Copy
Se nyhedsbrev i din browser
Nyhedsbrev uge 09 2023.
Nu er det tæt på:
Så er der kun ca. 1 uge til at vi åbner for sæson 2023 på DHS. Månederne går hurtigt, især dem hvor vi har lukket, men det er I nok glade for, som jeg hører det, når jeg møder nogen af Jer. Fra på næste fredag, d. 10. marts imellem kl. 09.00 -17.00, så er vi så parate som vi kan være, til at tage imod Jer endnu engang. Velkommen til sæson 2023 på De Hvide Svaner Camping.
En travl, og våd, vinter:
Som altid, så vælger vi ifm. store ”projekter” på pladsen at foretage disse udenfor sæsonen, så disse opgaver udføres til mindst mulig gene for Jer. Velvidende at vi så næsten altid bliver udfordret vejrmæssigt med den danske ”vinter”. Og vinteren 2022/23, blev desværre ikke nogen undtagelse: Regn, regn, regn. Og så lidt regn! Og oven i det, svigt fra en af vores samarbejdspartnere, langsommelig sagsbehandling, vi kunne blive ved. Oprindeligt, så skulle vores nye Fjordhytter have været opstillet i uge 2. Det blev så først torsdag/fredag i uge 7, hvor 10 blokvogne, som i øvrigt var 22M lange hver især, ”checkede ind” på pladsen med de nye hytter. Og vejret? Regnvejr, selvfølgelig, også i den grad. Så lige nu ligner den nederste del af Elmevej vel nærmest et militært øvelsesområde, som vil kræve en enorm indsats. Udover at fjerne bom-anlæg, lamper, stakit, hække, m.v. fik vi udlagt ca. 220! køreplader, for at opgaven kunne lykkes. Det gjorde den heldigvis. Men vi har en opgave på især Elme-, Bøge- samt Mågevej med reetablering, nye hække, m.v. Vi prøver at nå så meget som muligt inden åbning, men vi når ikke at blive færdige, ligesom vi stadigvæk er afhængige af vejret. Vores playground, det blå område ved poolen, som endnu engang ikke har virket tilfredsstillende, og derfor skal skiftes, her har vi ventet på afgørelse fra retten i den syn og skøn sag vi havde anlagt. Denne afgørelse kom først i dec. 22, så her blev vores planer også skudt til hjørne. Dette arbejde er startet i denne uge, hele området skal ryddes for beton, og vi får lagt fliser igen, akkurat som der har været i de første 45 år. Vores mål er stadigvæk at poolen åbner som planlagt omkring Kr. Himmelfart 2023.
El-arbejde:
Denne vinter har vi renoveret yderligere ca. 100 strømudtag, så nu er vi næsten i mål. Disse er nu opgraderet med indbygget måler, Når I aflæser, så skal I aflæse den måler med det samme bogstav som Jeres udtag. Alle er ligeledes opgraderet med HPFI relæ til hver enkelt plads, således at det kun er den ene plads der mister strømmen hvis relæet slår fra. Belysning på Æble-, Pære- samt Blommevej er ligeledes udskiftet med nye, højere lamper. Hen over foråret plomberer vi alle Jeres stik i strømstanderne, så hvis I vil tage Jeres stik ud når I forlader pladsen, så er det stikket på vognen I skal tage ud. Plomberingen må kun fjernes efter aftale med receptionen.
Vand:
Der vil ikke være åbnet for vandet når sæsonen starter. Vi krydser fingre for, at vejret tillader at vi inden påske kan åbne for hanerne. Vand kan hentes ved receptionen, ved Købmandsbygningen, (til venstre for herreafdelingen), Bøgevej, på gavlen imod Karrebækvej, samt på poolbygningen mellem indgangsdørene i gavlen. Udslagskumme ved Købmandsbygningen samt på Bøgevej kan benyttes fra vi åbner; ved Grevens Kvarter er det desværre først når øvrige vand på pladsen åbnes.
Købmandsbygning og Købmand:
Købmandsbygningen åbner først til Påske, dette for at minimere omkostningerne bla. til energi. Svanemarked og Grill åbner af samme grund lidt senere i år, første åbningsdag er d. 31. marts. Åbningstiderne kan ses til venstre for indgang til Svanemarked.
Aktiviteter på pladsen:
Aktivitetsforeningen har nu udfærdiget deres egen hjemmeside, www.aktivitetsforeningen.dk.  Her vil alle aktiviteter være beskrevet sammen med anden aktuel info. Link er også på DHS´s hjemmeside. Hvis vi blot skal nævne et par enkelte ting fra ”årets aktiviteter”, så er der Oktoberfest d. 25. marts, med tilmelding og spisning, Danmarks bedste Benny med Butterflies Pinsedag d. 28. maj, med spisning og tilmelding på https://v2.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/110243? Bustur til Gut Sierhagen, Ambiente, (Carl´s gods i Tyskland), til Kr. Himmelfart d. 20. maj med tilmelding, og meget, meget mere. Se mere og tilmeld Jer via aktivitetsforeningen.dk. Det overskud som aktivitetsforeningen hvert år genererer via diverse arrangementer, bliver brugt igen på pladsen til bla. musik, medfinansiering af aktiviteter, aktiviteter for såvel børn som voksne, legeredskaber, m.m. En stor tak til aktivitetsforeningen, men også til Jer, I er med til at skabe overskuddet, som har muliggjort, at der nu står et nyt gyngestativ på legepladsen ved Svanestuen.
Velkommen til:
Vi har hen over vinteren søgt efter yderligere en receptionist til at hjælpe Britt og Lars med de efterhånden mange opgaver i receptionen. Det er nu lykkedes, så når I checker ind fra d. 10. marts, så kan I nu også møde Jeanne i receptionen. Jeanne er ansat i en 30 timers stilling om ugen, året rundt. Vi håber at I vil tage godt imod hende.

På vegne af Team DHS

Ole, Lejrchef.
 
Copyright © 2023 De Hvide Svaner Camping, All rights reserved.

Vil du ikke længere modtage nyhedsbreve kan du afmelde dig her >> unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp