Copy
Bied (nieuwe) medewerkers kansen in 2019
Bekijk dit bericht in uw browser

Bied (nieuwe) medewerkers kansen in 2019
 

Dat kan op verschillende manieren. Leerwerkplekken creëren voor jongeren, het trainen van zij-instromers of door je medewerkers te laten groeien en ontwikkelingsmogelijkheden te bieden.

Als partner van de grafimediabranche bieden wij ook in 2019 kennisontwikkeling voor jouw medewerkers. Diverse cursussen uit ons aanbod passen we graag aan naar de vragen en wensen van jouw organisatie. Daarnaast helpen we de vacatures in te vullen door nieuwe, enthousiaste mensen voor te stellen aan de bedrijven. 

Binnenkort diverse kansen voor doorgroei:
 

Praktijkopleider, 4 februari
Intro leidinggevende, 7 februari
Offset vellen, 5 maart
Operationeel leidinggevende, 7 maart
Flexo rotatie, 19 maart
Adobe Acrobat Professional & certified PDF, 14 maart
Gelijmd brocheren, 20 maart

Maatwerktrainingen binnen jouw organisatie kunnen we op ieder gewenst moment starten. Neem daarvoor contact op met onze binnendienst: 0318 - 53 91 29 of binnendienst@goc.nl.

Ga het gesprek aan met nieuwe talenten


Vele talenten willen een vliegende start maken in de onze branche. Een telefoontje naar GOC en we voorzien je van cv's van kandidaten bij jou in de regio. Want een leerwerkplek creëren en investeren in nieuwe mensen is hét antwoord op het groeiend aantal vacatures in de branche. 
De combinatie van onze BBL-opleiding Grafisch operator met de praktijkkennis van jouw ervaren grafici zorgt voor die nieuwe vakmensen in de branche. Deze opleiding is ook geschikt voor talent die al in dienst is. Ze kunnen al snel met de opleiding beginnen. In maart 2019 start in Zwolle, Eindhoven en Amsterdam de BBL-opleiding. Meer informatie over de BBL-opleiding en het melden van een leer-/werkplek of vacature is te vinden op onze website.

Certificaat voor geslaagden Operationeel leidinggevende
 

De deelnemers van de cursus operationeel leidinggevende hebben na 12 cursusdagen, een eindopdracht en afsluitende presentatie op donderdag 29 november hun branche-erkende GOC certificaat in ontvangst genomen.
 
De opleiding kenmerkt zich door een afwisseling van theorie met praktijk en daaraan gekoppeld bedrijfsbezoeken. 

Elektronische leeromgeving

De informatie en leermiddelen van een groot aantal GOC opleidingen en cursussen zijn op één plek te vinden. GOC maakt namelijk gebruik van een elektronische leeromgeving. Cursisten vinden hier niet alleen hun lesprogramma en rooster maar ook readers, powerpoints, filmpjes en andere relevante informatie. 

Het nieuwe GO! magazine is uit 


In deze uitgave aandacht voor het groeiend aantal vacatures in de branche en de wijze waarop bedrijven deze uitdaging aangaan. 

Lees ook de ervaringsverhalen van bedrijven die kansen creëren voor medewerkers en hoe medewerkers nieuwe kansen zien en zo van grote waarde worden voor hun bedrijf. 
 
Download hier het GO! magazine of bestel een gedrukte uitgave via communicatie@goc.nl.

Hoe kleine dingen in communicatie een groot verschil maken 

 
Dat hebben de medewerkers van de afdeling handmontage van Smurfit Kappa Zedek de afgelopen zes weken ervaren tijdens de maatwerk workshops ‘communicatie, assertiviteit en samenwerking’.
De Schutterij 10 | Postbus 347 | 3900 AH Veenendaal | (0318) 53 91 11
Copyright © 2018 GOC, All rights reserved.