Copy
Gors, mensgerichte ondersteuning

22 nieuwe ondersteuners zorgmedewerker


GorsSinds 1 april zijn er 22 nieuwe medewerkers bij ons aan de slag gegaan als Ondersteuner Zorgmedewerker. Met deze nieuwe coronabaan wordt de zorg ontlast. Er is er nu meer ruimte om cliënten de juiste aandacht te bieden en begeleiders te ontlasten. Dat geeft weer mooie kansen om op adem te komen en te investeren in leuke momenten voor cliënten. Bovendien bieden we de nieuwe medewerkers, waarvan een aantal met een afstand tot de arbeidsmarkt, ontwikkelkansen.

Luister goed naar jezelf met Hersenz


Nadat Wendy in 2010 een ongeluk kreeg met haar paard, was ze snel uit balans en alles ging langs haar heen. Pas na negen jaar ontdekte een neuroloog dat ze traumatisch hersenletsel had opgelopen. Hierdoor had ze weinig energie. Om dit aan te pakken, startte ze met behandelprogramma Hersenz. Dankzij Hersenz heeft ze meer zelfinzicht, kan ze haar grenzen beter aangeven en heeft ze meer zelfvertrouwen.
 

Yoni is in haar nopjes met haar nieuwe baan


Yoni Meijer is dolgelukkig, want ze heeft een baan! Ondanks haar niet-aangeboren hersenletsel (NAH) toont zij heel veel doorzettingskracht. Vooruitkijken is haar motto en dat kan ze goed. De baan waarmee Yoni is gestart, is niet zomaar een baan. Het is een baan voor iemand met een beschutwerk indicatie. En daarmee heeft Yoni een primeur. Zij is de eerste medewerker binnen Gors die op deze manier werkt. En zelfs in Zeeland is zij uniek.

Maatwerk bij gezinsondersteuning


Al sinds jaar en dag begeleiden we kinderen en tieners bij dagbesteding. Dit doen we niet alleen op locatie, maar ook thuis. Maaike werkt al 2,5 jaar als gezinsondersteuner bij Gors. Haar visie is helder: “Wij leveren maatwerk. Zolang het nodig is komen we bij iemand thuis. Wij gaan aan de slag met de disbalans in een gezin, zodat de sfeer weer beter wordt.”
 

Word jij verzorgende IG voor ons Flexibel Inzetbaar Team?


We zijn op zoek naar een verzorgende IG voor ons Flexibel Inzetbaar Team (FIT). Heb jij een diploma Verzorgende IG en een flexibele instelling? Dan kan dit de baan voor jou zijn! Als zorgverlener bij ons FIT ga je aan de slag op locaties waar cliënten een grotere zorgvraag hebben. Als je werkt in ons Flexibel Inzetbaar Team ben je zo vrij als een zzp-er in de zorg, maar wel goed verzekerd en je hebt directe collega’s om je heen.
 

Copyright© Gors® | Disclaimer