Copy
Gors, mensgerichte ondersteuning

Inloopmiddagen personeelsconsulenten


GorsBenieuwd naar werken bij Gors? Kom dan naar onze inloopmiddag voor een vrijblijvend gesprek. Elke laatste dinsdag van de maand organiseren wij tussen 13.00 en 17.00 uur een open inloopmiddag op ons kantoor in Goes. Doe een bakkie met onze personeelsconsulenten en stel je vragen. Zij denken graag met je mee over je volgende stap. Het meenemen van je CV hoeft niet, maar mag wel. Aanmelden is niet nodig.

Het gewone leven ervaren


Een gewoon leven willen we allemaal. Soms gaat het niet vanzelf en kun je hier hulp bij gebruiken. Mede daarom is Triple-C onze kijk op zorg en ondersteuning. De drie C’s staan voor cliënt, coach (begeleider) en competentie. Triple-C gaat vooral over wat iemand écht nodig heeft. We ontdekken samen wat dat precies is. We hebben een hand-out en filmpje over Triple-C gemaakt.
 

Leerwerktraject YourSurprise


We starten samen met YourSurprise een leerwerktraject om inwoners van Schouwen-Duiveland met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te helpen. De deelnemers gaan in september aan de slag bij de cadeauwinkel YourSurprise maar krijgen hierbij begeleiding van ons. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen in dagbesteding of met een afstand tot de arbeidsmarkt.
 

Warm welkom Wijkhuis Zierikzee


De wijk Poortambacht in Zierikzee heeft sinds begin dit jaar een eigen Wijkhuis. De werkleerlocatie die voorheen bekend stond als lunchroom De Punt is daarmee een centraal punt in de wijk geworden. De cliënten die worden ondersteund door Gors hebben de overstap naar de functie als Wijkhuis omarmd. Ze zijn nog steeds even enthousiast aan de slag.
 

Kwaliteitsrapport 2021


Lees in ons kwaliteitsrapport wat we in 2021 allemaal hebben gedaan en geleerd! Met onder andere: nieuwe huisvestingsplannen om de woningen beter passend te maken voor wat de cliënten die bij ons wonen nodig hebben, de start van het gewone leven; een visie op zorg die Triple-C heet, een plan over de gewenste ontwikkeling van IT en een plan om personeel te werven/behouden.
 

Copyright© Gors® | Disclaimer