Copy

Billede fra Rimapere-vingården i New Zealand.

Nyhedsbrev: Marts 2020


Det er i sandhed udfordrende tider. Ikke bare for vores lille vinbutik, men for hele verden. Vi hører allerede bekymrende historier fra vores samarbejdspartnere i bl.a. Italien og Spanien, som alle kæmper videre mod de hårde odds. Vi vil opfordre alle vores gode, faste kunder til at passe godt på sig selv og hinanden.

Butikken i Ebeltoft holder åbent, som den plejer, og vi træffer vores forholdsregler. Ellers er webshoppen selvfølgelig åben, så her er en oplagt mulighed for dels at støtte din yndlingsvinhandler og dels få noget god vin leveret til døren. Husk at vi som altid tilbyder fri fragt ved køb for 995 kr.

Her kommer tre forslag til vine, der med sikkerhed vil løfte humøret i ethvert karantæneramt hjem:
  1. Rimapere Sauvignon Blanc fra New Zealand - 140 kr. flasken
    Den ultimative forårsvin fra nogle af de bedste områder i Marlborough i New Zealand. Livsglæde på flaske.
  2. Bourgogne Pinot Noir “Vielles Vignes” fra Domaine Machard de Gramont - 125 kr. flasken
    Perfekt, let rødvin som de kun kan lave det i Bourgogne fra vores venner Alban og Alexis fra Domaine Machard de Gramont i Nuits Saints Georges.
  3. Rebel.Lia fra Bodegas Vegalfaro i Spanien - 69 kr.
    Lækker, økologisk rødvin fra området Utiel Requena lige vest for Valencia lavet på 35% Tempranillo, Grenache og så et skud af den lokale sort Bobal. Masser af smag for pengene.

Vinpakker marts
De fleste vinpakker er allerede leveret, og de sidste kommer ud senest i næste uge. Vi håber, I synes om vinen og opskriften. Har I ris eller ros, så send det endelig til os. Vi lytter gerne til feedback - og en sjælden gang kan det tilmed ske, at vi retter til :)

Er du endnu ikke medlem, så meld dig til her. Priserne starter ved kun 850 kr. i kvartalet for 12 spændende vine leveret lige til døren.
 

-- 
Med venlig hilsen

Per Lorentsen

Lorentsens Vinforsyning ApS
Erik Menveds vej 20
8400 Ebeltoft
CVR: 28891288

E-mail: post@lorentsens-vin.dk
Telefon: 86343772

Du modtager denne e-mail fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Var det en fejl eller er du ikke længere interesseret, så afmeld nyhedsbrevet her.

Email Marketing Powered by Mailchimp