Copy
Departament de Joventut. Ajuntament de Castellbisbal
View this email in your browser
Butlletí electrònic d'informació juvenil del Departament de Joventut, Ajuntament de Castellbisbal
 
Febrer 2017/ Número 62
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

NOTICIES
RECOLLIDA DE PROPOSTES PER A LA FESTA MAJOR D'ESTIU
Després de la Festa Major de Sant Vicenç ja comencem a pensar en la Festa Major de l'Aigua i la Llum. Abans de convocar la Comissió Jove de Festa Major voldríem obrir un període de recollida de propostes, concerts, activitats...entre d'altres.
Podeu fer-nos arribar les propostes, idees... a joventut@castellbisbal.cat fins al 31 de gener. Participeu-hi ! Aporteu les vostres idees! 
RENOVACIÓ CARNET CBJOVE
Recorda que el carnet CBJOVE té una validesa d'un any natural, de l'1 de gener al 31 de desembre de l'any en curs en què s'ha tramitat el carnet. Recordem que les renovacions i l'alta del carnet es fan a l'OAC de Can Margarit, en horari d'atenció al públic. 

EDUCACIÓ
INSCRIPCIÓ A LA BORSA DE TREBALL DE PERSONAL DOCENT
És oberta la inscripció a la borsa de treball de personal docent fins al 7 de febrer. A partir de la primera quinzena de març de 2017 es pot consultar, al web del Departament d'Ensenyament, la llista provisional de sol·licituds admeses i excloses.
Més informació sobre els requisits, documentació que cal presentar-hi i inscripció en línia a la borsa, clicant aquí. 
 
www.gencat.cat 26/01/2017

OCUPACIÓ
RECURSOS EN LA RECERCA DE FEINA
Estàs immers en el procés de recerca de feina? Vols crear un currículum i una carta de presentació adient amb el perfil professional que cerques? Fent clic aquí, trobaràs tot el que necessites per fer una bona carta de presentació, plantilles de currículums vitaes, possibles preguntes a les entrevistes de feina...entre d'altres recursos que et poden servir d'ajuda en la teva recerca. 
 
www.jove.cat  24/01/2017

MOBILITAT INTERNACIONAL
INTERCANVIS JUVENILS
T'agradaria viure una experiència de curta durada a l'estranger? Vols aprendre idiomes, en períodes de 5 a 21 dies, amb d'altres joves? Informa't sobre els intercanvis, dels quals poden gaudir persones de 13 a 30 anys amb totes les despeses cobertes pel fons de la Comissió Europea. Per a més informació, fes clic aquí

CALAIX DE SASTRE
VOLS SER UN BOOKTUBER? FORMA'T! 
Els booktubers són joves adolescents que comparteixen la seva passió per la lectura mitjançant el Youtube. Són tot un fenomen als Estats Units i a l'Amèrica llatina. Les biblioteques de Barcelona ofereixen un curs en què es poden conèixer eines d'edició de vídeo i tècniques d'expressió, tot per esdevenir un bon booktuber. Te'n deixem la informació aquí
 
www.punttic.gencat.cat 23/01/2017

PROPERAMENT...
Tornarà la 3a edició del curs de Premonitors de Lleure a Castellbisbal! Es farà en horari intensiu de matí durant la Setmana Santa. Estigues atent a les nostres xarxes socials!
Ajuntament de Castellbisbal
Jove.cat
Xanascat
Carnet Jove
Departament de Joventut C/ Major, 103. Tel. (93) 772 00 55. 08755 Castellbisbal
Si no vols tornar a rebre aquest butlletí només cal que ens ho facis saber. Fes un clic aquí
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, quedeu informats que les vostres dades de caràcter personal formaran part del fitxer automatitzat Usuaris Serveis Municipals del que és responsable l’Ajuntament de Castellbisbal. Així mateix, al facilitar les dades sol·licitades, doneu el vostre consentiment per a poder portar a terme el tractament de les dades personals per a les següents finalitats: Enviament d’informacions de caràcter juvenil generades per l’Ajuntament de Castellbisbal. De la mateixa manera, us informem que podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-vos per correu electrònic lopd@castellbisbal.cat o bé a l’Oficina Atenció al Ciutadà de l’AJUNTAMENT DE CASTELLBISBAL, a l’Av. Pau Casals, 9, 08755 – BARCELONA.
No imprimiu si no és necessari. Protegim el Medi Ambient.


This email was sent to sandra.pedrals@castellbisbal.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Departament de Joventut · Carrer Major, 103, Castellbisbal, España · Castellbisbal 08755

Email Marketing Powered by Mailchimp