Copy
Kære Nyhedsbrevlæsere
 
Nu må det vist være tid til lidt nyt fra mig.
 
Efter Verona var jeg igen i Norditalien, nemlig den skønne bjergby Castelvittorio. En by hvor jeg har været de sidste fire år i forskellige konstellationer. I år var det som sanglærer/coach for 6 unge sangere. Det var en fantastisk uge, hvor jeg underviste de meget talentfulde unge sangere sammen med pianisten Charles Kilpatrick, som jeg kender fra London og Den Jyske Opera.
Siden er tiden fløjet af sted med forberedelse på efterårets koncerter. Jeg var dog lige en tur i Aalborg hvor jeg sang koncert med Flemming Dreisig (orgel) og Lars Ole Schmidt (trompet). Vi blev enige om, at vi måtte lave nogle flere koncerter sammen!! Hos Marcello i Århus var jeg også forbi og så var jeg med til at åbne OperetteKompagniets sæson med en festlig koncert i Metronomen på Frederiksberg her i starten af september  - og endelig var jeg i Odense med ”Duetten på Pletten”, som jo er tenor Jan Lund og mig (www.duettenpåpletten.dk) og holdt en ”Operacafé” på Den Fynske Opera, som blev en kæmpe succes. Der blev solgt det dobbelte antal billetter og arrangementet måtte flyttes ind i den store operasal. Det var jo herligt. Vi havde Thomas Rischel ved flyglet og havde en dejlig og meget festlig eftermiddag.
 
Grunden til at jeg sang med OperetteKompagniet (www.operettekompagniet.dk) er jo, at jeg synger titelpartiet i ”Den Glade Enke” som skal på turné rundt i Danmark  i denne sæson. I skal være opmærksom på, at jeg ikke synger alle forestillingerne. Vi er to der deler rollen som  Hanna Glawari. Jeg glæder mig meget og synger følgende 6 forestillinger:
 
Hvidovre Medborgerhus den 3. oktober 2017 kl. 19.30
 
Sofiendalskolen, Haslev den 23. november 2017 kl. 20.00
 
Ny Ridehus, Næstved den 1. december 2017 kl. 20.00
 
Odense Teater den 14. december 2017 kl. 19.30
 
Odense teater den 15. december 2017 kl. 19.30
 
Kulturhuset, Skanderborg 20. februar 2018 kl. 19.30
 
Jeg synger en intimkoncert i mit eget hjem torsdag den 5. oktober kl. 19.00. Thomas Rischel sidder ved klaveret. Det er Low-fi, der arrangerer den koncert og billetter incl. et glas bobler, kan købes gennem dette link:
 
https://marketplace.lowficoncerts.com/en/listings/443144-5-slash-10-opera-hits-artist-talk-and-bubbles
 

Der er OperettePerler koncert med OperetteKompagniet den 28. og 29. Oktober, hvor jeg synger med . Det er i Hofteatret og begge dage kl. 17.00.
 
Søndag den 29. Oktober synger jeg også h-moll messen af J. S. Bach i Vor frelser Kirke. Det er kl. 20.00.
 
Den 5. november er Jan Lund, Thomas Rischel og jeg tilbage sammen og synger koncert i foyeren i Musikkens Hus i Aalborg :
 
http://www.musikkenshus.dk/%C3%B8vrige-arrangementer/elsebeth-dreisig-jan-lund-2017/
 
Jeg synger Julekoncert i Alsion i Sønderborg og Messias i København og Ringsted PLUS min traditionsrige Julekoncert med Københavns Drengekor m.fl. i Jesus Kirken i Valby, jeg synger Nytårskoncerter med Odensesymfoniorkester og Guido Paevatalu og meget mere…. F.eks. også Nytårskoncert med min søster Inge ”De 2 Dreisig’er” sammen med vores grandfætter, organist, Flemming Dreisig, så nu er vi ”2 Dreisig’er plus 1” !!
 
Se i min kalender på min hjemmeside – så er det hele mere overskueligt!
 
http://www.elsebethdreisig.dk/da/kalender/
 
Jeg glæder mig meget til at synge for jer et eller andet sted i Danmark.
Kærlig hilsen Elsebeth
 
 
Lars Ole Schmidt, Elsebeth Dreisig, Flemming Dreisig

Koncert i Musikkens Hus  i Aalborg den 23. august med Lars Ole Schmidt og Flemming Dreisig.

Jan Lund, Elsebeth Dreisig, Thomas Rischel

Foyerkoncert i "Den Fynske Opera" - som altså blev flyttet ind i den store sal - den 17. september.

 

Copyright © 2017 Elsebeth Dreisig, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp