Copy
View this email in your browser

Uitnodiging Come Together #4:
join the gathering

Op 24, 25 en 26 januari 2019 staat theater Frascati in het teken van de vierde editie van het dans- en performance-evenement COME TOGETHER. Voor de vierde keer organiseert Nicole Beutler Projects deze samenkomst, dit keer in samenwerking met BAU, Keren Levi | NeverLike, Jacuzzi en Frascati Producties. Drie dagen lang tonen vijftig kunstenaars hun werk in alle zalen en tussenruimtes van het Amsterdamse theater.

Tickets

COME TOGETHER is een manifest en een viering van de vele vernieuwende en eigentijdse makers die Amsterdam rijk is en tegelijkertijd een oproep aan het brede kunstenveld om samen te komen en samen te werken. Performancemakers van verschillende generaties en achtergronden komen om kennis uit te wisselen, gedachten te ontwikkelen, collega’s te ontmoeten en hun ideeën aan het publiek te presenteren. Zowel makers als publiek krijgen de kans om werk in al haar facetten, disciplines en ontwikkelingsstadia binnen één context te ontdekken en ervaren.

Bekijk het hele programma

Pay-As-You-Wish
COME TOGETHER is een gezamelijke investering van de Amsterdamse dans- en performance scene om vorm te geven aan de toekomst en ontwikkeling van de kunst. Investeer mee en betaal waar je je goed bij voelt. Kaarten zijn beschikbaar vanaf €15 per avond.
Tickets
COME TOGETHER #4 wordt gecureerd door Nicole Beutler, Keren Levi, Eva Villanueva, Eva Susova, Justa ter Haar & Riccardo Guratti. Geproduceerd door Nicole Beutler Projects i.s.m. Keren Levi | NeverLike, BAU Platform for dance and performance, Jacuzzi & Frascati Producties. Mede mogelijk gemaakt door ICKamsterdam, Veem House for Performance, LeineRoebana, Plantage Dokzaal, Amsterdams Fonds voor de Kunst, Fonds Podiumkunsten.
Copyright © 2019 Nicole Beutler/NBprojects, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.