Copy
Creëer kansen
Bekijk dit bericht in uw browser

Creëer kansen


Voor jouw organisatie en medewerkers. In het voorjaar starten uiteenlopende opleidingen en cursussen bij GOC die de medewerkers doorgroeimogelijkheden bieden. Ook voor nieuwe mensen die een start maken in de grafimediabranche start weer een BBL-opleiding.

Met de ruimere subsidieregelingen voor grafimedia- en verpakkingsbedrijven maakt het A&O Fonds Grafimediabranche deze kansen betaalbaar. Voor het opleiden van medewerkers zijn de subsidieregelingen in 2019 verhoogd. En goed opgeleide en kundige medewerkers helpen de doelstellingen van de organisatie te realiseren. Zo vertelt Geostick in deze nieuwsbrief. De subsidiegids van het A&O Fonds 2019 is via deze nieuwsbrief te downloaden. 

Binnenkort diverse kansen voor doorgroei:
 

Brocheren (gelijmd, geniet, genaaid en plano), 20 maart
Praktijkopleider, 2 april
Procesoperator vlakstansen en vouwplakken, 10 april
Colormanagement (ISO 12647), 17 april
Intro papier en karton, 18 april
Flexo rotatie
en diepdruk, 2 mei
Intro grafimedia technieken, 9 mei


Maatwerktrainingen binnen jouw organisatie kunnen we op ieder gewenst moment starten. Neem daarvoor contact op met onze binnendienst: 0318 - 53 91 29 of binnendienst@goc.nl.

Diploma voor cursisten maatwerkopleiding
 

Voor 21 labeldrukkers bij Geostick is een maatwerk opleiding ‘verdieping flexodrukken’ ontwikkeld. Met een persoonlijk woordje van instructeur Wouter de Ridder van GOC hebben vijf cursisten uit de vestiging Heumen hun diploma al in ontvangst mogen nemen. De cursisten van de vestigingen Den Haag en Uithoorn hebben het diploma nog niet officieel overhandigd gekregen, maar ook zij hebben hun theorie- en praktijk gedeelte inmiddels met goed gevolg afgerond.
 

Vliegende start

Bied jij beschikbaar talent een vliegende start in de grafimedia- en kartonnage branche? Pak de telefoon of stuur ons een mail. We sturen je cv’s door van talenten die klaar staan om opgeleid te worden en aan het werk willen. Bij de selectie hebben we o.a. gekeken naar technische affiniteit en andere werkervaring.

Nieuwe mensen brengen met hun frisse blik en motivatie nieuwe energie in je bedrijf. 
 
Vacatures melden, cv's opvragen, informatie over de subsidieregelingen. Neem hiervoor contact met ons op via binnendienst@goc.nl of 0318-53 91 29.

Nieuwe medewerker kan in april starten met BBL-opleiding
 

Een geschikte kandidaat gevonden tussen de toegestuurde cv's? Of heb je al een nieuwe medewerker lopen in de productie? Maak ze snel inzetbaar op de werkvloer met de BBL-opleiding grafisch operator.

Start
Eind april start een BBL-opleiding in Amsterdam, Veenendaal en Zwolle.
 
Draag je bij aan het A&O Fonds Grafimediabranche, dan kun je in aanmerking komen voor een eenmalige stimuleringspremie van € 2.500,--. Daar komt nog een subsidie van 40% op de opleidingskosten bij.

Meer informatie over de BBL-opleiding en het melden van een leer-/werkplek of vacature is te vinden op onze website.

Ruimere subsidieregeling voor grafimedia- en verpakkingsbedrijven
 

Grafimedia - en verpakkingsbedrijven krijgen in 2019 meer subsidie om te investeren in instroom van nieuwe medewerkers of scholing van bestaande medewerkers.

Het A&O Fonds Grafimediabranche heeft de de nieuwe subsidiegids gepresenteerd met alle subsidiemogelijkheden voor 2019. “Het vinden en binden van medewerkers is de komende jaren één van de grootste uitdagingen in de sector. Met de verruimde subsidieregelingen willen we bedrijven extra stimuleren om daarin te investeren”, vertelt Richard Leloux, directeur van het A&O Fonds Grafimediabranche. De subsidiegids is in opdracht van het A&O Fonds Grafimediabranche door GOC ontwikkeld. 
 
De Schutterij 10 | Postbus 347 | 3900 AH Veenendaal | (0318) 53 91 19
Copyright © 2019 GOC, All rights reserved.