Copy
Departament de Joventut. Ajuntament de Castellbisbal
View this email in your browser
Butlletí especial d'informació juvenil del Departament de Joventut, de l'Ajuntament de Castellbisbal
 
Juny 2014 
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
PROGRAMACIÓ ACTIVITATS ESTIU JOVE
 
Aquest estiu prepara’t per gaudir de tot un ampli ventall d'activitats per joves a Castellbisbal! 
Al mes de juliol hi haurà tallers de lleure i d’idiomes, per anar practicant! Pots participar a tallers de DJ, teatre, cinema, zumba, dansa del ventre, conversa en anglès, iniciació a l'alemany, customització de gorres, producció de grups musicals, tallers d'iniciació a la guitarra...
A més, un any mes tindrem la Lan Party Castellbisbal, la nit remullada o el cinema a la fresca i, com a novetat, aquest estiu farem l'Skate night, una nit divertida plena de so i de llum. 
T'adjuntem l'enllaç per tal que puguis tenir tota la informació de les activitats! Recorda que ja et pots inscriure als tallers al Punt d'Informació Juvenil (Els Costals)! 

Programació Estiu Jove
 
Ajuntament de Castellbisbal
Jove.cat
Xanascat
Carnet Jove
Departament de Joventut C/ Major, 103. Tel. (93) 772 00 55. 08755 Castellbisbal
PIJ Castellbisbal Els Costals. Av. Pau Casals, 16. Tel. (93) 772 11 17. 08755 Castellbisbal
Si no vols tornar a rebre aquest butlletí només cal que ens ho facis saber. Fes un clic aquí
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, quedeu informats que les vostres dades de caràcter personal formaran part del fitxer automatitzat Usuaris Serveis Municipals del que és responsable l’Ajuntament de Castellbisbal. Així mateix, al facilitar les dades sol·licitades, doneu el vostre consentiment per a poder portar a terme el tractament de les dades personals per a les següents finalitats: Enviament d’informacions de caràcter juvenil generades per l’Ajuntament de Castellbisbal. De la mateixa manera, us informem que podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-vos per correu electrònic lopd@castellbisbal.cat o bé a l’Oficina Atenció al Ciutadà de l’AJUNTAMENT DE CASTELLBISBAL, a l’Av. Pau Casals, 9, 08755 – BARCELONA.
No imprimiu si no és necessari. Protegim el Medi Ambient.