Copy
Departament de Joventut. Ajuntament de Castellbisbal
View this email in your browser
Butlletí electrònic d'informació juvenil del Departament de Joventut, Ajuntament de Castellbisbal
 
Juliol 2015/ Número 45
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

NOTICIES 

ESTIU JOVE 2015
Ja teniu la programació de l'Estiu Jove per aquest mes de juliol. Un ampli ventall d'activitats de lleure i formació adreçades a joves de 12 a 29 anys per gaudir de l'estiu i no quedar-se a casa. Les places són limitades i gratuïtes per aquells joves que disposeu de carnet CBJOVE. Fes clic en aquest enllaç, omple la butlleta d'inscripció i porta-la al Punt d'informació Juvenil! 

BEQUES JOVES PER CANVIAR EL MÓN
El programa subvenciona part de les despeses de desplaçament vinculades a un projecte de voluntariat a l'estranger, ja siguin camps de voluntariat, estades i/o rutes, amb un projecte solidari justificat i adherit a una entitat inscrita a la Federació Catalana d'ONG per al Desenvolupament. 
Les sol·licituds es poden presentar de l'1 de juliol al 30 d'octubre de 2015 a les 19.00 hores. Per a més informació fes clic aquí. 
BEQUES JOVES AL MILLOR EXPEDIENT DE BATXILLERAT
L’Ajuntament de Castellbisbal convoca les “Beques als millors expedients de batxillerat 2015” en règim de concurrència competitiva. Es concediran tres beques de 750, 500 i 250 EUR, respectivament, estan adreçades a ajudar els joves perquè continuïn els estudis superiors. Les sol·licituds es poden presentar entre l'1 de juliol i el 3 d'octubre de 2015. Per a més informació fes clic aquí. 
CINEMA A LA FRESCA
La pel·lícula Divergent ha sigut la més votada pels alumnes dels instituts de Castellbisbal dins del programa de Corresponsals, que es porta a terme tant a l'institut Castellbisbal com a l'institut escola Les Vinyes. 
Es projectarà el proper 3 de juliol a les 22.30 hores a la Plaça de l'Església. 

EDUCACIÓ
DATES DE PREINSCRIPCIONS PER AL PROPER CURS (2015-2016)
A continuació us informem de les preinscripcions per al curs 2015-2016: 
  • 6 al 10 de juliol: per als cursos de formació específics per a l'accés a cicles formatius de grau mitjà i de grau superior, llevat dels de grau mitjà que es fan en centres de formació d'adults que segueixen el calendari d'aquests ensenyaments.
  • De l'1 al 4 de setembre: per als cursos extensius i per al primer període de cursos intensius i flexibilitzats de les escoles oficials d'idiomes.
 
www.gencat.cat 26/06/2015
FORMACIÓ TIC GRATUITA PER A JOVES EN SITUACIÓ D'ATUR
El Projecte Universitat Empresa (PUE) ofereix aquest mes de juliol cursos oficials de formació subvencionada en l'àmbit del desenvolupament web, administració de bases de dades i programació d'aplicacions mòbils. Dirigits a joves menors de 30 anys i uns altres a menors de 25. 
Les inscripcions ja estan obertes i les places són limitades. Per consultar els cursos i els requisits, fes clic aquí  
www.punttic.cat 30/06/2015

VACANCES I ESTADES
L’EMPEDRAT DE MOROU
Itinerari amable per les fagedes esplèndides que envolten el Morou, el cim germà del turó de l’Home, al Montseny. La passejada ens permet conèixer una castanyeda, el pla de Mulladius, una bonica fageda  i el pantà de Santa Fe. Des de l’empedrat de Morou obtenim una panoràmica espectacular sobre la vall de Santa Fe, la depressió del Vallès i la serralada Litoral. Itinerari de 5.500 m i una durada d’unes dues hores; sortim de 980 m i arribem fins als 1.240 m.
 
www.diba.cat 25/06/2015

CALAIX DE SASTRE
CONCURS FOTOGRÀFIC "L'ESTIU DEL CBJOVE"
El Departament de Joventut convoca, per primera vegada, el concurs "L'estiu del CBJove" adreçat a adolescents i joves entre 12 i 29 anys de Castellbisbal, posseïdors del carnet CBJOVE. Per concursar-hi heu de fer una fotografia d'estiu on aparegui el carnet i, quan la pengeu, heu de posar l'etiqueta #cbjovestiu15 al vostre Instagram. Si voleu conèixer millor el funcionament per participar-hi feu clic aquí.  
 15/06/2015
MULLA'T PER L'ESCLEROSI MÚLTIPLE!
El diumenge 12 de juliol, la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) celebrarà la XII edició del Mulla't per l'esclerosi múltiple en més de 600 piscines arreu de Catalunya. Aquí a Catalunya, aquest esdeveniment s'ha consolidat com el segon acte de solidaritat més multitudinari. Vols participar-hi de voluntari o de participant? Fes clic aquí per a més informació. 
 
www.jove.cat  23/06/2015
Ajuntament de Castellbisbal
Jove.cat
Xanascat
Carnet Jove
Departament de Joventut C/ Major, 103. Tel. (93) 772 00 55. 08755 Castellbisbal
PIJ Castellbisbal Els Costals. Av. Pau Casals, 16. Tel. (93) 772 11 17. 08755 Castellbisbal
Si no vols tornar a rebre aquest butlletí només cal que ens ho facis saber. Fes un clic aquí
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, quedeu informats que les vostres dades de caràcter personal formaran part del fitxer automatitzat Usuaris Serveis Municipals del que és responsable l’Ajuntament de Castellbisbal. Així mateix, al facilitar les dades sol·licitades, doneu el vostre consentiment per a poder portar a terme el tractament de les dades personals per a les següents finalitats: Enviament d’informacions de caràcter juvenil generades per l’Ajuntament de Castellbisbal. De la mateixa manera, us informem que podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-vos per correu electrònic lopd@castellbisbal.cat o bé a l’Oficina Atenció al Ciutadà de l’AJUNTAMENT DE CASTELLBISBAL, a l’Av. Pau Casals, 9, 08755 – BARCELONA.
No imprimiu si no és necessari. Protegim el Medi Ambient.