Copy

Billede fra en forårsdag i Bourgogne, hvor en lokal vinbonde er ved at gøre klar til at pløje vinmarkerne.

Nyhedsbrev: Februar 2020


Først og fremmest vil jeg gerne sige mange tak for den store opmærksomhed ved Mogens Lorentsens bisættelse. Det er en hård tid, men det varmer at mærke den overvældende omsorg og støtte, som jeg har modtaget.

Det er også flot at modtage kondolencer fra det store udland fra de vinproducenter, som vi har handlet med igennem mange år. Det er et tegn på, at de lange, gode og ikke mindst personlige relationer, som vi har med vores samarbejdspartnere virkelig betyder noget.

Tusinde tak for det!

Hvad med butikken?
Bare rolig! Butikken kører ufortrødent videre. På den korte bane er Birthes pension sat på pause og jeg er tilbage på fuld tid. Med god hjælp fra vores netværk kører vi alt - inkl. vinrejser og vinpakker - videre som vi plejer. På den lidt længere bane skal der selvfølgelig hyres friske kræfter ind.

Vinpakker marts
Vi har allerede godt styr på pakkerne til marts og mangler kun at få de sidste par vine hjem. Det bliver nogle fremragende pakker denne gang (nogle vil måske sige igen). Så vores mange vinklubmedlemmer kan roligt begynde at glæde sig. Alle pakker bliver leveret i løbet af marts.

Er du endnu ikke medlem, så meld dig til her. Priserne starter ved kun 850 kr. i kvartalet for 12 spændende vine leveret lige til døren.
 

-- 
Med venlig hilsen

Per Lorentsen

Lorentsens Vinforsyning ApS
Erik Menveds vej 20
8400 Ebeltoft
CVR: 28891288

E-mail: post@lorentsens-vin.dk
Telefon: 86343772

Du modtager denne e-mail fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Var det en fejl eller er du ikke længere interesseret, så afmeld nyhedsbrevet her.

Email Marketing Powered by Mailchimp