Copy
Gors, mensgerichte ondersteuning

Code geel voor alle locaties


GorsWe zijn gaan werken met een faseplan corona. In dit faseplan is uitgewerkt bij welke mate van opleving van het virus, welke maatregelen genomen worden voor de verschillende onderdelen van Gors. De GGD Zeeland heeft organisaties zoals Gors geadviseerd naar code geel te gaan. Wij hebben dit advies overgenomen. Dat betekent dat alle locaties van Gors tot nader order code geel zijn.

De rode draad in deze groep is humor


Gevoel voor humor, dat is de rode draad in het gesprek met Willy van Zwol en Marloes Tak in de gezellige huiskamer van de Populierenstraat in Goes. Ze werken beiden als Begeleider 3 en voelen zich verbonden met de zes bewoners van de appartementen op de benedenverdieping. Word jij de nieuwe collega van Willy en Marloes? Bekijk de dan snel de video over werken op de Populierenstraat en de vacature! 
 

Wijkcentrum voor Poortambacht


De nieuwbouwwijk Poortambacht in Zierikzee krijgt een eigen wijkcentrum. Vrijdag 2 oktober is de symbolische intentieovereenkomst ondertekend door voorzitter Adri Tange van de wijkraad en Greet Timmerman van Gors. De ondertekening was de laatste officiële handeling van Greet, die met pensioen gaat. Het streven is om het wijkcentrum rond 1 november ‘coronaproof’ te openen.

Andrea Klap blijft interim bestuurder


Onze bestuurder Karin Smit is slechts gedeeltelijk inzetbaar. Daarom heeft de Raad van Toezicht een tijdje geleden besloten tijdelijk een tweede bestuurder aan te stellen: Andrea Klap. In goed overleg met de Raad van Toezicht en het managementteam is besloten deze situatie met een half jaar te verlengen. Op deze manier kunnen we de continuïteit van bestuur voor de organisatie borgen.
 

Stadsboerderij Kom us Kieke bestaat 15 jaar


Zondag 4 oktober bestond Stadsboerderij Kom us Kieke in Goes 15 jaar. Kom us Kieke vierde dit met een heerlijke eet-geen-dierensoep! Omdat de medewerkers dit jaar niet op marktjes kunnen staan met hun mooie zelfgemaakte spullen, heeft de timmerwerkplaats een mobiele kraam gemaakt. Alle medewerkers zijn heel blij dat ze hun producten weer kunnen verkopen. De kraam staat aan de ingang van de Watervlietweg.
 

Copyright© Gors® | Disclaimer