Copy
Gors, mensgerichte ondersteuning

Faseplan corona


GorsWe zijn gaan werken met een faseplan corona. In dit faseplan is uitgewerkt bij welke mate van opleving van het virus, welke maatregelen genomen worden voor de verschillende onderdelen van Gors. Het faseplan is een kapstok voor verder uit te werken locatieplannen, hiermee kan lokaal maatwerk worden geboden. Voor alle locaties geldt momenteel fase groen.

Perspectief bieden aan cliënt en medewerkers


Harmen Sterk maakt als gedragsdeskundige deel uit van het Team Specialistische Ondersteuning. Dit betekent dat hij regelmatig teams ondersteunt die te maken hebben met cliënten met een complexe zorgvraag. “We spreken met nadruk over ondersteunen. We interveniëren niet. Het doel is uiteindelijk om het team en de cliënt weer perspectief te bieden om samen verder te kunnen.”
 

Gezocht: gedragsdeskundige


Wij zijn op zoek naar een gedragsdeskundige voor 36 uur per week. Als gedragsdeskundige ondersteun je teams om vorm te geven aan de begeleidingsvragen van de cliënten. Je coördineert het multidisciplinaire team bij behandelingen en monitort de behandeldoelen. Ben jij degene die wij zoeken of ken je iemand? Bekijk dan snel de volledige vacaturetekst en sollicitatieprocedure.
 

Goed werkgeverschap draait om aandacht


Ronald van Os is preventiemedewerker/ gezondheidsadviseur. Een functie die naar zijn idee best meer bekendheid mag krijgen binnen Gors, om medewerkers ook beter te kunnen ondersteunen. Ronald heeft de regie bij het starten van het online platform ‘Gezond… Gors’. Dit platform is bedoeld voor alle medewerkers en biedt informatie, tips, tests, e-learings, e-coaching en meer over vitaliteit en gezondheid.
 

Van de bank naar De Koeijer Schilders


Alexander Corbijn werkt sinds een jaar bij De Koeijer Schilders. Via De Opstap heeft hij hier naartoe gewerkt. Twee jaar geleden is Alexander via zijn zorgregisseur Carolien Heun–Timmerman bij De Opstap gekomen. Hij mocht daar meelopen en deed er verschillende klusjes binnen Randhof. Op een gegeven moment was Alexander toe aan een vervolgstap. Sinds dit jaar loopt Alexander stage bij De Koeijer Schilders.
 

Copyright© Gors® | Disclaimer