Copy
GOC nieuwsbrief januari
Bekijk dit bericht in uw browser

Creëer kennis...


bij de medewerkers en laat je organisatie groeien. Ons brede aanbod helpt daarbij. Binnenkort starten weer diverse cursussen: De vierde editie van het GO! magazine is uit. Lees de ervaringsverhalen van A.W. Bruna Uitgevers over de introductiecursus grafimedia technieken en papier en karton. Ook deelt Autajon zijn ervaring met GOC. Op dinsdag 6 februari is GOC aanwezig met een stand tijdens de Vakdag Print & Sign.

'Ah, dat is gedrukt op 'super calander'


Sta je niet achter een drukpers, maar is het wel handig om te snappen hoe het grafisch productieproces in elkaar zit? Dan is een introductiecursus van GOC een aanrader. Natascha Schrijn, special sales manager bij A.W. Bruna
Uitgevers, volgde er twee: intro grafimedia technieken en intro papier en karton.

Schrijn is bij A.W. Bruna Uitgevers verantwoordelijk voor het reguliere verkoopaanbod in de buitenboekhandels (supermarkten, tabaksspeciaalzaken). Daarnaast gaat ze ook regelmatig met klanten om tafel over het uitbrengen van mogelijk speciale edities of b2b-uitgaven. Daarbij is technische kennis onontbeerlijk.
 

GO! magazine editie 4


In onze nieuwe uitgave van GO! magazine delen ondernemers, hr-professionals en cursisten uit de sector hun ervaringen met jou. Goed opgeleid personeel helpt organisaties groeien. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Met een aanbod dat varieert van een introductiecursus of een korte workshop tot een serie incompany trainingen of een BBL-opleiding.

Download of bestel deze vierde editie van GO! magazine en laat je inspireren.

Graficus vakdag


Dinsdag 6 februari is de vijfde editie van de Vakdag Print & Sign. Natuurlijk zijn GOC en C3 werkt! ook dit jaar als partner van hét netwerkevenement voor de grafische - en signbranche aanwezig. Kom naar stand E23 en ga het gesprek met ons aan over opleidingen, vacatures, werving van jongeren.
 

Jong talent binnenhalen voor de hele sector


Jongeren enthousiasmeren voor het vak van drukker én hen uit de bijstand houden? Dat is een win-winsituatie voor iedereen, vindt Autajon Labels Nederland. GOC zette voor hen een scholingstraject op. Wat zijn de ervaringen van dit bedrijf?
 

Rol GOC bij werven jong talent

Ook GOC zet zich in om jongeren te interesseren voor een baan in de grafimediabranche. Wij vormen een netwerk met gemeentes en andere instanties om in contact te komen met jongeren die interesse hebben in een leer-/werktraject. Heb je connecties bij jou in de regio, heb je een vacature die geschikt is voor een BBL-leerling? Laat het ons weten.

GOC start bij voldoende kandidaten in verschillende regio's in het land de BBL-opleiding grafisch operator.
De Schutterij 10 | Postbus 347 | 3900 AH Veenendaal | (0318) 53 91 29
Copyright © 2018 GOC, All rights reserved.