Copy
Gors, mensgerichte ondersteuning

Verder kijken dan alleen financieel gewin


GorsVoor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt is het vinden van een baan niet zo makkelijk. Sam Louwerse, Operations Manager bij Coremans in Rilland, wilde deze mensen een kans bieden. Zes jaar geleden kwam hij in contact met Reïntegratie Zeeland van Gors. Hij kreeg kandidaat Anthonie op gesprek waarmee hij een prettig gesprek voerde. Het begin van een langdurig dienstverband. Anthonie is nog steeds enorm blij met deze kans. “Ik maak deel uit van dit bedrijf en doe daardoor actief mee in de samenleving.”

“Door Hersenz kan ik nu weer meer aan”


Na drie herseninfarcten bleef José moe. Ze liep met een rollator en had zelfs geen energie meer om boodschappen te doen. Dit deden anderen voor haar. Haar buurvrouw vertelde haar over het behandelprogramma Hersenz, waar ze zelf zeer positieve ervaringen mee had. José besloot om zich aan te melden en sindsdien is haar leven veranderd. Ze heeft nu veel meer grip op haar energie en geeft haar grenzen beter aan. José: “Nu ik weet hoe ik mijn energie moet verdelen, kan ik wel weer meer aan.”
 

Genieten met de mobiele snoezelruimte


In februari van dit jaar schreef CZ Zorgkantoor een prijsvraag uit waarbij een locatie van een zorginstelling een mobiele snoezelruimte kon winnen. Onze woonlocatie Populierenstraat in Goes deed hieraan mee en heeft gewonnen! Best een bijzondere prestatie, want er deden tientallen Zeeuwse en Brabantse zorginstellingen aan mee. Op woensdag 21 juni was het dan zover; de mobiele snoezelruimte werd geleverd aan de Populierenstraat. Lees hier meer over snoezelen en de mobiele snoezelruimte.
 

Anton leert elke dag bij ons Pak het aan Team


Bij Bed&Breakfast Hof Olmenstein in Kloetinge wordt hard gewerkt. Hier is ons ‘Pak het aan team’ dagelijks bezig met een tal van klussen, zoals het onderhouden en snoeien van de tuin. Het ’Pak het aan team’ is een werkleertraject waarbij iedere deelnemer zich verder kan ontwikkelen. Veel medewerkers vinden hierna uiteindelijk een (betaalde) baan. Deelnemer Anton werkt hier dagelijks met veel plezier. Anton:” Ze leren mij hier dingen op een goede manier aan, met veel geduld. Ik leer elke dag bij.”
 

De Populierenstraat zoekt een begeleider 3


De Populierenstraat in Goes is op zoek naar een begeleider 3. Heb jij een passende Mbo-opleiding afgerond? Beschik je over een flexibele instelling? En heb je kennis van ADL? Dan kan dit jouw baan zijn! Je gaat werken op de eerste en tweede etage van de Populierenstraat. Hier wonen oudere cliënten met een licht tot matige verstandelijke beperking, soms met psychiatrische problemen. Het is jouw doel om deze cliënten warme zorg te bieden, zodat ze een fijne oude dag hebben.
 

Copyright© Gors® | Disclaimer