Copy

Smukt vue udover Clos Vougeot marken i Bourgogne på i alt 50,6 hektar. hvoraf vores samarbejdspartner Chateau de la Tour (slottet ved vejen i højre side af billedet) er den største ejer med en andel på 5,5 hektar.

Nyhedsbrev: August 2019

Vi vil gerne sige tak til de mange kunder, der har benyttet sommeren til at kigge ind forbi forretningen i Ebeltoft – og ikke mindst dem der også købte noget.
 

Tanker i august

I en tid hvor der er stort fokus på miljø og ikke mindst hvad vi indtager af mad og drikkevarer, er det måske tid til at reflektere over de vine man drikker. En liter vin indeholder ca. 100 gram alkohol, 8-9 gram syre og kun 1 gram aromastoffer.

Lidt karikeret er det det ene gram, der skiller fårene fra bukkene og kendetegner jordbundsforhold, druekvalitet og ikke mindst vinbondens erfaring og dygtighed. Mange af de vine der sprøjtes ud fra ”vinfabrikkerne” laves og justeres med kunstgær, sukker og ikke mindst de ca. 60 forskellige tilsætningsstoffer, som er tilladt af EU – og så tør man slet ikke tænke på dem uden for EU, hvor kontrollen måske er knap så striks.

Derfor handler vi med små og mellemstore vinproducenter vi kender. Producenter der laver ærlige vine. De fleste af dem har vi fulgt igennem mange år og vi bruger mange rejsedage hvert år på at besøge vores producenter, og se dem efter i kortene – samt ikke mindst smage deres vine.
 

Vinpakker

Vinpakker for september bliver fordelt på Sjælland og Fyn i uge 37, og Jylland i uge 37 og 38. Medlemmer af vores vinklub kan godt begynde at glæde sig til de kommende pakker, vi har fundet nogle fantastiske vine!

Er du ikke abonnent endnu, så kan du tilmelde dig lige her. Priserne starter ved 850 kr. i kvartalet for 12 flasker vin leveret lige til døren.
 

Nyt katalog

Vi arbejder i øjeblikket på vores nye katalog, der vil være klart medio september, hvor det - og alle de nye vine - vil blive lagt på nettet. Der vil være mange spændende nye vine, som vi glæder os til at præsentere til jer.
 

Vinrejser

  • Vinhøstrejsen uge 41: Vi har enkelte ledige pladser tilbage på denne rejse, så hvis I ønsker at opleve eller genopleve den er der mulighed ved hurtig tilbagemelding. Program er på vores website.
  • Bordeaux-rejsen: Vi arbejder fortsat på det endelige program, men vi forventer den afviklet først i juni 2020. Kontakt os hvis du vil på interesselisten.

-- 
Med venlig hilsen

Mogens og Per Lorentsen

Lorentsens Vinforsyning ApS
Erik Menveds vej 20
8400 Ebeltoft
CVR: 28891288

E-mail: post@lorentsens-vin.dk
Telefon: 86343772

Du modtager denne e-mail fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Var det en fejl eller er du ikke længere interesseret, så afmeld nyhedsbrevet her.

Email Marketing Powered by Mailchimp