Copy
Departament de Joventut. Ajuntament de Castellbisbal
View this email in your browser
Butlletí electrònic d'informació juvenil del Departament de Joventut, Ajuntament de Castellbisbal
 
Juny 2016/ Número 55
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

NOTICIES 
AQUEST SERÀ EL TEU MILLOR ESTIU, DESCOBREIX-LO!
 
Ja t'has plantejat què faràs? Aquí tens la nostra proposta, la programació d'activitats per a joves d'aquest estiu a Castellbisbal. Hi trobaràs tallers per aprendre slackline, per fer-se youtuber, per endinsar-te en el món de la màgia o el beat box... Si t’interessa, ja t'hi pots inscriure!

Porta al Punt d’Informació Juvenil la butlleta, que trobaràs al final del llibret amb la programació, una setmana abans de la data d’inici dels tallers.

Afanya’t, que les places són limitades!

 
CINEMA A LA FRESCA!
 
Ja tenim aquí una nova edició del Cinema Jove. Després de demanar la vostra opinió per a la tria de la pel·lícula que s'hi projectarà, la que ha estat la més votada per vosaltres és "Dos tontos todavía más tontos".
 
La projecció serà l'1 de juliol i començarà a les 22.30 hores a la Plaça de l'Església.

Us hi esperem!
 30/05/2016
REFRESCA'T AMB EL TOBOGAN INFINIT

A Castellbisbal estem d'estrena amb una nova activitat d'estiu, arriba el tobogan infinit Splash Slide!!!

Aquesta atracció et permetrà lliscar per una rampa de 100 metres plena d'aigua amb un flotador tants cops com vulguis.

Diverteix-te amb els teus, el pròxim divendres, 8 de juliol, de 22.00h a 01.00h al c/Esports de Castellbisbal.

Vine en banyador i amb xancles tancades (també pots pujar-hi descalç) i no et descuidis la tovallola!

 
23/06/2016
OBRIM LA CAPSA DE MÚSICA!
 
Com cada mes de juliol, arriba a Castellbisbal una capsa que caldrà obrir amb delicadesa per veure què s’hi amaga.
 
Els divendres, 8, 15, 22 i 29 de juliol, la Capsa de Música ens oferirà, als Jardins de Can Margarit, una perla musical perfecta per acompanyar i posar so a la marinada que ens refresca les nits d’estiu.
 
Ja podeu consultar el programa, clicant aquí.
 
Entrada gratuïta, aforament limitat
28/06/2016
LANPARTY CASTELLBISBAL
 
Ja s'han obert les inscripcions de la LanParty Castellbisbal, que es farà del 16 al 17 de juliol a la sala d'exposicions d'Els Costals. Enguany, aquesta trobada arriba ja a la seva cinquena edició, amb videoconsoles, DJ, zona Lan Party, i més activitats.

Inscriu-t'hi clicant aquí. Formalitzaràs la reserva el mateix dia de la Lan: hauràs de fer un pagament de tres euros a la entrada del centre on es farà l'acte.

Per a més informació consulta'n les bases clicant aquí.
 
DIVERTEIX-TE A LA NIT REMULLADA!

Divendres, 22 de juliol, de 21.00 a 00.00 hores, la piscina municipal obre portes per a una sessió amb bany nocturn.

Ja podeu passar per l’Illa Esportiva a buscar l’entrada, que té un cost de dos euros (gratuïta si portes el teu Carnet CBJove).
 
23/06/2016

EDUCACIÓ
SAPS QUE POTS FER UN CFGS DES DE CFGM, ENCARA QUE NO HAGIS SUPERAT LA PROVA D'ACCÉS?

Si aquest any has acabat un CFGM, podràs accedir a un CFGS sense la prova d’accés, però només en els centres i per als ensenyaments en què, després del procés ordinari de preinscripció i matrícula, quedin places vacants.

Aquest segon període de preinscripció i matrícula serà durant el mes de setembre.

A partir del 4 de juliol, podràs consultar les places vacants que queden als centres, al web de la Generalitat de Catalunya.

Per a més informació pots trucar al Servei Jove d'Orientació Laboral i per a la Formació de l'Ajuntament de Castellbisbal, al 93 772 36 99.
 
www.gencat.cat 28/06/2016

TREBALL
T’AGRADA EL MÓN DE L’ESPORT O L’EDUCACIÓ?

Si ets major d’edat i tens ganes de millorar el teu CV, segur que t’interessa aquest curs que la Borsa de Treball de Castellbisbal té programat:
  • Curs  “Activitats esportives de lleure”              (30 hores). Inici: 4 de juliol de 2016 
Formació subvencionada en un 90% per a majors d'edat en situació d'atur i treballadors/es a temps parcial.
 
Si en vols més informació o inscriure-t'hi, contacta amb la Borsa de Treball de Castellbisbal, clicant aquí.
26/05/2016

VACANCES I ESTADES
LA RIERA DE TALAMANCA

Passejada pels voltants de Talamanca que ens descobreix alguns secrets de la història medieval del massís i de la vida rural dels segles passats, com ara un forn ceràmic i una sínia d’elevació d’aigua.

La passejada comença a l’oficina d’informació del Parc Natural a Talamanca, c/ Raval,4. Abans o després de l’excursió, cal fer un tomb pel poble i visitar l’església, d’estil romànic. Al llarg del camí trobarem el Castell, una casa senyorial construïda sobre un edifici del segle XI, el mas del Molí del Menut, que és un exemple  dels masos  que es van edificar desprès  de la retirada dels sarraïns, barraques de vinya molt interesants, la sínia del Forner, que subministrava aigua als horts, un forn d’obra  i la Font de Talamanca, que funcionava com a safareig municipal.

La passejada té un recorregut d’uns 3.500 metres i es pot fer en unes dues hores i mitja. Tot l’itinerari està marcat amb fites.
www.diba.cat 23/06/2016

CALAIX DE SASTRE
CONSULTES SOBRE SEXUALITAT, ARA PER WHATSAPP!

CJAS-WhatsApp ofereix als joves menors de 30 anys la possibilitat de resoldre dubtes relacionats amb la sexualitat consultant el 687 748 640:

  • Informació sobre salut sexual i reproductiva: anticoncepció d’urgència, mètodes anticonceptius, retard de la regla, embaràs, IVE, ITS, etc.
  • Dubtes o dificultats en la vivència de la sexualitat: canvis del cos, la masturbació, identitat i orientació sexual i del desig, etc.
  • Dificultats en les relacions: confusió de sentiments i emocions, primeres relacions sexuals compartides, dificultats en la relació de parella, problemes en les relacions sexuals, etc.
També, recorda que existeix el Servei de Consulta Jove a Castellbisbal per als menors de 21 anys, un servei gratuït i absolutament confidencial.

No et quedis amb dubtes!
www.centrejove.org 10/05/2016

 

Ajuntament de Castellbisbal
Jove.cat
Xanascat
Carnet Jove
Departament de Joventut C/ Major, 103. Tel. (93) 772 00 55. 08755 Castellbisbal
PIJ Castellbisbal Els Costals. Av. Pau Casals, 16. Tel. (93) 772 11 17. 08755 Castellbisbal
Si no vols tornar a rebre aquest butlletí només cal que ens ho facis saber. Fes un clic aquí
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, quedeu informats que les vostres dades de caràcter personal formaran part del fitxer automatitzat Usuaris Serveis Municipals del que és responsable l’Ajuntament de Castellbisbal. Així mateix, al facilitar les dades sol·licitades, doneu el vostre consentiment per a poder portar a terme el tractament de les dades personals per a les següents finalitats: Enviament d’informacions de caràcter juvenil generades per l’Ajuntament de Castellbisbal. De la mateixa manera, us informem que podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-vos per correu electrònic lopd@castellbisbal.cat o bé a l’Oficina Atenció al Ciutadà de l’AJUNTAMENT DE CASTELLBISBAL, a l’Av. Pau Casals, 9, 08755 – BARCELONA.
No imprimiu si no és necessari. Protegim el Medi Ambient.