Copy

December update

 

Ny vinterkasse med 12 rødvine og stor besparelse

Denne hyggelige juletid kalder på god rødvin. Der er få ting som en rødvin fra Rhone eller Toscana, der kan holde vinterdepressionen i skak, når dagene er korte, kolde og mørke. 

Indtryk fra menneskets duft- og smagssans går direkte til hjernen og efter at man stikker næsen i vinglasset, kan man lige pludselig huske de gode sommerdage i sydens sol.

Vi har sammensat en smagekasse med 12 gode rødvine, som med garanti kan bringe lykke til dig og dine gæster henover jul og nytår.

Normalprisen for smagekassen er 1.245 kr. Vi kører tilbud i hele december, så du kan få den leveret fragtfrit til døren for blot 1.000 kr.
Køb smagekassen her

10% rabat på hele kataloget

Vi skal have gjort plads på lageret. Derfor gør vi noget, vi vist ikke har gjort før. Vi giver 10% rabat på hele vores katalog i resten af december. Som sædvanlig er der også gratis levering ved køb for 1000 kr.

Se kataloget her.

Bestillinger skal sendes via mail til post@lorentsens-vin.dk

NB: Vi tager forbehold for udsolgte vine.
 

Ny mand i butikken 

Har du været forbi butikken på det seneste, så har du måske været heldig at møde Lars. Lars er nyansat her hos Lorentsens Vinforsyning, hvor han yder kyndig vejledning i butikken og hjælper til med alle de andre spændende opgaver, man har som vinhandler.

Han har en baggrund som brugsuddeler ved Coop og har derfor helt styr på, hvordan man yder en god kundeservice og driver en butik. Og så ved han heldigvis også en hel del om vin 😀Tag rigtig godt imod ham!
-- 
Med venlig hilsen

Per Lorentsen

Lorentsens Vinforsyning ApS
Erik Menveds vej 20
8400 Ebeltoft
CVR: 28891288

E-mail: post@lorentsens-vin.dk
Telefon: 86343772

Du modtager denne e-mail fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Var det en fejl eller er du ikke længere interesseret, så afmeld nyhedsbrevet her.

Email Marketing Powered by Mailchimp