Copy
No ho veus bé? consulta la versió online


Butlletí 27.04.15

Fundació l'Alternativa

Una setmana més, us fem arribar un recull d‘informacions i articles que ens han semblat interessant compartir amb vosaltres. 

 Activitats de la Fundació:

 

- Fòrum d'Alternatives a l'atur, la pobresa i les desigualtats 


Aquest dissabte 25 d'abril hem participat al Fòrum amb el taller El necessari repartiment del treball.Campanya per les 30 hores sense rebaixa salarial.
Hem coorganitzat  aquesta activitat amb la Plataforma per les 30 hores laborals, de manera que hem pogut fer un interessant debat amb agents implicats com els sindicats, la Plataforma d'Aturats i societat civil organitzada, establint possibles sinèrgies de cara al futur
 

Enlace permanente de imagen incrustada


 

Articles 


Galeano y García Linera, article d'Emir Sader publicat a 'Página 12'

- Entrevista a Alberto Garzón publicada a Eldiario.es "Crear un millón de puestos de trabajo en el sector público es más eficiente que la renta básica"

La Renta Básica y el llamado rescate social. Las propuestas de Podemos, CCOO, UGT, Ciudadanos. Article de Jordi Arcarons, Daniel Raventós i Lluís Torrents, publicat a SinPermiso.

- Los peligros de la negación, article de Robert Fisk publicat a 'Página 12'

 
 

Informacions diverses

 

Activitats en xarxa: 

18 de maig: propera concentració per retre homenatge a les dones assassinades a causa de la violència de gènere en tot l’estat. Us recordem que es repeteixen cada 3er dilluns de cada mes. Organitza la Plataforma Contra les Violències de Gènere (la nostra fundació n’és membre). 

 

Formació:

Seminari Vers un nou equilibri entre llibertat i seguretat al món d’avui, impartit per l'institut de Ciències Polítiques i Socials. Darrera sessió:  21 de maig.
 

 

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Web
Web
Donar-se de baixa del butlletí

Email Marketing Powered by Mailchimp