Copy

Information om vinhøstrejsen i uge 41 2021

Da smittetallet atter stiger i Tyskland og Frankrig og udenrigsministeriets rejsevejledning atter er skærpet for visse områder i Frankrig, ser vi os desværre nødt til at aflyse vores vinhøstrejse i år.

Vi beklager meget den opståede situation, men føler ikke at vi kan tage ansvar for, at hvis en af os bliver smittet, skal hele selskabet i karantæne. Vi har samtidig erfaret, at der kan blive problemer med rejseforsikringen.

Hvis man gerne vil have sine penge tilbage: Send en mail til post@lorentsens-vin.dk med navn, adresse, bank-registreringsnummer og kontonummer, så tilbagebetaler vi det indbetalte beløb.

Alternativt kan man lade pengene stå, så vil man automatisk være tilmeldt næste års tur, som forhåbentlig vil blive gennemført.

Vi beklager endnu engang det besvær sådan en gang Covid 19 kan medføre og håber at alle er enige i, at vores beslutning, er den rigtige til gavn for alles helbred.
-- 
Med venlig hilsen

Per og Birthe Lorentsen & Lars Pedersen

Lorentsens Vinforsyning ApS
Erik Menveds vej 20
8400 Ebeltoft
CVR: 28891288

E-mail: post@lorentsens-vin.dk
Telefon: 86343772

Du modtager denne e-mail fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Var det en fejl eller er du ikke længere interesseret, så afmeld nyhedsbrevet her.

Email Marketing Powered by Mailchimp