Copy
Departament de Joventut. Ajuntament de Castellbisbal
View this email in your browser
Butlletí electrònic d'informació juvenil del Departament de Joventut, Ajuntament de Castellbisbal
 
Abril 2016/ Número 53
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

NOTICIES 
JEU AQUÍ! MOLT BÉ!

Participa en el proper taller jove d'educació canina i civisme. L'objectiu és que aprengueu a relacionar-vos d'una forma propositiva amb els vostres gossos, que sigueu capaços d'ensenyar-los noves habilitats i, alhora, que l'animal aprengui certs comportaments que us seran útils per tenir, també, uns gossos més cívics.

Inscriu-t'hi abans del 22 d'abril, al Punt d'Informació Juvenil. El taller es farà el 2, 4, 9, 11, 18 i 23 de maig, de 18.00 a 19.15 hores. Places limitades.

Per a joves entre 12 i 29 anys
Gratuït amb el carnet CBJove
29/03/2016
APRÈN A CULTIVAR UN HORT AL TEU BALCÓ!

Sempre has volgut tenir un hort?  Què podem conrear en poc espai? Apunta't a aquest taller i aprèn tot allò que et cal saber per iniciar-te en l’horticultura urbana. Converteix-te en un pagès de balcó!
 
El taller es farà  en dues sessions: dimarts 3 i 10 de maig, de 18.00 a 19.30 hores. Places limitades.

Fes la inscripció abans del 22 d'abril, al Punt d'Informació Juvenil.

Per a joves entre 12 i 29 anys
Gratuït amb el carnet CBJove
30/03/2016
ARRIBA LA FESTA DE LA PRIMAVERA!

Aquest mes, i coincidint amb la Diada de Sant Jordi, arriba una nova edició de la Festa de Primavera. Vine el 23 d'abril a les 23.00 hores, a la plaça Folch i Torres i gaudeix de l'actuació de "The Gramophone Allstars Big Band". I tot seguit i fins a les 04.00 hores, festival amb els DJs "Wak Pak".
 
22/03/2016
JORNADA DE CULTURA URBANA
 
Reserva't el dissabte 14 de maig, i gaudeix d’art al carrer, amb taller i competicions de hip-hop, breakdance, entre d'altres. Uneix-te a les nostres xarxes socials de "castellbisbaljove", Facebook i Twitter, on anirem publicant més informació. T'esperem, a partir de les 16.00 hores, a la plaça Folch i Torres, no t’ho pots perdre!
 
22/03/2016
CURS DE "MONITOR D'ACTIVITATS DE LLEURE INFANTIL I JUVENIL"

Dimarts, 5 d'abril, a les 13.30 hores, a la Sala de Plens de l'Ajuntament, hi haurà una sessió informativa sobre aquest curs per a majors de 18 anys. Amb ell, s'obté el diploma i el carnet oficial de monitor, atorgat per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya. Consta de 150 hores lectives, més 160 hores de pràctiques. El curs comença el dia 9 d'abril de 2016, i es farà en caps de setmana, dissabtes i diumenges al matí, de 9.00 a 14.00 hores.
Curs subvencionat en un 90% per a persones a l’atur

 
Més informació i inscripcions:
Borsa de Treball de Castellbisbal
borsatreball@castellbisbal.cat
93 772 38 78
Av. Pau Casals 9.
08755 Castellbisbal
21/03/2016

EDUCACIÓ
FES, DE LA TEVA PASSIÓ, LA TEVA PROFESSIÓ

El Departament d'Ensenyament convoca les proves per a les persones que volen accedir als ensenyaments artístics. Terminis d'inscripció:

- Per a ensenyaments professionals de Música i Dansa, fins al 15 d'abril de 2016
- Per a ensenyaments artístics superiors de
música, dansa, art dramàtic, conservació i restauració de béns culturals o disseny, del 13 al 19 d'abril, per a aspirants sense requisit acadèmic
- Per al Cicle Formatiu de Grau Mitjà de tècnic/a d'animació en Circ, del 23 de maig al 3 de juny
- Per al Cicle Formatiu de Grau Superior de tècnic/a superior en tècniques d'actuació teatraldel 23 de maig al 3 de juny
 
www.gencat.cat  08/03/2016
VOLS FER PRÀCTIQUES AL PARLAMENT EUROPEU?

El Parlament Europeu convoca dues vegades l'any períodes de pràctiques per a graduats universitaris, en opció general o de periodisme. Són les anomenades “Beques Schuman”. Aquestes permeten completar els coneixements adquirits durant els estudis i familiaritzar-se amb l'activitat de la UE i, en particular, del Parlament Europeu.

El 15 de maig és la data límit per presentar-se a les beques, que començaran l'1 d'octubre i tindran una durada de cinc mesos.

Per a més informació, cliqueu aquí.  
 
www.gencat.cat  21/03/2016

TREBALL
FORMACIÓ SUBVENCIONADA EN UN 90%

Cursos de formació adreçats a majors d'edat en situació d'atur i treballadors/es a temps parcial que vulguin millorar les seves possibilitats de trobar feina.
  • Curs  “Atenció al client: gestió comercial, tècniques de venda, atenció telefònica, qualitat” (50 hores). Inici el dia 25 d'abril de 2016
  • Curs  “Contaplus, Facturaplus i Nominaplus” (100 hores). Inici el dia 9 de maig de 2016
Més informació i inscripcions:
Borsa de Treball de Castellbisbal
borsatreball@castellbisbal.cat
93 772 38 78
Av. Pau Casals 9.
08755 Castellbisbal

 
28/01/2016
BEQUES CARNET JOVE 2016, CONNECTA'T!

Fins al 4 de maig, els joves d'entre 16 i 30 anys i titulars del Carnet Jove poden presentar les seves sol·licituds i optar a una beca de 5.000 euros, per realitzar una estada en empreses de referència del sector de la comunicació i la cultura.

Les sol·licituds s'han de tramitar aquí i, a més del formulari, cal adjuntar-hi un projecte que demostri les aptituds i capacitats de la persona aspirant.

Les beques convocades són: al Còmic, al Disseny, a les Lletres, a la Ràdio, a la Fotografia, al Grafisme, a la Caracterització, a l’Ambientació, al Muntatge Musical i al Vestuari.

www.gencat.cat 09/03/2016


VACANCES I ESTADES
VOLS VIURE UN ESTIU DIFERENT?

Si tens entre 14 i 29 anys i vols viure una experiència de contacte i d'intercanvi amb una comunitat, no ho dubtis: els camps de treball t'esperen.

Procés de preinscripció: de l'11 al 18 d'abril.

Consulta la oferta clicant, aquí.
www.gencat.cat 15/03/2016
EL CASTELL DE MONTESQUIU

Us proposem anar a conèixer el Castell de Montesquiu, que és a Santa Maria de Besora, prop de Vic. Per començar, us recomanem una petita ruta circular d'una hora de durada i uns dos quilòmetres i mig de llargada: l'obaga del Castell, itinerari circular pels voltants del Castell que ens mostra la rica biodiversitat d'aquest àmbit prepirinenc, així com alguns dels seus elements patrimonials més característics. Cal començar per visitar el Castell i els seus jardins, i després, endinsar-se als boscos de pi roig que ens duran fins al gorg del pla de l'Hort, format a la riera de la Solana, també anomenada del Mall dels Ferrers per les nombroses ferreries de la seva capçalera. Més endavant, trobarem la Font Codineta que quan brolla, ho fa sota un pont de la riera. Es tracta d’un racó ombrívol molt agradable a l'estiu. Un cop tornats al Castell us recomanem que entreu a l'oficina d'informació del Castell, on trobareu fulletons de les diverses excursions que es poden fer. Us proposem Els Bufadors, un lloc que us deixarà bocabadats, sobretot a la tardor.
www.diba.cat 18/03/2016

CALAIX DE SASTRE
TELECOGRESCA 2016

La 38a edició del festival de música sense ànim de lucre organitzat per estudiants universitaris tindrà lloc el proper 9 d'abril al Parc del Fòrum de Barcelona. Dos escenaris i vuit hores ininterrompudes de festa, amb les actuacions de Els Catarres, La Gossa Sorda, VINAI, BOIKOT, YALL, Aspencat Oficial i molts més. T'ho perdràs?
II CONCURS AUDIOVISUAL ILLUMINATING CURIOSITY

Illuminating Curiosity és un concurs de vídeos que responen curiositats al voltant de la llum. Creus que pots fer un vídeo divertit? Original? Participa clicant aquí! Tens fins al 7 d'abril per enviar-hi el teu vídeo.
 
Ajuntament de Castellbisbal
Jove.cat
Xanascat
Carnet Jove
Departament de Joventut C/ Major, 103. Tel. (93) 772 00 55. 08755 Castellbisbal
PIJ Castellbisbal Els Costals. Av. Pau Casals, 16. Tel. (93) 772 11 17. 08755 Castellbisbal
Si no vols tornar a rebre aquest butlletí només cal que ens ho facis saber. Fes un clic aquí
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, quedeu informats que les vostres dades de caràcter personal formaran part del fitxer automatitzat Usuaris Serveis Municipals del que és responsable l’Ajuntament de Castellbisbal. Així mateix, al facilitar les dades sol·licitades, doneu el vostre consentiment per a poder portar a terme el tractament de les dades personals per a les següents finalitats: Enviament d’informacions de caràcter juvenil generades per l’Ajuntament de Castellbisbal. De la mateixa manera, us informem que podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-vos per correu electrònic lopd@castellbisbal.cat o bé a l’Oficina Atenció al Ciutadà de l’AJUNTAMENT DE CASTELLBISBAL, a l’Av. Pau Casals, 9, 08755 – BARCELONA.
No imprimiu si no és necessari. Protegim el Medi Ambient.