All rights reserved.