Copy
Nieuwsbrief juni 2019
Foto (c) Anja Beutler
8: METAMORPHOSIS ENTHOUSIAST ONTHAALD: 'WE KUNNEN VERANDEREN, ALS WE WILLEN EN DURVEN' ★★★★★ - Volkskrant

We kijken met veel trots terug op de eerste vier uitverkochte voorstellingen van 8: METAMORPHOSIS, onze nieuwe dansopera die de theaterzaal omtovert tot het canvas van een gedroomde toekomst. We zijn overweldigd door alle mooie reacties. Dank jullie wel! Een greep uit de pers:

 
 Net als bij Eschers verschuivende zwart-wit-grijs-patronen, doet de herhalende eenvoud zijn betoverende werk.
- Volkskrant

8: METAMORPHOSIS explores the transition space regarding ecological awareness that we are currently in, the inhuman in humans, the change accompanied by destruction and the change without it.
- Arts Talk Magazine

De bewegingen in volkomen synergie, de zang hemels, de intentie overtuigend. Het is allemaal weergaloos. De tranen springen spontaan in je ogen. Grandioos.
- Musicalnieuws

We verheugen ons op de tournee in het najaar. 8: METAMORPHOSIS is vanaf september te zien in de grote zalen van Nederland. Lees meer.
Foto (c) Anja Beutler
LAATSTE PLEKKEN: AANMELDEN WE LIVE HERE SUMMER ACADEMY

Van 8 tot 12 juli organiseren we weer een summer academy voor kunstprofessionals. Een week vol ontmoetingen, excursies, workshops, lezingen en voorstellings-bezoek. Een jaarlijks moment om op te laden en te reflecteren op wat ons als kunstenaars drijft. Het thema dit jaar is Ancestors & Strangers en we organiseren het in samenwerking met Keren Levi, BAU, Boogaerdt/ VanderSchoot, Simone Aughterlony en Julidans. Aanmelden kan tot 20 juni! 
4: STILL LIFE IN HET VONDELPARK OPENLUCHTTHEATER

Zet in je agenda: Op vrijdag 5 juli is ons beeldende dansduet 4: STILL LIFE te zien in het Vondelpark Openluchttheater, in een triple bill met Codarts Talent on the Move en een duet van Andrea Boll & Ivan Blagajcevic. Gratis programma op de zwoele zomeravond, om 20:30 uur. Onderdeel van Julidans. Lees meer.
WORKSHOPS: QI GONG & KALARIPPAYATTU

Wij beginnen de dag graag met een workout die lichaam en geest verbindt. Tijdens WE LIVE HERE kun je je energie laten stromen met Qi Gong. Op 9, 10, 11 en 12 juli van 9:00 tot 10:00 in de BAU Studio's. Alle niveaus welkom. Lees meer. 

PS: Nicole is daarnaast ook een fervent beoefenaar van de 'moeder van alle martial arts' Kalarippayattu. Meester Bosko Joseph komt weer naar Nederland voor workshops op 28, 29 en 30 juni. Meer info
HOW DO YOU WORK: IVANA MÜLLER

Openbaar programma tijdens WE LIVE HERE: een How Do You Work Session met choreografe / kunstenaar Ivana Müller. Een gesprek over haar drijfveren en werkwijze. Tijdens Julidans is haar voorstelling Conversations Out of Place te zien, over de relatie tussen mens en natuur. Daarnaast zet ze tentjes op in het Erasmuspark, waar ze bijzondere 1-op-1 ontmoetingen faciliteert. How Do You Work: Vrijdag 12 juli van 10:30 - 12:30 in de BAU Studio's. Gratis toegang.
Foto (c) Anja Beutler
ROLE MODEL KLAAR VOOR TOURNEE

Onze geweldige ROLE MODEL dance crew is weer bij elkaar voor de reprisetournee. Lucinda, Debbie, Djinti, Anne-Fay, Deschny en Tamara maakten afgelopen week een vliegende start met vijf voorstellingen in Düsseldorf. Binnenkort reizen ze naar Linz voor het Schäxpir jongerentheaterfestival en dan zijn we al weer snel op weg naar de 100e voorstelling! Vanaf september op tournee langs nog 17 plekken in heel Nederland. Lees meer.
KALENDER

JUN 28 / ROLE MODEL / Schäxpir Festival Linz (AT)
JUL 05 / 4: STILL LIFE / Julidans / Vondelpark Openluchttheater Amsterdam
JUL 08–12 / WE LIVE HERE SUMMER SCHOOL / BAU Studio's Amsterdam
AUG 19 -21 / Genevieve Murphy: Something In This Universe / Theaterspektakel Zürich (CH)
AUG 25 / Fragment 8: METAMORPHOSIS / Uitmarkt / Internationaal Theater Amsterdam
SEP 11 / ROLE MODEL / Schouwburg Hengelo
SEP 18 / 8: METAMORPHOSIS / Stadsschouwburg Utrecht
SEP 19 / ROLE MODEL / Zwolse Theaters, Zwolle
SEP 25 / 8: METAMORPHOSIS / Schouwburg Hengelo
SEP 25 / ROLE MODEL / Theater Zuidplein Rotterdam
... meer data en tickets 
Contact:
We horen graag van je, dus aarzel niet om ons te contacteren met vragen of gedachten:

Nicole: info@nbprojects.nl
Boekingen: Sanne Boersma:  sanne@nbprojects.nl

Pers: Mayke Klomp: mayke@nbprojects.nl


NICOLE BEUTLER PROJECTS

Headquarters:
BAU Studio's
Entrepotdok 4
1018 AD Amsterdam


www.nbprojects.nl


 
Copyright © 2019 Nicole Beutler/NBprojects, All rights reserved.
Want to change how you receive these emails?
You can
update your preferences or unsubscribe from this list.