Copy
toART nieuwsbrief#21 | Arnhem | dec 2020
Bekijk deze e-mail in uw browser
Geachte kunstliefhebber,

Al enige tijd bent u gewend om nieuwtjes te ontvangen via facebook of onze website. Met deze nieuwsbrief special praten wij u bij over hoe we werken tijdens deze vreemde coronatijd en wat wij doen om kunst op een gemakkelijke en verantwoorde wijze met u in contact te blijven brengen.
 

CORONA TIJD & KUNST

Nadat de pandemie de regering tot maatregelen heeft gedwongen, is de Kunstuitleen open gebleven. We werken sindsdien op afspraak. U heeft 45 minuten om rustig rond te kijken en een keuze te maken. Een afspraak kunt u maken via ons mailadres info@toART.nu. Als er een lockdown is, is Rozet gesloten en daarmee ook de Kunstuitleen. Ook hebben we tijdens de coronatijd een gratis breng- en haalservice voor u als klant. U maakt een afspraak, maakt een keuze, en wij brengen het kunstwerk bij u thuis en nemen het in te wisselen kunstwerk mee. Al veel klanten hebben naar tevredenheid gebruik gemaakt van deze manier van werken. Dit zullen we blijven doen totdat de beperkingen voorbij zijn.

VERHUIZING

We hebben in de coronatijd hard gewerkt om verbetering te krijgen in onze dienstverlening. Dit heeft ons doen besluiten om het gebouw Rozet te verlaten en te verhuizen naar een nieuwe locatie. Deze is gevonden. Vanaf januari 2021 is ons nieuwe onderkomen gelegen in de Hommelstraat 65. Het voormalig pand van Loesje. De Hommelstraat verbindt Klarendal met het Spijkerkwartier. De Kunstuitleen ligt direct aan de straat, dus u hoeft niet meer door het gebouw Rozet, de trappen op naar de 3de verdieping, maar u stapt meteen de Kunstuitleen binnen. De nieuwe locatie heeft als voordeel dat er veel wandruimte is, deze kwamen we in Rozet tekort omdat er in die ruimte hoofdzakelijk raamwerk aanwezig is. In verband met de verhuizing hebben we de kerstsluiting met een paar weken verlengd. We zijn gesloten vanaf 13 december en gaan weer open na 17 januari 2021 om u op afspraak te ontvangen. De nieuwe locatie is geschikt om meer werken uit onze opslag te huisvesten. Dat betekent dat u meer keuzemogelijkheden heeft. Bovendien willen we volgend jaar kleine tentoonstellingen organiseren waardoor uw bezoek mogelijk wordt verrijkt. Ons motto is geworden Meer Mooier & Makkelijker!

PARKEREN

Parkeren kunt u in de omgeving van de Hommelstraat. Bovendien liggen op enkele minuten lopen de parkeergarages Parking Velperplein [naast de Mediamarkt] en de parkeergarage Toegang Musisgarage aan de overkant, begin Jansbuitensingel. Gratis parkeren kunt u op 5 minuten loop afstand in de omgeving Hovenierstraat.

VERHOGING ABONNEMENT

In verband met de gestegen kosten en de jaarlijkse index-aanpassingen zijn wij genoodzaakt uw abonnement met €1 per maand te verhogen. Wij hopen dat u daar begrip voor heeft.

KUNSTWERK VAN DE MAAND

G.E. Polhuis, zeefdruk, 70x100cm

Dit werk kunt u reserveren via info@toART.nu

KUNST ZINNIG

toART en D3rde Verdieping [voorheen het Stadspastoraat] werken samen en stellen elke derde dinsdag van de maand onder lunchtijd een kunstwerk centraal en nodigen we u uit om daar in stilte naar te kijken. U krijgt een paar vragen bij dat kijken aangereikt. Om daarna mogelijk nog wat verder te zien en dieper te gaan. Waar raakt het aan diepere, spirituele lagen in onszelf?
Wanneer:  elke 3de dinsdag van de maand vanaf februari 2021
Tijd: 12.30-13.00 uur
Waar: In de Kunstuitleen, aanmelden via ons mailadres info@toART.nu

TENTOONSTELLING

D3de Verdieping organiseert in hun ruimte in Rozet een afscheidstentoonstelling met werken uit de collectie van de Kunstuitleen van 6 februari t/m 26 maart 2021. Neemt u gerust een kijkje als u in Rozet bent. De werken op deze presentatie zijn door u te reserveren.

Ad Gerritsen, Kleinzoon verkleed, zeefdruk 100x80 cm

VERWACHT

Het komend jaar, op de nieuwe locatie, kunt u presentaties tegemoetzien van onderstaande kunstenaars. Deze worden aangekondigd op onze facebook-pagina en onze website.

 

Ger Lataster, ZT, litho 65x50cm

Petra Dijkers, Bos, aquarel 25x35 cm

Shelly Lapre, Ibu, mix media, 25x20cm
Deze werken zijn door u te reserveren via info@toART.nu

AGENDA

In 2021 zijn wij gesloten op volgende data, noteert u deze alvast in uw agenda:

VERHUIZING 13 december 2020 t/m 17 januari
MEIVAKANTIE 1 t/m 9 mei
ZOMERSLUITING 25 juli t/m 5 september
HERFSTVAKANTIE 23 t/m 31 oktober
KERSTVAKANTIE 24 december t/m 9 januari 2022


Wij wensen u, ondanks alle beperkingen, een fijne decembermaand en zien u graag komend jaar op onze nieuwe locatie.
toART FaceBook
Website
Copyright © 2020 toART | Kunstuitleen Arnhem, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp