Copy

Nyhedsbrev: Januar 2019

Vi ønsker alle vores kunder et godt nytår, og ser frem til mange dejlige vinoplevelser med jer i 2019!

Kommentar til 2018

Vi er specielle, og det fik vi bekræftet i det forgangne år. Der er ikke mange tilbage af vores slags, med så stort og bredt et udvalg, der importerer ALT selv direkte fra de enkelte producenter. Vores direkte import udenom agenter/importører, gør at vores priser altid er konkurrencedygtige.

Vi vil fortsat selv udvælge de vine, der kommer igennem nåleøjet til hylderne i forretningen og siger hellere nej tak til en billig Barolo eller Bourgogne vin, end tager noget ind der er billigt - men ikke lever op til, hvad man kan forvente fra det pågældende vinområde. Dertil er der alt for mange andre gode køb, at gøre over hele kloden.

Det netværk vi har opbygget igennem over 40 år, kommer os hele tiden til gode med loyale vinbønder, samt rigtig mange der er interesseret i, at vi repræsenterer deres vine i Danmark.

Generelt kan vi mærke en øget interesse for vine fra Spanien, Frankrig samt Sydafrika. Vi har allerede indgået samarbejde med nye producenter fra disse lande, som vi vil melde ud senere herom. Tak for et godt samarbejde i 2018.

Julekonkurrence

Vores julekonkurrence (hvor man skulle gætte hvor mange propper der var i glasset i butikken) blev vundet af Jesper Grandt der havde gættet på 144 stk. Det korrekte antal var 143 stk, så vi måtte foretage en lodtrækning, da der var flere der kun var én fra det rigtige antal.

Lorentsens Vinskole

Vores vinskole starter onsdag d. 16 januar. Over 7 onsdage smager vi os igennem mange spændende vinområder, krydret med tips og ideer fra vores vinrejser over hele verden. Vi smager på vinene, og får lidt spiseligt. Kursusgebyr kr. 350,- + forbrug kr. 75,- pr. gang. Tilmelding nødvendigt.

Helt ærligt hvad er der ellers at give sig til i januar og februar måned?!

Vinrejser

  • Sydafrika januar 2019: Rejsen blev helt udsolgt og vi måtte desværre sige nej til flere interesserede. Vi gentager rejsen i januar 2021, så er du interesseret bliv uforpligtende skrevet op, det har en del allerede gjort. Se program.
  • Rhône 19 – 26 maj 2019: Her er endnu ledige pladser på vores nye tiltag. Se program.
  • Alsace & Bourgogne oktober 2019: Her er også ledige pladser på vores ”klassiske” vinrejse i uge 41, som vi har kørt uafbrudt siden 1983!!! Opdateret program er på vej til hjemmesiden.
Kontakt os, hvis du vil med eller høre mere.
 

Hjemmeside og blog om vin

Vi har fået opdateret vores hjemmeside, så den står knivskarpt til det nye år. Og så har vi startet en artikelserie på vores blog om vin, hvor vi hver måned anbefaler tre forskellige vine. Læs januars vinanbefalinger her.

-- 
Med venlig hilsen

Mogens og Per Lorentsen

Lorentsens Vinforsyning ApS
Erik Menveds vej 20
8400 Ebeltoft
CVR: 28891288

E-mail: post@lorentsens-vin.dk
Telefon: 86343772

Du modtager denne e-mail fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Var det en fejl eller er du ikke længere interesseret, så afmeld nyhedsbrevet her.

Email Marketing Powered by Mailchimp