Copy

Billede fra sidste vinhøstrejse, hvor vi som altid stoppede hos Moroni i Puligny i Bourgogne til en fremragende smagning.

Septemer update

 

Fokus på Domaine Lafond

Domaine Lafond ligger i Tavel i det sydlige Rhône. Vi har handlet med dem i over 30 år og den dag i dag er det stadig nogle af vores mest populære vine. Tingene har ellers ikke stået stille hos Lafond. Efter årtusindeskiftet begyndte de at omlægge produktionen mod økologi og i 2009 blev alle deres vine certificeret økologiske. 

Det gode ved Lafonds vine er, hvordan de formår at skabe balance mellem sydrhônes krydrede varme og så en mere kølig elegance. Deres vine er rimelig kraftige og smager af meget - men de bliver aldrig tunge eller overmodne. Det gør dem til perfekte ledsagere til det meste mad.

Samtidig er deres vine stadig attraktivt prissat. Det er kort sagt stor value for money.

Deres 2020'ere er snart i gang med med at blive lavet og lander hos os i løbet af næste år. Vi har lige nu disse vine på lager:
Vi tilbyder FRI FRAGT til døren ved køb af 12 blandede flasker fra Domaine Lafond. Så er det tid til at fylde lageret... Bare skriv til os, hvis du vil bestille en kasse eller køb online i vores webshop.
 

Vinhøstrejse i uge 41 2020 

Vi må med sorg meddele, at den første vinhøstrejse siden 1983 bliver aflyst grundet COVID-19.

Udenrigsministeriets rejsevejledninger svinger hele tiden og vi vil ikke tage nogle chancer. Vi har prøvet at træffe beslutningen så sent som muligt, men vikl nu ikke strække den længere. Det er mest fair for vores gæster, busselskabet og alle de søde vinbønder vi skulle have besøgt.

Såfremt man ønsker at deltage i 2021, kan man lade pengene stå og dermed er selvskrevet til turen (som normalt bliver meget hurtigt udsolgt). Hvis der skulle ske noget uforudset i årets løb, får man selvfølgelig sine penge tilbage.
 
Dem der allerede nu ønsker pengene tilbage, bedes kontakte os med bankoplysninger, og så ordner vi det.
 

Vinpakker til vinklubben

De fleste har allerede modtaget deres vinpakker og de sidste bliver leveret i weekenden og i næste uge. Er du endnu ikke medlem, så kan du blive det her: Vinabonnement fra Lorentsens Vinforsyning.
 

-- 
Med venlig hilsen

Per Lorentsen

Lorentsens Vinforsyning ApS
Erik Menveds vej 20
8400 Ebeltoft
CVR: 28891288

E-mail: post@lorentsens-vin.dk
Telefon: 86343772

Du modtager denne e-mail fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Var det en fejl eller er du ikke længere interesseret, så afmeld nyhedsbrevet her.

Email Marketing Powered by Mailchimp