Copy
Gors, mensgerichte ondersteuning

Kek Printservice is verhuisd


GorsKEK Printservice is verhuisd naar ZB Bibliotheek van Zeeland in Middelburg. De printservice was op zoek naar een reguliere werkomgeving die goed bereikbaar is voor haar klanten en voldoende ruimte biedt. Deze is gevonden in de ZB. Hier kunnen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zinvol werk verrichten in een reguliere werkomgeving, waar zij meer ontwikkelkansen hebben.

“Ik zie meer gouden randjes in mijn leven”


Frank was 21 toen hij in 1987 een ernstig auto-ongeluk kreeg. Na een frontale botsing brak hij zijn arm, been, heup en kaak. Door een frontale hersenkneuzing lag hij langdurig in coma. Hij startte in 2019 met de behandeling van Hersenz. “Omdat ik inzag dat ik hulp nodig had en dat Hersenz mij die hulp kon bieden.” Hij volgde de modules ‘Aandacht en geheugen’, ‘Omgaan met verandering’ en ‘Grip op energie’.
 

Ruilwinkel Zierikzee bestaat 5 jaar


De Ruilwinkel in Zierikzee bestaat 6 oktober 5 jaar. Dit wordt gevierd met een feestweek vol verschillende acties, traktaties en spelletjes voor jong en oud van 4 t/m 9 oktober. Zo hangen er bijvoorbeeld jeugdfoto’s in de Ruilwinkel van de vrijwilligers. Klanten kunnen raden wie er op de foto’s staan. De hoofdprijs is een minuut gratis winkelen in de Ruilwinkel. Woensdag 6 oktober is de Ruilwinkel gesloten.
 

Shen over haar werk bij de ZB


Shen Kodde werkt al geruime tijd bij ZB Bibliotheek van Zeeland. Hoe lang precies weet ze niet meer en wat geeft het, ze geniet van haar werk! Al ruim drie jaar zijn deelnemers van de DWL-activiteiten van Gors één of meerdere dagdelen op diverse afdelingen in de ZB Bibliotheek van Zeeland in Middelburg aan de slag. Op deze manier kunnen ze tal van werkzaamheden ontdekken en leren.
 

Sollicitatie meet & greet De Cavalier


Voor onze locatie De Cavalier in Terneuzen zijn wij op zoek naar Begeleiders 3/Verzorgenden IG. Op 14 oktober organiseren we daarom een sollicitatie meet & greet. Is er een wederzijdse klik? Dan heb jij een nieuwe baan! De meet & greet duurt van 16.00 – 20.00 uur. Je kunt gewoon gezellig binnenlopen, vergeet je CV niet! Ken je iemand? Stuur deze nieuwsbrief dan snel door.
 

Copyright© Gors® | Disclaimer