Copy
Logo

Nyhetsbrev - V 13

Påskmingel, Toaletter, Sponsring, Regelinfo, Rangen

Påskmingel

I vanlig ordning kommer det att vara påskmingel på Haverdals Golfklubb även i år. Långfredag mellan klockan 08:00-15:00 är dagen då du kan göra fynd i shopen och förmånligt fylla på ditt Range-konto.

I restaurangen serveras påskbuffé mellan 11:00-15:00. Redan nu är det mycket bokat så vill du förvissa dig om plats vänligen boka bord. Pris 175:-/person.

Välkomna!

Toaletter

Som ni alla vet finns det ett flertal toaletter på vår anläggning. Både i klubbhusbyggnaden och ute på banan. Det kan kanske tyckas onödigt att påminna om att lämna toaletten såsom man själv vill finna den men här kommer en påminnelse om detta.

Vi tackar er alla redan nu för hjälpen med att hålla ordning!

Sponsring

Vill med dessa enkla rader tacka alla de företag och företagare som på olika sätt stöttar vår verksamhet! Om du som medlem är intresserad av att sponsra klubben (eller kanske känner du någon som är intresserad) så tveka inte att kontakta vår marknadskommité, (karin@fixbordet.se) eller receptionen.

Mer info om våra sponsorpaket hittar du på hemsidan genom att klicka HÄR

Regelinfo

Här nedan finner ni två stycken förtydliganden gällande klubblängd och provisorisk boll vilket vi hört varit några diskussioner kring.

En klubblängd

R&A har, i sina tolkningar, kompletterat med att det inte numera är godkänt att använda sig av headcover på klubban vid mätning med en klubblängd utan det skall numera ske utan headcover.

Provisorisk boll

Vi har alla lärt oss att man skall meddela om man slår en provisorisk boll. Det gäller, men det finns dock situationer där detta innebär att man måste skrika över hela hålet.

Ex. En spelare slår en provisorisk boll från ruffen långt till vänster på ett hål. Övriga i bollen letar efter en annan boll långt till höger och en bit framför.

Det räcker då att spelaren snarast informerar om att slaget som slogs var mot en provisorisk boll.

Rangen

Nu är det nya rangesystemet äntligen igång!

Som nämnt tidigare ger det dig som medlem ännu fler möjligheter kring hur du vill betala (swish, app, kort). Har ni redan idag ett ”bollkort” är ni välkomna in i shopen för att konvertera detta till vårt nya system. Appen ni behöver heter “GolfMore” om ni ännu inte laddat ner den.

Välkomna!

Trevlig helg önskar vi alla från personalen